- 18 Ağustos 2014
- 332
- 228
- 53
- 42
3 aydır bi firmada çalışıyorum işe girerken patronla konuştuğumuzda asgari ücet vereceğini söyledi bende asgari ücrete çalışmayacağımı çünkü tecrübem olduğunu söyledim peki 1500 ile başla dedi.bu arada muhasebeciyim aslında yetmiyor para ama aman huzurum olsun ortam iyi olsun diye başlayayım ddim. bu arada patronum denecek kişide 1500 ile başla kısa sürede arttırıcam maaşını dedi.. bu ay çalışanlara zamn yapmış ben ve bikaç kişi harici zam yapmamış bende yanına gidip neden zam yapmadığını sordum bana sen içerdeki yani işlemtedeki işlere yardım etmiyosun mutfaga yardım etmiyosun bi işi yaramıyosun dedi..ben tabi afalladım dedim muhasebe ile ilgili bi sıkıntınız varmı ? yani firmanızı zararamı soktum yanlış bi hesap mı tuttum bişeyi istediniz eksik mi yaptım ses yok..bana zaten senin yerine asgari ücretli birini çalıştırırım zaten sana fazla bile veriyorum dedi..yani kısacası aldığın parayı haketmiyosun dedi ..2 fatura kesiyomusum 2 telefon baklıyomuşum napıyomuşum orda ..valla cinnet geçirdim..tabi öfkeme içime atıp odadan çıktım çünkü abim bu işe girmeme aracı olmuştu..tabi baya bi üzüldüm ve sonra diğer ortağa işten ayrılacağımı söledim..aslında şikayet etmeyi çok isterdim ama abim arada olduğu için yapamıyorum ..şimdi iş arıyorum artık usandım ordan oraya gitmekten tuhaf insanlarla uğraşmktan..szce bundan sonra halim ne olacak inanın depresyona girdim ..