Nedir bu trip anlamadım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi TALEM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TALEM

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
188
1
118
Adana
Işyerinde bir erkek arkadaşımla tartışmamız oldu.o başka odaya gönderildi.şimdi onun arkadaşı bizim odada .ne konuşur ne selam verir bana.ben müzik açsam hemen kapatmamı ister.ama yanındaki arkdaşı sabahtan akşam akadar her tür müzik açar.ona sesini çıkarmaz.manyak mıdır nedir?

Bana evrak verecek ya.yandakli arkadaşa verir.boşverin demeyin.insanın siniri bozuluyor

herşeyi takan biri.

Benim gıcığıma beim yakın arkadaşaıma bir iyi bir muhabbet hiç sormayın

Işyerinde bir erkek arkadaşımla tartışmamız oldu.o başka odaya gönderildi.şimdi onun arkadaşı bizim odada .ne konuşur ne selam verir bana.ben müzik açsam hemen kapatmamı ister.ama yanındaki arkdaşı sabahtan akşam akadar her tür müzik açar.ona sesini çıkarmaz.manyak mıdır nedir?

Bana evrak verecek ya.yandakli arkadaşa verir.boşverin demeyin.insanın siniri bozuluyor

herşeyi takan biri.

Benim gıcığıma beim yakın arkadaşaıma bir iyi bir muhabbet hiç sormayın

bana bu durumlar çok saçma geliyor kişisel sorunun olmadığı insanlara sırf yakınlarıyla tartışmalılar diye zıt davranmak..çocuk gibi..tamamen kişiliksizlik başka bir şey değil.yokmuş gibi davranın,keyfinize bakın siz.inanın oralı olmayınca size normal davranmaya başlayacaktır.

ay çok var böyle tipler:19: güya arkadaşına iyilik yapıyor bu hareketleriyle. sen de ona aynı şekilde kıllık yaparsan rahatlarsın.

her şirkette oluyor böyle tipler
bizim atölye kısmı kendilerini benimle kıyaslıyorlar mesela masamdan kalkamıyorum gün boyu neymiş hiç yorulmuyomuşum bide ayagıma geliomuş çayım kahvem onlara yokmuş. kendilerinin çay molası birer saat yemek molaları var dertleri benim bütün gün oturmam :)

beyinleri biraz küççük. selam bile vermiorlar bu yüzden bana aman böylesi daha iyimiş
bende onlarla muhattap değilim en güzeli bu

haklısın arkadaşım ben olsam benimde sinirim bozulur.
neyin tiribiyse bu. neticede neden o şirkettesiniz para kazanmak için!
eee daha ne. işine baksın bence başkalarıyla uğraşmasın.
sana trip atıyor diye arkadaşı kurdele mi takıyor ona alnından mı öpüyor yoo
lilith_ arkadaşın dediği gibi alınsan darılsan bile umursamaz görün.
sonuçta arkadaşıyla sıkıntı yaşamışsın bir de onunla yaşarsan senin adın aksi lanet insana çıkar ki bence yapmak istedikleride bu.
sen işini elinden geldiğince iyi yapmaya bak.
seni sevmek zorunda değil ancak rencide etme hakkına da sahip değil.
ne münasibet sana ulaştırması gereken belgeyi evrağı başkasına uzatması.
madem iş arkadaşısınız şirket çıkarları doğrultusunda medeni ölçülerde iletişim ve ilişki kurmalısınız.

Back
X