Nedir bu kv lerden cektigimiz

Pink martini soul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
135
116
33
36
Evet basliktan da anlasildigi uzere nedir bu kvlerden cektigimiz?
Aksam oyle oturup konusurken laf bi akrabasinin gelininden acildi. Amanin kizi bir övuyor, bebegine cok iyi bakiyor da, karisimlarla cok guzel corbalar hazirliyor da, meyvelerle tatlilar yapiyor besliyor diye sanki nispet yapar gibi konustu. E valla bende hazirladim zamaninda ama yemeyen cocuk yemiyor dedim. Evet kizim diyemiyor kadin, hala o cok iyi besliyor diyo.
En sonunda gozlerimi devirdim de susabildi. Bozuldu ama kasindi yani.

Yok inan iddiam yok da lafin gelisini ne amacla soylendigini tahmin ediyo bi yastan sonra insan

Haddime değil ama benden size tavsiye,
Ortaya atılan lafın size olduğunu bilseniz bile üstünüze alınıp kıyasa kalkışmayın.
Bırakın ortada kalsın
Kendinizi bilmeniz, lafın size geldiğini bilmenizden daha kıymetli.

Kimseye çocuğumun bakımını savunmam. Annesi olarak elimden geleni yapıyorum. Daha iyisini yapan elbet vardır. Ilgilenmiyorum

Aslinda cok dogru soylemissiniz kiyas yaparak ona istedigini vermemek gerek. Niyeti belli zaten amaç moral bozmak

Evet ben de tam bunu söyledim. Yazdığınızı sonradan okudum. Tamamıyla katılıyorum.

Ayy bunları takıp dert ederseniz vay halinize yani en ufak olanı denileni de dert diye yazıyorsunuz kaynanalar yapıyot böyle derse desin siz kendinizi bilip iyi baktığınızı düşündükten sonra ne önemi var ki üstüme alındığımı belli edip cevapta vermem dediğime onay da beklemem hatta yaa ne güzel der geçerim umrumda olmaz kimse dört dörtlük anlaşmıyor ki kulağınızı sağır edip geçeceksiniz

Benim cocugum gercekten yemeyi sevmeyen bir cocuk cok uzuldum sinir stres sahibi oldum bu ozelliginden dolayi. Hala boyle bir durumu bile bile kiyas yapiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…