nefes alamadığımı hissediyorum, içimi dökmek istiyorum.

didos86

hayat bir maraton
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1.099
927
323
merhaba arkadaşlar,
maddi yönden sıkıntılarımız var.bilen arkadaşlar vardır.
şu sıralar boğuluyor gibi hissediyorum, nefes alamıyorum sanki.
bir ara herşeyi olacağına bıraktım.her halimize şükrettim, şükrediyorum.
ama yine daralıyorum.bir psikoloğa görünsem kimbilir neler çıkacak..
içimi dökmek istiyorum.yorum yazmasanız da olur.okuyacak arkadaşlardan şimdiden özür dilerim.başınızı ağrıtıyorum.
derdim maddi sıkıntımız. bankalar, davalar, haciz kağıtları, kesilen faturalar.Allah yine de evlatlarım ile, sağlık ile sınamasın diyorum. 2 evladım var. 2 yaşında değiller henüz.borçlar var, eşimin getirdiği yetmiyor, ben çalışamıyorum.4 duvar arasında iyice darlandım.
evsahibimiz bugün hazirana kadar evi boşaltın diyor. kayınvalideme yakın bir ev vardı aslında.ev sahibi evin kirasını artırdı.biz kabul ettik rakamı, beyefendi yok şu kadar istiyorum diyor.gerçi taşınmak ayrı bir külfet.depozitosu, nakliyesi.şuan oturduğum eve 5 aylık kira borcum var.faturalarım var birikmiş.
kendimi çaresiz hissediyorum. kpss lisansa hazırlanmaya çalışıyorum. inşallah iyi bir puan alırım.gerçi iki çocuk, kafa bulanık. kendime yok çizmeye çalışıyorum ama öyle zor ki. her zil çalındığında haciz memurları mı diyorum. yada ev sahibi birşey mi diyecek... öyle zor ki anne olmak, bebeklerimden biri yine hasta idi. yeni atlatıyor. onu muayene ettirsem ilaç parası... bir ev işi buldum.ayda iki kere falan gidiyorum.lakin el kadar bebekleri bırakmak öyle zor ki...
hayat zor arkadaşlar... bir komşum dışında çocuklarına ekmek alabildin mi diye soranım yok.iyi misin diyenim yok. kendi ailem ayrı bir anlayışsız.
Allah kimseyi darda koymasın.
yazsam yazsam sayfalar alır.yazdıkça rahatlıyorum sanki. tüm okuyan arkadaşlarım hakkını helal etsin.
Allah'a emanet olun.

Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah bu günler hemencecik geçer

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun canim..cocuklari tasindiktan sonra kv biraksan duzenli bi is bulsan destek olsan biraz sende olmazmi ki..hem biraz rahatlarsiniz

kendi aileniz veya eşinizin ailesi niye yardım etmiyor size? sonuçta her iki tarafta sizin zor durumda olduğunuzu görüyor.
diyelim ki size acımıyorlar peki o 2 tane küçücük torunları içinde mi yardım etmiyorlar?
allah yardımcın olsun canım.sıkma canını.herşey düzelir merak etme sen.

Bu tarz olmasada benimde sıkıntım çok:-( iki evladım var benimde. .konuşan çok ama yardım eden yok Allaha yardımcımız olsun. .kaynanam bakmıyor benim çocuklarima bakamam diyor sağolsun.annem hasta:--( yakinda konu açarım seninkini meşgul etmiym cnm..ne yapcaz bilmem:--(

Allah yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah bu günler hemencecik geçer
sağol canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah yardimcin olsun canim..cocuklari tasindiktan sonra kv biraksan duzenli bi is bulsan destek olsan biraz sende olmazmi ki..hem biraz rahatlarsiniz

kayınvalidemler ellerinden geleni yapıyorlar.Allah razı olsun.üstelik 2 hasta kaynım var.ve onların maaşları dışında gelirleri yok.
kendi ailem göz yumuyor ya işte en çok o canımı yakıyor.
kayınvalideme yakın taşınacaktım zaten.ama ev bulamadım.yaza kadar buranın kira borcunu da bitiririm diyordum.onu da ödeyemedim.hafta sonu ev arayacağız.artık eski mi sobalı mı bir ev bulmak lazım.kızlara kv bakacak.ben işe başlayacağım.ben böyle diyorum ama hep bir engel çıkıyor karşımıza. sınavımız zor geçiyor.yine de hamdolsun ne diyeyim...

Allah yardımcınız olsun canım. en iyi biz birbirimizi anlarız sanırım.
dediğin gibi konuşan çok. hatta kapının önünde görseler ayy niye kahveye çağırmıyorsun bizi falan diyorlar.ya bir sorsana evde kahvem var mı?senin dedikodunu dinleyecek kafam var mı?
annene acil şifalar dilerim. bizdeki de senin tam tersin. annem bakabilir kızlara; bakmıyor. kayınvalidem bakarım diyor evi yakın değil ve 2 hastası var.
nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardım etsin.bizlere de bol bol sabırlar versin...

Canim bana özel atmissin, cvp yazdim...

Ve durumuna cok üzüldüm
Ozel msjimi okuyabilirmisin?

Senin tam tersi valla kendi ailen niye böyle yapıyor demiycem, darda olana hep sırt çevirirler:-( dolu ablam var ama candan bi nasılsın diyen yok:--( çalışmak ve eşime borçlari ödemek için yardım etmek istiyorum ama kızlarımı nasıl yapıcam hiç bilmiyorum! ! Evet seni çok iyi anlıyorum:--( millet gidelim gelelim gezelim peşinde,aaa niye gelmiyor sun fln

milletin tuzu kuru diyeceğim günaha girmekten korkuyorum.Allah daha çok versin gözüm yok. versin de biraz anlayış bekliyor insan ama nerdee.
biz de iki kardeşiz.abim geçen gün çocuklara bez aldı.biraz para sıkıştırdı.
taşıma suyla dönmüyor işte.çalışmak lazım ama ya çocuklar.el kadar bebekleri kime bırakayım peşindeyim.oysa onlar daha süt kuzuları.
Allah kızlarımızın yüzü hürmetine kapılar açsın bizlere.yardım etsin.zira insan dara düşünce anlıyor ki O'ndan başka yardımcımız yok.
sizin ne borcu canım? benim eşim işyeri açmıştı. iflas etti.

İnşallah cnm yaa:--( benimde iki kizim var allah bağışlar ise..yok benimki çalışıyor ama 4 kişi kirada istanbul da gecinmek çok zor, borç üstüne borçla geciniyoruz:--( yazik eşim ne kahve bilir ne sigara, lukste yasamiyoruz ama olmuyor:--( kizimin teki ilkokulda okul masrafida oluyor diğeri bebek sayılır bez masraflari derken zor yanii..ne gelicek sağlayacağiz diye çok üzülüyorum:--(

Somada ölenlere ağlıyorum, ,sukrediyorum..Allahim diyorum benimde eşime bişey olsa bende nasıl yapıcam nasıl büyütücem bu çocukları:''( allahim yardımcıları olsun

Somada ölenlere ağlıyorum, ,sukrediyorum..Allahim diyorum benimde eşime bişey olsa bende nasıl yapıcam nasıl büyütücem bu çocukları:''( allahim yardımcıları olsun

aynen canım.benim de ağlamaktan gözlerim şişti.ders çalışamıyorum kafam almıyor.
eşim dışarı çıkmak istese göndermiyorum. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. nice boynu bükük eşler, yetim evlatlar, acılı ana babalar kaldı.onları gördükçe kahroluyorum.kadının biri dedi bana trilyonları verseler neye yarar diye...

bir yuvaya ana gerek baba gerek.biz eşlerimizle bir olalım.evlatlarımız için, onların gelecekleri için.inşallah bu sınavı da atlatırız.
benim eşim borçlar nedeniyle kendini suçluyor.bir ara kendi kabuğuna çekildi.o zamanlar çok tartıştık. içini dökmüyordu bana. kendi odasında bizden ayrı yaşıyordu sanki. şimdi daha iyiyiz şükür. öyle yada böyle birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.herşey evlatlarımız için.

inşallh en kısa zamanda atlatırsınız çocuklarınızı Allah bağışlasın..
lütfen bebekleriniz için kendinizi bırakmayın canınızı çok fazla sıkmayın diyecem ama elde değil biliyorum onların size iyi moralinize ihtiyaçları var..
henüz daha çocuğum yok fakat biliyorumki bebekler cennetten bir parçadır Allahın kutsal hediyesidir bizlere o güzel minicik gözlerinden öpüyorum onları kendinize ve onlara çok iyi bakın Allaha sığının umarım ailenizde sizi anlar yardım ederler...
o komşunuzada Allah bin bereket versin en büyük hayrı yapıyor..

allah yardım etsin öncelikle....
düzenli bi iş bulmalısın...
2 yaşında bebekleri bırakmak tabiki çok zor...
ben 4 aylık oğlumu hergün bırakıyorum mecburen...
onlar için çalışman lazım....
çok iyi anlıyorum seni..
inşallah en kısa zamanda feraha kavuşursun...

Allah dermansız dert vermesin canım. İnşallah tez zamanda eliniz açılır. Bebeklerinin kısmeti illa gün yüzüne çıkacak.

Ama öz ailen imkanları olduğu halde sana yardım etmiyorlarsa, yuh diyorum kendilerineee

.

lütfen kızmayın bu dediğime de,aklıma şu geldi madem kavnizle iyisiniz evleri müsaitse oraya taşının geçiçi süre evleri müsaitse.bunun olumsuzlukları da olabilir ama madem o kadar maddiyatınız kötüyse katlanılabilir.çocuklara da bakıcakmış siz de çalışırsınız.

baş ağrıtmak ne demek biz niye varız bu forum niye var, okurken aksine sevindim bile hiç olmazsa içini dökebilmişsin çok işe yaramasa da yoktan iyidir. :/
Ne kadar güzellerdir kimbilir, çok şirin olduklarına eminim bıdıkların.
Allah daha kötü dertler vermesin, evlatlarınla onların sağlıklarıyla sınanmak var allah korusun..
Kayınvaliden kızlara bakarken işe gireceksin ya o sizi rahatlatır belki biraz.
Hatta borçlar bitene kadar komple kayınvalidene taşınsanız filan kiranız olmaz en azından.
Onların da bi düzeni vardır tabi ama, sonuçta bebeklere her gün bakacaksa belli şeyleri zaten gözden çıkarmış onlar da.
Bi soraanız yani.
Sen ne işte çalışmayı düşünüyosun belki bi iş bulabiliriz sana el birliğiyle.

Allah yardimcin olsun kardesim,
Saglik olsun diyelim,seni anlayabiliyorum,borclu olmak cok zor birsey,hele birde cocuklardan dolayi calisamiyorsun.
Ama kendini üzme ki cocuklarinada yetebilesin.
Esin iyi bir es iyi bir baba olsunda borclar kapanir.
Ikizlerin mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…