yok yok, bence açılma falan olacak diye korkma burnun sağlam görünüyor. ama sigarayla alakalı olabilir belki. bende de ilk zamanlar olmuyordu. son zamanlarda can sıkıntısına biraz sigarayı arttırdım ben de. ama tahminim şişlerle alakalı. şişlikler geçince deriyle kıkırdaklar birbirine yaklaşır, çıtırdama olur diye düşünüyorum canm.. zaten ilk elimi atınca ses geliyor sonra olmuyor daha..
korkma bence, lades kemiği değil ki buuama sigarayı azaltmak şart, iyileşmeyi gerçekten yavaşlatıyor çünküü
yok cnm ben zaten içmiyorum normalde yani bir yıldır bırakmıştım sonra bir şeyden sinirlenip bir haftada iki paket içtim yeniden ondan yani şu an gene içmiyorum zaten ama çıtırdama var hala
hıımm o zaman sigarayla alakalı değilmiş, bunu öğrendik. o zaman şişlerle alakalıdır, çünkü şişken ödemliyken çok sıkamıyordum mesela. şimdi iyice yumuşadı. sadece burun sırtının yanları şiş (kıkırdak konulan yerler). zaten orası çıtırdıyor benim. derinin altını hissedebiliyorm azıcık büyük ihtimalle de sorun kıkırdaktır diye düşünüyorum canmama doktoruna bir sor bu kadar kafana takılıyorsa?..
sorcam cnm veli bey burda yok şu an irana gitmiş kontrole gitmem lazımdı zaten gidemedim yavuz beyde bilir ama ikisinin de kontrol etmesi lazım 1 nisanda gelcekmiş artık o zamana bekliyeceğim
az kalmış. 1 hafta sonraa. ben 10nisandan sonra gidicem, sen benden önce öğrenirsin.. peki senin neresi çıtırdıyor tam olarak canm, benimle aynı yer mi?
üst taraf sağa deviasyon olan taraf yani zaten orası tehlikeliymiş benim yüzde seksen düzelir demişti doktor zaten öyle de oldu hafif çıknıtılı içten orası ama dıştan belli olmuyor bir de tam iki hafta kanamıştı ameliyattan sonra sonra kesildi çıtırdamada yoktu ne zamanki sigara ya yüklendim başladı.senin doktor daha uzakta sanırım
hıımm aynı yerler herhalde. yok canım uzak değilde benim kontrollerim o zaman olacak, daha war yani. kafama takmadıgım içinde arayıp sormam diye düşündüm :) sen öğrenince bi aksilik değilse söylersin ztnn..
tabi cnm söylerim inşallah korkulacak bir şey değildir..
değildir canm bence, hiiiçç canını sıkmaa.. başkalarında da oluyordur bu zaten.. maşallah çok güzelleşmiş zaten burnunn
teşekkür ederim cnm sağol.6 ayı devirmeden burnum hakkında pek karar veremiyorum açıkcası her gün değişiyor çünkü resimlerim hep farklı farklı
bu konuda haklıısn canım, gün geçtikçe değişiyor.. ama sendeki değişim olumlu yönde ilerliyor.. bazılarında tam tersi.. mesela benim ilkten çok güzeldi sonradan çirkinleşti:90: ama bugün bi daha baktım ben de zamanla iyileşiyor gibiyim.. sende çok fazla bir şiş görünmüyor o yüzden bu halinden çok farklılaşaagını sanmıyorumm
yok cnm bende baya şişim aslında burun ucu hele tamamen şiş..şişlik inince düşecek gibi geliyor bana çünkü bazen inik ucu bazen kalkık..seninkide iyileşmesi güzel peki revizyon düşünüyormusun doktorun ne diyor bu konuda?
resimlerimi kaldırdım cnm çünkü çok değişti o halime göre yeni resimlerimi yakında eklicem cnm
arkadaşlar bende bi estetik cerahla görüştüm ve burun ucumdan ameliyat oolmalıymısım
burnum 3 aylık oldu artık yeni resim ekledim arkadaşlar
arkadaşlar burun sürekli değişiyormu yani benim her gün başka başka hemde çok değişik...böyle olan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?