Nedir derdi anlamiyorum

Siz ciddi değilsiniz değil mi? 6 aylık çocuk ayağa kalkıyor. Kafasını vuruyor. olmaz ki böyle diyorsunuz. Ve koşturmaktan şikayet ediyorsunuz .Koşacaksınız tabii ki öncelik çocuk hayatınız da madem doğurdun bakacaksın. Yemek yerken ağzına bulaşıyor muş muş. Allah akıl fikir versin size bebek o bebek farkında değilmisiniz.Yarında altını hep kirletiyor temizlemiyor pis geziyor diye konu açarsınız bu gidişle. Allah çocouğunuza sabır versin
Bebek ayağa kalkmıyor, her seferinde konu sahibi ayağa kalkıp yuvarlanan(tam anlamadım) çocuğu normal yatırıyor.
Zahmet ediyor yani.

Çocuklu konularda sert olunmamalı, çok sabır istiyor çocuk derim ama sizinki kadar rahatsız edici bir konu görmedim.

üfff be sızlanma deli misin nesin 6 bebe nasıl ayağa kalkacak... diş çıkarıyordur öyle diş Eti kırmızılığa olmadan da çıkabilir...yerken biz büyük insan bulaştırıyoruz keza zaten Yeni yeni geçiyorsundur ek gıdaya... zaten ana besini süt
Tahammülsüzlük yaptığın ciddi yardım al

Hepiniz nekadar on yargili davraniyorsunuz..
anca elestirmeyi bilirsiniz. Birazda iyi niyetli dusunun!
Hemen 2 dakikada anneligimi kotulemeye ne hakkiniz var sizin ! Utanin. Yardim isteme amacla birsey sordum! Elestirmeye degil!
Biraz kendinizi gelestirin ya!! Hep bi kotu niyet arasiniz onu elestirirsiniz anca.
Hic cocugumu opup koklamiyorum ilgilenmiyorum sanki..
disi ile ilgili soru sordum onun cevabi bile yok. Yok bilmem cocuguma iskence cektiriyormusum hemen!
Kendinize gelin

Hanımefendi size bir psikolog öneriyorum önce.
Çocuğun tek başına yemesini istiyorsanız ve bunu eğitmeyi amaçlıyorsanız, elbette yediği her şeyi döküp saçacak etrafa.
Ne demek bu yüzden bağırıyorum?
Ne bekliyorsunuz yetişkin gibi çatal bıçak kullanarak mı yesin yemeğini?

üfff be sızlanma deli misin nesin 6 bebe nasıl ayağa kalkacak... diş çıkarıyordur öyle diş Eti kırmızılığa olmadan da çıkabilir...yerken biz büyük insan bulaştırıyoruz keza zaten Yeni yeni geçiyorsundur ek gıdaya... zaten ana besini süt
Tahammülsüzlük yaptığın ciddi yardım al

Bence sizde yardim alin. 4-5 cocuk buyutmedim ben.
Ilk cocugum. Etrafimda yardim edicek biri de yok yanlizim ben! Yardim amacla buraya yazdim.
Bence siz yardim alin. Uff bilmem ne diye basladiniz yazmaya asil siz tahzmmulsunuz.

Dis icin sormusun calpol alip verebilirsin bir cay kasigi. Ama bebeginin dis ile ilgili bir problemi yok bence. Ates ve salya yoksa dis genelde sonra cikar

Catal bicak verin tabi olmaz oyle yemek mi yermis cocuk her yere bulastira bulastira
:oha:
Gercekten biraz kitap falan alin okuyun cocuk gelisimiyle ilgili

Sikayete bak agzinin etrafini kirletiyormusmus catal bicakta kullansin mi zarif zarif bence sen cok mizmizsin oyuncak degil elindeki gercek bebek o ayda bunlar cok normal bebegim hareketli saglikli diyecegine mizmismis.

Bence sende yazma.. agzin etrafi degil koltuk yere kadar.. normal mi diye soruyorum!
Mizmiz olan sizsiniz kendinizi gelistirin lutfen azicik!!
Bizim bu turkler neden hep boyle ya!!!

Kizlar bebegim 6 aylik

Dunden beri oyle miz miz ki. Normalindede bir miz miz bir bebek ama daha fazla oldu. Kucagima fazla almak istemiyorum kendi basina oynamayi ogrensin diye. Indiriyorum mizliyor parkin icine atiyorum. Yuvarlaniyor bilmem kafasini carpiyor asiri hareketli oldu. Mizliyor her dakikasinda ayaga kalkip kafasini carpasin diye yatiriyorum geri.
Ama olmaz ki boyle..

Kosturuyorum dunden beri. Sabrim arada cok tasiyor.. bagirmaya basliyorum yemek verirkene mesala. Yerkene agizila etrafi herdefasinda bulastiriyor.

Biliyorum anne olmak sabir isi..
acaba dis mi cikardiyor bilemedim.. baktim dis etine pek bir kirmizilik yok..

fake olmalısın

Belki de sizi istiyordur. Benimde oglum 7.5 aylik. Oyle kucaga alismasin diyenleri hic umursamadan aldim optum kokladim yavrumu. Simdide kucagima gelmek benimle oynamak ister onun disinda kendi kendine oynar. 5 dk gelir operim sonra oynamaya devam eder
Benimki de 8 aylık olmak üzere, geceleri sürekli uyanıyor ya. Sizde durum nasıl uyku konusunda?

Back
X