- 18 Eylül 2018
- 135
- 116
- 33
- 36
- Konu Sahibi Pink martini soul
-
Ayy keske ya bi arada baskasinin cocuklarini benimkiyle kiyasliyodu yok onlar tpmbulmus bu zayifmis diyeHehe yahu resmen kabusumuz olmuş ha bu kv görümce giller keşkem oğullarını eteklerine bağlasalarda vermeselerdi bize
Senin sinir olacağını bildiği için yapmışAyy keske ya bi arada baskasinin cocuklarini benimkiyle kiyasliyodu yok onlar tpmbulmus bu zayifmis diye
Yok inan iddiam yok da lafin gelisini ne amacla soylendigini tahmin ediyo bi yastan sonra insanBu kadar hassas olmadım hic bir zaman.
E övsün diğer kadını, sizin iddianız mi var en iyi anne benim diye?
Hahahh bi de demez mi bu aksam kilo onemli degil onemli olan saglikli olmasi diye. Resmen beni depresuona soktulardi anali kizli bu cocuk zayof yemiyo diye. Simdi gelmis baskasinin cocugunu ovunce gozlerimi devirdimSenin sinir olacağını bildiği için yapmış
Yok inan iddiam yok da lafin gelisini ne amacla soylendigini tahmin ediyo bi yastan sonra insan
Kayinvalide cocukla ilgili konusmaya baslayinca 10 soylediginden 9unu duymayip 10.yuda dinlemis gibi yapip he he diyeceksin baska turlu cekilmiyor
[/QUOT
Sanirim en dogrusu oyle yapmak
Aslinda cok dogru soylemissiniz kiyas yaparak ona istedigini vermemek gerek. Niyeti belli zaten amaç moral bozmakHaddime değil ama benden size tavsiye,
Ortaya atılan lafın size olduğunu bilseniz bile üstünüze alınıp kıyasa kalkışmayın.
Bırakın ortada kalsın
Kendinizi bilmeniz, lafın size geldiğini bölmenizden daha kıymetli.
Kimseye çocuğumun bakımını savunmam. Annesi olarak elimden geleni yapıyorum. Daha iyisini yapan elbet vardır. Ilgilenmiyorum
Ben de almiycam artik bilerek yapiyo cunkuAmaaaann boşverin. Canınızı sıkmaya değmez. Ben bu tip durumlarda hiç üstüme almıyorum. Ben kendimden memnunum. O memnun değilse onun problemi.
Evet ben de tam bunu söyledim. Yazdığınızı sonradan okudum. Tamamıyla katılıyorum.Haddime değil ama benden size tavsiye,
Ortaya atılan lafın size olduğunu bilseniz bile üstünüze alınıp kıyasa kalkışmayın.
Bırakın ortada kalsın
Kendinizi bilmeniz, lafın size geldiğini bilmenizden daha kıymetli.
Kimseye çocuğumun bakımını savunmam. Annesi olarak elimden geleni yapıyorum. Daha iyisini yapan elbet vardır. Ilgilenmiyorum
Aynen. Hatta övdüğü kişiyi siz de takdir edin. Helal olsun kadına falan deyin. AfallasınBen de almiycam artik bilerek yapiyo cunku
Benim cocugum gercekten yemeyi sevmeyen bir cocuk cok uzuldum sinir stres sahibi oldum bu ozelliginden dolayi. Hala boyle bir durumu bile bile kiyas yapiyo.Ayy bunları takıp dert ederseniz vay halinize yani en ufak olanı denileni de dert diye yazıyorsunuz kaynanalar yapıyot böyle derse desin siz kendinizi bilip iyi baktığınızı düşündükten sonra ne önemi var ki üstüme alındığımı belli edip cevapta vermem dediğime onay da beklemem hatta yaa ne güzel der geçerim umrumda olmaz kimse dört dörtlük anlaşmıyor ki kulağınızı sağır edip geçeceksiniz
Sanirim burdaki hanimlardan ogrencegimiz cok sey var. TesekkurlerAynen. Hatta övdüğü kişiyi siz de takdir edin. Helal olsun kadına falan deyin. Afallasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?