Nefes alamıyorum vazgeçilmek bukadar kolaymı?

Olsundu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2016
2
0
1
31
merhaba kızlar dört yıldır birlikte olduğum üniversitede tanıştığım sevgilimdrn 17 ağustosta ayrıldım doğum günümdü ve ogün bilr beni üzmeyi başarmıştı sözlü ve fiziksrl şiddetede uğramıştım zamanında ama bi türlü bitmemişti o gün çok şey konuştum ve bitirdim o ilk ılımlı davrandı devam edelim gibicesinden ama ben hayır dedim sevmeme rağmen çünkü herseferinde kırılmaktan yorulmuştum sadece ondan bi söz istedim hayatına en azından bir sene kimseyi alma diye bende almıycam söz dedim tamam dedi ben seni hiçbizaman unutamam dedi hakikatende sevdiğine inanıyordum dün hayatında birinin olduğunu öğrendim yıkıldım bense hala belki kendini affettirmeye çalışır döner sözüm var diye kimseyi almadım istenedimde ama dün onu gördüm ve ne bişey yedim ne uyudum dünyam başıma yıkıldı hala dört kıca yıl ve ben onun ilk sevgilisydim sensiz yapamam diyen adam şimdi başkadıyla mutlu içi yanarya insanın içim yanıyo ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geride kaldım sanki zaman durdu. Ben mutsuzluğada varım demişti ve bu masal bitti...

kaç yaşındasınız siz? 1 sene bekle demek ne demek? ya ayrılmışsındır ya birliktesindir, hem sen kendim ayrılmışsın ve evet vazgeçilmek bu kadar kolay üzgünüm

1 sene kimseyi hayatına alma diye teminat altına alınmaz ki hayat ama..
Hakkınız da yok gerek de yok olmaz da..
Ki olmamış hayatına bakmış diye kızmayın yanmayin..
Şiddete uğramışsiniz.. hala seviyorum diyebiliyorsaniz oturun bi kafanızı toplayın.. çok karışmış aklınız karistirmis..
Size yazık değil mi.. sevgi bu mu?
Hakettiginiz güzel günler için sevinin sukredin..

Fiziksel şiddet uygulaması terk edilmemesi ve asla donulmemesi için yeterli bir sebepten kendini affettirmesini bekliyor olmak???? Burada şiddet girmelerine rağmen sevgililerinden,nisanlilarindan,kocalarindan vazgeçmemek için direnen kadınları okudukça bunlar tarafından öldürülen kadınlara boşa acidigimizi öğreniyorum.Dayak yemeye mi doyamiyorsunuz?Nasıl bir kendinize saygısızlık anlayışınız var anlamak mümkün değil.Sozlu vd fiziksel şiddete maruz kalmak ve hala onu beklemekKurtulduguna sevin,Allaha sukret bence.

Başlığa yönelik düşüncem:Kimse vazgeçilmez değildir...

Şiddet gördüğün hayvandan 1 sene sözü istemek neyin nesi..
Akıllı olun biraz...

Şiddet vardı diyorsunuz. Ne kadar severse sevsin bu kabul edilebilir bir özellik değil. Allah kurtarmış sizi. Ayrılık sonrası için söz vermek de saçma, söz verdirmek de. İyi ki size dönüp aklınızı daha çok bulandırmamış. Geçmişle değil gelecekle ilgilenin bu noktadan sonra.

Bosanmalarda iddet suresi vardir. Uc ay o da. Belki kadin hamiledir diye. Sevgilikteki bir yil ne onu anlamadim. Adami evrene salmissin zaten. Adam da omur boyu bunun yasini tutacak degil. Hayatina devam ediyor. Sen de oyle yapmalisin. Hayatina kaldivin yerden devam etmelisin. Hayat bu zaten. Dusersek kalkip yolumuza devam etmeliyiz. Ayrica erkekler icin ilk sevgilisi olmak degil son sevgilisi olmak onemlidir.
Bu kadar da yemeden icmeden uykudan gecmene gerek yok. Bosanma degil birsey degil. Millet kac yillik kocasindan bosaniyor. Guclu ol. Olayi bu kadar dramatize etme. Sen bitirmissin. Bitmis iliski. Kabul et. Iliskiler iki kisinin de istegi ile baslar ama biterken iki kisinin de isteginin olmasina gerek yok. Tek taraf bitirirse biter. Zorla da yurutulecek hali yok ki. Bitirmissin. O da kaldigi yerden devam ediyor. Kimse bir yil da olsa beklemez. Yarina cikacagimizin garantisi yokken siz boyle birsey icin nasil soz istersiniz onu anlamadim.
ayrica simdiden siddet goruyorsan bittigi icin gobek at, sukret.
Ayrica adam hanzoymus. Onu da ilave ediyim. Bir hanzo icin uzulmeye degmez.

Anlaşma imzalasaydınız keşke brde
İyi ki bulmuş birini sende umut bağlamayı bırakırsın işte
Bence senin için bu bir şans

Ayrılan siz, ısrar etmesine rağmen kararlı olan siz. Oturup yas tutacaktı bir yıl öyle mi?

Bu nasıl bi bencillik ya.

Daha sevgiliyken şiddet göstermiş. İsabet olmuş bittiği. Evlensen ne olacaktı adam birden sevgi pıtırcığı mı olacaktı? Şiddet artıcaktı. Boşver sen de yoluna bak. Gerçekten seven birini bulursun daha gençsindir muhtemelen..

Fiziksel şiddet uygulamış Herşeyden önce bence bitmesi için yeterli sebep

bu arabeskçe duyguları bir kenara bırakın bir ilişki bitmişse bitmiştir net bir yıl bekle beni
severek ayrılalım aşka hasret kalalım eğer mutsuz olursak yeniden buluşalım
sizinki sizsizde gayet mutlu sizde mutlu olun

Evet sizin söylediklerinizi başıma gelmeden önce bende savunuyodum içine girince bu hastalıklı ilşkiden çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…