Giyimime karısmaya kalktı.Özgürlüğümü kısıtlamaya calıstı ama olmadı.İyi yapmışsın.
Maço kasıntı erkek hiç hazetmem.
Daha flört ederken neyine karıştı çok merak ettim.
Kaç kaçGiyimime karısmaya kalktı.Özgürlüğümü kısıtlamaya calıstı ama olmadı.
Hepimiz seviyoruz orası ayrıBen öküz seviyorum.
Tabi ki herkesin kendi tercihi saygı duyarım.Ama ben konuyu elestirmek için değil neden o tarz erkekler sevilir merak ettiğim için konuyu açtım.Sen nasıl centilmen severim, öyle biri isterim.. Beni arkadaşım nasıl maço biri ile çık diye zorlar diyorsun ama son cümlende sen de kızların isteklerini eleştiriyorsun. ''Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.''
Sana doğru ya da yanlış gelebilir ama o insanların tercihi de bu olabilir. Yani maço seven kadın..
Bence yerine göre davranan biri olmalı. Yeri geldiğinde benim doğrularımı yanlışlarımı söyleyebilmeli, eleştirebilmeli, bende hoşuna gitmeyen şeyleri de doğru cümlelerle dile getirip bunu yapmamamı benden isteyebilir. Yerine göre de nazik, kibar, fikirlerime saygı duyan, bana güvenen, beni seven biri olmalı..
bende maço severdim eşim maço sayılmaz hayırlısıİyi akşamlar kızlar sizlerin de fikirlerini merak ettiğim ufak bi sorunum var.
Ben arkadasım vasıtasıyla biriyle tanıstım.İyi hoş cocuk ama kendi tabiriyle "maço" daha flort ederken herseyime karısmaya baslamıstı.Bende gorusmemizi sonlandırdım.
Arkadasım bana sert erkek iyidir,sahiplenir daha ne istiyorsun diye söylendi.Bende ben evcil hayvan mıyım ki beni sahiplensin dedim.Biraz bozuldu sanırım ama benim kararım netice de bişey diyemedi.
Maço erkek her zaman daha iyiymiş bi şans daha vermemi istedi.Kabul etmedim.
Ben sert,herseyimi kısıtlayan erkeklerden nefret ederim.
Artık etrafımızda ki erkekler hep böyle mi kızlar size de böyleleri denk geliyor mu?
Sizlerin hoşuma gider mi böyle şeyler maçolardan hoşlanır mısınız? Yoksa benim gibi centilmen erkekler mi tercihiniz?
Nedir bu kızlarda ki maço takıntısı allasen biri bana anlatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?