nedir bu?

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
benim yine kafama birşey takıldı yaaa
burdamısınız? büyük birşey değil belki ama kafama takıldı iştee... yada bilmiyorum
düşüncelerinizi almak istiyorum

hu huu ordamısınız?
yoksanız sölemicem çünkü

Son düzenleme:
benim eşimin bi kuzeni var. aramız iyiydi, bekarkende iyiydi evlendikten sonrada iyiydi.
sonra oda evlendi yine iyiydi aramız.
telefonda falan konuşuyoduk, hep beni evine davet ediyodu.

geçen facebooktan beni eklemiş.eşiyle ortak kullanıyor facebooku ama hiç yazmamıştı bana.
bi sabah eşi yazdı. havadan sudan konuştuk 5-10 dk sonra ben ona bebeğinizin gözleri çok güzel dediğimde seninde gözlerin çok güzel dedi.eşim beni senden çok kıskanıyor sana gıcık kaptı senle konuşmamı istemiyor o yüzden seni artık hiç aramıyor hiç çağırmıyor bize ama sen mutlaka bayrama kadar bize gel dedi. niye dedim bana gıcık kaptı, senin güzel olduğunu söledim ona oda kızdı neyse uyandı senle konuştuğumu görmesin dedi. çıktı

ben hiçbirşey yazmadım

bu sabah yine yazmış bana. carrie senle sadece normal konuştuklarımızı silmedim ama ayşe normal konuşmamızada kızdı neden carrieyle bu kadar uzun yazıştın dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
feysini ortak kullanınca
oluyor demekki :50:

ne oluyo amaaa
:44:

acaba kız kendisimi yazıyor bana anlamadım ki

bişeyde konuşmadım yani. sadece okulu sordu bana bende söledim sonra bebeği söledim o kadar :44:

sanki gizli veya özel bişi konuşmuşuzda siliyor :44:

Son düzenleme:
Bu eşinin kuzenı kızmı erkekmi çözemedim hacı

ne oluyo amaaa
:44:

acaba kız kendisimi yazıyor bana anlamadım ki

bişeyde konuşmadım yani. sadece okulu sordu bana bende söledim sonra bebeği söledim o kadar :44:

sanki gizli veya özel bişi konuşmuşuzda siliyor :44:

işte bazı adamlar öyle
hiç bişe yapma. öyle dur yine kıpırdanıyolar

olduysa öyle bi kıpırdama
eşide gördüyse:18:

işte bazı adamlar öyle
hiç bişe yapma. öyle dur yine kıpırdanıyolar

olduysa öyle bi kıpırdama
eşide gördüyse:18:

zaten kızmış ona bana yazdığı için.
ee yazmasın madem
bide bilse yazışmalardan bazı kızımları sildiğini kız dicekki allah bilir ne konuştular

ki silinecek bişey yoktu konuşmalarda.

Son düzenleme:
eğer yazıyı yazan gerçekten kocasıysa asılıyoo, ayrıca kusura bakmada salağın teki öyle bişi varsa bile söylenir mi yanii densiiz

eğer yazıyı yazan kız ise de ağzını aramıştır kocasından kıskandığı için bence

yoksa karısınımı kıskandırmaya çalışıyor beni kullanarak
kullanılmaktan hoşlanmam bu arada

zaten kızmış ona bana yazdığı için.
ee yazmasın madem
bide bilse yazışmalardan bazı kızımları sildiğini kız dicekki allah bilir ne konuştular

ki silinecek bişey yoktu konuşmalarda. sadece karısının bana gıcık kaptığını söledi . ayrıca arayada gözlerimin güzel olduğunu sıkıştırdı onuda ben görmemezlikten geldim zaten

bu kuzenle tüm konuştuklarını copy paste yap
bundan sonra seninle yazışmalarımızı eşinede yolluycam de
silmen bişiy ifade etmez de
öncedende var mıydı böyle sapıklıkları :47:

eğer yazıyı yazan gerçekten kocasıysa asılıyoo, ayrıca kusura bakmada salağın teki öyle bişi varsa bile söylenir mi yanii densiiz

eğer yazıyı yazan kız ise de ağzını aramıştır kocasından kıskandığı için bence

ben hiç yanlış bir harekette bulunmadım ki

Son düzenleme:
Back
X