- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
Kızlar şu forumdaki açılan başlıklara bakar mısınz çoğu kadın eşinin /sevgilisinin ilgisizliğinden şikayetçi veyahut evlenince/nişanlanınca değişip bi havalara girdiğinden..
Ya benim eş te dahil n'oluyo bunlara ben anlamıyorum o yüzüğü takınca niye bukadar bi nazlar bi havalar bi alınganlık küslük !
Ya burda da okuyorum kendim de yaşıyorum biz kadınlar haklı dahi olsak bunlar ayağına gidelim istiyor ne zaman tartışma olsa kadın alttan alacakmış kadın susacakmış oldu! Biz insan değiliz ya taştan duvardanız ya..
Yani kızlar şakın fazla taviz vermeyin
Haksızlarsa asla alttan almayın sabredin bekleyin
Ailesiyle bir sorununuz varsa susmayı tercih edin yoksa haksız siz olursunuz
Yüzüğü atmışsa veya evden gitmişse veya aldatmışsa bırakın ne hali varsa görsün yeter ya
Ya benim eş te dahil n'oluyo bunlara ben anlamıyorum o yüzüğü takınca niye bukadar bi nazlar bi havalar bi alınganlık küslük !
Ya burda da okuyorum kendim de yaşıyorum biz kadınlar haklı dahi olsak bunlar ayağına gidelim istiyor ne zaman tartışma olsa kadın alttan alacakmış kadın susacakmış oldu! Biz insan değiliz ya taştan duvardanız ya..
Yani kızlar şakın fazla taviz vermeyin
Haksızlarsa asla alttan almayın sabredin bekleyin
Ailesiyle bir sorununuz varsa susmayı tercih edin yoksa haksız siz olursunuz
Yüzüğü atmışsa veya evden gitmişse veya aldatmışsa bırakın ne hali varsa görsün yeter ya