Nefes alamiyorum artik..

Gecem25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
64
21
13
35
Aşk.. Insan uzaktan bakinca aşk denilen seye içi titriyor, kalbi sizliyor, yüreginde mutluluk, heycan oluyor.. filmlerdeki gibi aşk bekliyor.. deli gibi seven biri çikacak beni aşk sahroşu yapacak diyor. . Gözlerimin icine baktiginda anliyacagim sevdanin ne oldugunu diyor... göz yasimi sildiginde anliyacagim yalniz olmadigimi diyor..
Ama bir gün geliyor aşk denilen seyin aslinda canini yakan tek duygu oldugunu anliyorsun. Hemde öyle bir anliyorsun ki akan gözyaslarini silmesi gerek o göz yaslarinin sebebi oluyor..
icinde firtinalar kopuyor.. bagirmak, aglamak, feryat etmek istiyorsun ama sesin çikmiyor.. canin öyle bir yaniyor ki, göz yaslarini bile sessiz sessiz içine akitiyorsun... masal gibi baslasada sonu çok acitiyor... Kendini yalnizliga mahküm edilmiş gibi hissediyosun. .. hani gecelerce bakarsin ya ellindeki o telefona yazar mi diye, zamani gelir artik sende bilirsin aramicagini, ama yinede hep bir umutla beklersin.. o hiç bitmiyen, tükenmiyen umut. .. canini yaksada, gururunu alip götürsede beklersin iste.. icini kanatan o oldugunu bile bile umutla beklersin... Nefret ediyorum aşktan. .. icimin yarasindan.. kanadikca kanayan yaralarimdan. .. zamanla geçer lafindan. . Geçmiyor.. geçmiyor.. Nefes alirken bu kadar canim yaniyor iste..
kendimi terkedilmiş biri gibi hissediyorum... en tuhafi terkeden benim... beni buna sürükliyen O..
aldatilmak... yalanlar. . Hani aşk masumdu? Hani hiç canin yanmiyordu? Hani mutluluklan ölüyordun?
Ben aşk denilen şeyi sevmiyorum! Sevmiyorum iste! Göz yaslarimin sebebi olan herseyden nefret ediyorum! Belkide en çok kendime kiziyorum.. canimin yanicagini bile bile gittim ona... simdi aglasamda sizlasamda yanimda mi? Iyi gün aşki diye bir sey olmaz..
YA ADAM GIBI SEVECEKSIN, YADA SEVMEYI BILMIYORSAN ADAM GIBI BEN SENIN CANINI YAKARIM SEVME DIYECEKSIN! !
Diyeceksin ki benim gibi yanmasin kimse , yanmasin artik kimse..

Sanki adama değil de, ona aşık olmaya aşıkmışsın gibi yazmışsın.
Sanki adam değil de aşk aldatmış seni.
Soysuzun teki yüzünden aşk'a kabahat bulmamalı insan.
Çok matah birşey değil hoş. Ama gene de sana şiirler yazdıran günlerin hatrına ve en önemlisi, hayata küsmemek için, aşka kızma. Dağlara taşlara, oturduğunuz banklara kız, aşka kızma.
Beni vur, aşkı vurma. ehe.

Son düzenleme:
Adama degil de ona aşik olmaya asigim.. Çok güzel söylemisin.. küstüm hem aşka hem beni inandiran bu hayata

Amaaan kıçı kırık bir adam için bu kadar yıpranmaya değer mi yahu. Ya ben hiç sevmemişim ya da hatunların çoğu şu aşk denen olayı çok arabesk yaşıyor. Bu kadar hayatınızın merkezine koymayın bu duyguyu. Hayatta çook daha güzel şeyler var.

Bazı şeyler geçer gider yarası kapanır. Unutulmaz fakat zamanla daha az hatırlanır. Telafi edilir.

Bazıları olduğunda ise -aldatılmak örneğin- gitmek en iyisidir. Her gün ağlamak yerine 3 gün ağla, 1 ay ağla, 1 yıl ağla. Ama 'geçecek'. Sakın unutma. Geçecek !

Ben de biliyorum artık o acıyı. Öğrendim maalesef.
Ayrılık kelimesini ağzına alma diyen adam gün geliyor çekip gidiyor.
Napalım sağlık olsun.
Insanız bunu da yaşayacağız demek ki.

Ayrıca çektiğin acı da değerli unutma.

Şanslısın herkes aşık olamıyor herkes aşkın nasıl bir duygu olduğunu bilmeden yaşamadan bu dünyadan göçüp gidiyor :) bu yaşanılanlar bizlere hep tecrübe oluyor :) hayatınızın merkezi olmasına da bu kadar izin vermeyin lütfen çünkü sonu hep acı sonu hep hüsran olur...

Ben sevdigimden beri o kadar aci cekiyorum ki , bu aci bana hiç degerli gelmiyor. Geçicek belki hepsi ama nefret ediyorum bana bunlari yasatigi icin.. zevkini bana tercih ettigi icin!

Hayatimin merkezi degil aslinda.. ama yillardir o kadar canimi yakiyor ki paylasmak istedim..
Yıllardır canını yakıyor olması istemedende olsa hayatının merkezine koyduğunu gösteriyor onu..Sana acı veriyor çünkü..Seni yıpratmasına izin verme...

Bile bile işin içine girmişsin.
Artık kendine gel.
Karşı tarafı suçlamayı bırak.
İzin vermeseydin, daha önce bıraksaydın ne denebilir ki başka?
Ama çok sevdim dersen de, o aşkın acısına da katlanmayı bileceksin.
Geçecek. Tabii ki senin de kendini yeniliklere açarak, kendini geliştirerek iyileşme sürecine katkıda bulunman gerekiyor. Büyütme gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…