Nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu

Kizlar merhaba herkese ya nedir bu yaş muhabbeti ve evlilik konusu anlamıyorum artik bu konu yüzünden kendimi eve hapsedesim var yasim 28 ve artik istisnasiz herkes bunun içinde güya okumuş cahil değildir diye nitelendirdiğimiz öğrtmeninden tutunda doktoruna kadar herkes bana ve cevremde benim yasitlarima ayni muhabbeti yapiyor 30 a kadar evlendik evlendik yoksa olmazmis bugün artik birkaç kisiyle muhabbetimizde ablaa 30 oldu mu yas demesiyle iyice koptum sanirim çok üzülüyorum bu duruma ve bu durumla nasil başa cikilir artik bilmiyorum :KK43:
30 neden eğer evliliği düşünüyorsanız artık seçemiyorsunuz içinize sinmiyor beğenmiyorsunuz artık o yaştan sonra mantığınız ağır basıyor o yüzden evlenmek daha da zorlaşıyor.

Aşk ne zaman gelirse o zaman gerçek zamandır. Zaten o kişiyi görünce diyorsun, işte bunla kesin evlenicem ben diye. Ya sen diyorsun ya karşıdaki.

Genelde cevresi tarafindan kiskanilan,basarili ve guzel kadinlara yapiyolar bunu.Amac moral bozmak cunku ince eleyip sık dokuyup iyi bi evlilik yapacagini biliyorlar oncesinde moralini ne kadar bozarsak kardir mantigi var :)

Herkes evlenmek zorunda da degil ayrica ama onlar bunu anlayacak kapasiteye ne yazik ki sahip degil.

Back
X