Adama degil de ona aşik olmaya asigim.. Çok güzel söylemisin.. küstüm hem aşka hem beni inandiran bu hayataSanki adama değil de, ona aşık olmaya aşıkmışsın gibi yazmışsın.
Sanki adam değil de aşk aldatmış seni.
Soysuzun teki yüzünden aşk'a kabahat bulmamalı insan.
Çok matah birşey değil hoş. Ama gene de sana şiirler yazdıran günlerin hatrına ve en önemlisi, hayata küsmemek için, aşka kızma. Dağlara taşlara, oturduğunuz banklara kız, aşka kızma.
Beni vur, aşkı vurma.
Ahah, şunu duymayalı baya bi on sene falan olmuştu, thx bro +repAmaaaan
Aşk ; karşındaki nin bulunmaz hint kumaşi olduğunu sanmanla , hıyar in teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır ..
Demiş buyuklerimiz
Şimdi cidden derinden gireyim mi?Neden herkes aşk pesinde?
Neden herkes aşk pesinde?
Ben sevdigimden beri o kadar aci cekiyorum ki , bu aci bana hiç degerli gelmiyor. Geçicek belki hepsi ama nefret ediyorum bana bunlari yasatigi icin.. zevkini bana tercih ettigi icin!Bazı şeyler geçer gider yarası kapanır. Unutulmaz fakat zamanla daha az hatırlanır. Telafi edilir.
Bazıları olduğunda ise -aldatılmak örneğin- gitmek en iyisidir. Her gün ağlamak yerine 3 gün ağla, 1 ay ağla, 1 yıl ağla. Ama 'geçecek'. Sakın unutma. Geçecek !
Ben de biliyorum artık o acıyı. Öğrendim maalesef.
Ayrılık kelimesini ağzına alma diyen adam gün geliyor çekip gidiyor.
Napalım sağlık olsun.
Insanız bunu da yaşayacağız demek ki.
Ayrıca çektiğin acı da değerli unutma.
Bundan sonra babamdan başka adam sevmiyecegim !aşık olduğn kişinin aşkı haketmediğini anck aşka olan inancını yitirdiğinde anlıyor insan
Hayatimin merkezi degil aslinda.. ama yillardir o kadar canimi yakiyor ki paylasmak istedim..Duygu ne olursa olsun abartarak yaşamamalı insan..@Sephoraa 'nın dediği gibi hayatının merkezine koymamalısın bu kadar...
Yıllardır canını yakıyor olması istemedende olsa hayatının merkezine koyduğunu gösteriyor onu..Sana acı veriyor çünkü..Seni yıpratmasına izin verme...Hayatimin merkezi degil aslinda.. ama yillardir o kadar canimi yakiyor ki paylasmak istedim..
büyük konuşma cnm benceBundan sonra babamdan başka adam sevmiyecegim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?