neferalem Burun Estetiği Ameliyatı

inşallah cnm dediğin gibidir ya incecik kemik çıt diye kırılcak gibi sigaradan hasar gördü sanırım çok yüklenmiştim çünkü

korkma bence, lades kemiği değil ki buu ama sigarayı azaltmak şart, iyileşmeyi gerçekten yavaşlatıyor çünküü

korkma bence, lades kemiği değil ki buu ama sigarayı azaltmak şart, iyileşmeyi gerçekten yavaşlatıyor çünküü

yok cnm ben zaten içmiyorum normalde yani bir yıldır bırakmıştım sonra bir şeyden sinirlenip bir haftada iki paket içtim yeniden ondan yani şu an gene içmiyorum zaten ama çıtırdama var hala

yok cnm ben zaten içmiyorum normalde yani bir yıldır bırakmıştım sonra bir şeyden sinirlenip bir haftada iki paket içtim yeniden ondan yani şu an gene içmiyorum zaten ama çıtırdama var hala

hıımm o zaman sigarayla alakalı değilmiş, bunu öğrendik. o zaman şişlerle alakalıdır, çünkü şişken ödemliyken çok sıkamıyordum mesela. şimdi iyice yumuşadı. sadece burun sırtının yanları şiş (kıkırdak konulan yerler). zaten orası çıtırdıyor benim. derinin altını hissedebiliyorm azıcık büyük ihtimalle de sorun kıkırdaktır diye düşünüyorum canm ama doktoruna bir sor bu kadar kafana takılıyorsa?..

sorcam cnm veli bey burda yok şu an irana gitmiş kontrole gitmem lazımdı zaten gidemedim yavuz beyde bilir ama ikisinin de kontrol etmesi lazım 1 nisanda gelcekmiş artık o zamana bekliyeceğim

sorcam cnm veli bey burda yok şu an irana gitmiş kontrole gitmem lazımdı zaten gidemedim yavuz beyde bilir ama ikisinin de kontrol etmesi lazım 1 nisanda gelcekmiş artık o zamana bekliyeceğim

az kalmış. 1 hafta sonraa. ben 10nisandan sonra gidicem, sen benden önce öğrenirsin.. peki senin neresi çıtırdıyor tam olarak canm, benimle aynı yer mi?

az kalmış. 1 hafta sonraa. ben 10nisandan sonra gidicem, sen benden önce öğrenirsin.. peki senin neresi çıtırdıyor tam olarak canm, benimle aynı yer mi?

üst taraf sağa deviasyon olan taraf yani zaten orası tehlikeliymiş benim yüzde seksen düzelir demişti doktor zaten öyle de oldu hafif çıknıtılı içten orası ama dıştan belli olmuyor bir de tam iki hafta kanamıştı ameliyattan sonra sonra kesildi çıtırdamada yoktu ne zamanki sigara ya yüklendim başladı.senin doktor daha uzakta sanırım

hıımm aynı yerler herhalde. yok canım uzak değilde benim kontrollerim o zaman olacak, daha war yani. kafama takmadıgım içinde arayıp sormam diye düşündüm :) sen öğrenince bi aksilik değilse söylersin ztnn..

tabi cnm söylerim inşallah korkulacak bir şey değildir..

değildir canm bence, hiiiçç canını sıkmaa.. başkalarında da oluyordur bu zaten.. maşallah çok güzelleşmiş zaten burnunn

teşekkür ederim cnm sağol.6 ayı devirmeden burnum hakkında pek karar veremiyorum açıkcası her gün değişiyor çünkü resimlerim hep farklı farklı

teşekkür ederim cnm sağol.6 ayı devirmeden burnum hakkında pek karar veremiyorum açıkcası her gün değişiyor çünkü resimlerim hep farklı farklı

bu konuda haklıısn canım, gün geçtikçe değişiyor.. ama sendeki değişim olumlu yönde ilerliyor.. bazılarında tam tersi.. mesela benim ilkten çok güzeldi sonradan çirkinleşti:90: ama bugün bi daha baktım ben de zamanla iyileşiyor gibiyim.. sende çok fazla bir şiş görünmüyor o yüzden bu halinden çok farklılaşaagını sanmıyorumm

yok cnm bende baya şişim aslında burun ucu hele tamamen şiş..şişlik inince düşecek gibi geliyor bana çünkü bazen inik ucu bazen kalkık..seninkide iyileşmesi güzel peki revizyon düşünüyormusun doktorun ne diyor bu konuda?

düşünüyorum canm, doktorum o kısımdaki kıkırdakların henüz erimedğini, o kısmın düzelmemesi durumunda müdahale edeceğini söyledi zaten, bekliyorum işte..

arkadaşlar bende bi estetik cerahla görüştüm ve burun ucumdan ameliyat oolmalıymısım

arkadaşlar burun sürekli değişiyormu yani benim her gün başka başka hemde çok değişik...böyle olan varmı aranızda

burnum 3 aylık oldu artık yeni resim ekledim arkadaşlar

Resimlerinize nerden bakabilirim acaba bende Veli arslan beyde ameliyat olmak istiyorum ama bende tıkanıklıkda var onuda yapıyor mu ? yoksa sadece estetiği mi yapıyor.. birde maliyetini bana özelden atabilir misisniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…