- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi brunettella
çocuğa![]()
Evet .Düz duvara tırmanan çocuklara her yolu deniyor anneler demek ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuğa![]()
Bebek ayağa kalkmıyor, her seferinde konu sahibi ayağa kalkıp yuvarlanan(tam anlamadım) çocuğu normal yatırıyor.Siz ciddi değilsiniz değil mi? 6 aylık çocuk ayağa kalkıyor. Kafasını vuruyor. olmaz ki böyle diyorsunuz. Ve koşturmaktan şikayet ediyorsunuz .Koşacaksınız tabii ki öncelik çocuk hayatınız da madem doğurdun bakacaksın. Yemek yerken ağzına bulaşıyor muş muş. Allah akıl fikir versin size bebek o bebek farkında değilmisiniz.Yarında altını hep kirletiyor temizlemiyor pis geziyor diye konu açarsınız bu gidişle. Allah çocouğunuza sabır versin
çocuğa![]()
Ciddimisiniz
üfff be sızlanma deli misin nesin 6 bebe nasıl ayağa kalkacak... diş çıkarıyordur öyle diş Eti kırmızılığa olmadan da çıkabilir...yerken biz büyük insan bulaştırıyoruz keza zaten Yeni yeni geçiyorsundur ek gıdaya... zaten ana besini süt
Tahammülsüzlük yaptığın ciddi yardım al
Sikayete bak agzinin etrafini kirletiyormusmus catal bicakta kullansin mi zarif zarif bence sen cok mizmizsin oyuncak degil elindeki gercek bebek o ayda bunlar cok normal bebegim hareketli saglikli diyecegine mizmismis.
Dis icin sormusun calpol alip verebilirsin bir cay kasigi. Ama bebeginin dis ile ilgili bir problemi yok bence. Ates ve salya yoksa dis genelde sonra cikar
Catal bicak verin tabi olmaz oyle yemek mi yermis cocuk her yere bulastira bulastira
Gercekten biraz kitap falan alin okuyun cocuk gelisimiyle ilgili
Yerkene agizila etrafi herdefasinda bulastiriyor.
..
6 aylık bebeğin olağan gelişimini bilmediğinize göre, okumuyorsunuz. Yemeyin bizi.Kitap alip almadigimi siz nerden biliceksiniz?? Belki okuyorumdur??
6 aylık bebeğin olağan gelişimini bilmediğinize göre, okumuyorsunuz. Yemeyin bizi.
E ne yapıcaktı ki?
Yemek yemeyi öğrenmesi için böyle olması lazım zaten
Tekrar ediyorum, bebeğinizin gelişimini anlayamadığınız için bu tarz kitapları okumadığınız anlaşılıyor.Okudugumu mu dedim acaba surda? Belki okuyorum belki okumuyorum. Nerden biliceksiniz hemen okumadigimi!?
Once siz insanlik kitablarini acip okuyun..
Kizlar bebegim 6 aylik
Dunden beri oyle miz miz ki. Normalindede bir miz miz bir bebek ama daha fazla oldu. Kucagima fazla almak istemiyorum kendi basina oynamayi ogrensin diye. Indiriyorum mizliyor parkin icine atiyorum. Yuvarlaniyor bilmem kafasini carpiyor asiri hareketli oldu. Mizliyor her dakikasinda ayaga kalkip kafasini carpasin diye yatiriyorum geri.
Ama olmaz ki boyle..
Kosturuyorum dunden beri. Sabrim arada cok tasiyor.. bagirmaya basliyorum yemek verirkene mesala. Yerkene agizila etrafi herdefasinda bulastiriyor.
Biliyorum anne olmak sabir isi..
acaba dis mi cikardiyor bilemedim.. baktim dis etine pek bir kirmizilik yok..
Benimki de 8 aylık olmak üzere, geceleri sürekli uyanıyor ya. Sizde durum nasıl uyku konusunda?Belki de sizi istiyordur. Benimde oglum 7.5 aylik. Oyle kucaga alismasin diyenleri hic umursamadan aldim optum kokladim yavrumu. Simdide kucagima gelmek benimle oynamak ister onun disinda kendi kendine oynar. 5 dk gelir operim sonra oynamaya devam eder