- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
+2Yahu öyle bir ülkedeyiz insanların çoğunluğu Müslüman. 45 çocuğa tecavüz edilmiş millet sus pus içler acısı... Ramazanda sigara içenlere saldırırlar ama tecavüze sus ! Toplumun neresinden tutarsak elimizde kalır. Devrim için bilgi gerekir, araştırma gerekir ve özellikle önce inandığımız dini kulaktan bilgiler ile diil araştırarak öğrenmeliyiz. Bizim dinimizde kadının boşanma hakkı var ama nedense din adamlarımız kadına öğretmiyor bu bilgiyi sürekli kadın ezilsin ezik yaşasın erkeklere bağımlı kalsın. Zina yapınca erkek çapkın kadın or..... olsun zihniyet değişmeli ve iş bize de düşüyor tabi öncelikle doğuracağımız erkek çocuklarımızı güzel yetiştirmemiz gerekiyor anca böyle toplum temizlenir. Öncelikle kadınların silkelenip kendilerini geliştirip eziklik psikolojisinden çıkması lazımm...
Cocuklara yapilan tecavuz , taciz ve indirim haberlerinden gina geldi artik. Hayvanlara yapilan iskenceler cabasi. Bunlara sesimiz cikmaz. Yok sen evde kaldin, yasin gecti, sunu giydin , bunda kaldin. SANANEEE .Gerci bana bunlari soyleyen hic olmadi. Burasi disinda... Burada da bazi kadinlar kendince laf giydiriyor ama benim umrumda degil tabi.

Ben ne evlenecegim erkegin yemegini yaparim, ne de bulasigini yikarim . Eee evlenmiyorsam bu benim secimim degil mi?