- 20 Mart 2008
- 142.013
- 214.076
- 1.423
- 60
o kadar
bizimkiler dizisindeki katil karakteri gibi hissettim
hemde irisindenHorozda varmı
hemde irisinden
konuyu sabote etmeyelim mune buralardakadın arkasındada gözü var
neresi masalmış ya adam şiddet uygulamış sana daha ötesi var mı?merhaba kızlar dört yıldır birlikte olduğum üniversitede tanıştığım sevgilimdrn 17 ağustosta ayrıldım doğum günümdü ve ogün bilr beni üzmeyi başarmıştı sözlü ve fiziksrl şiddetede uğramıştım zamanında ama bi türlü bitmemişti o gün çok şey konuştum ve bitirdim o ilk ılımlı davrandı devam edelim gibicesinden ama ben hayır dedim sevmeme rağmen çünkü herseferinde kırılmaktan yorulmuştum sadece ondan bi söz istedim hayatına en azından bir sene kimseyi alma diye bende almıycam söz dedim tamam dedi ben seni hiçbizaman unutamam dedi hakikatende sevdiğine inanıyordum dün hayatında birinin olduğunu öğrendim yıkıldım bense hala belki kendini affettirmeye çalışır döner sözüm var diye kimseyi almadım istenedimde ama dün onu gördüm ve ne bişey yedim ne uyudum dünyam başıma yıkıldı hala dört kıca yıl ve ben onun ilk sevgilisydim sensiz yapamam diyen adam şimdi başkadıyla mutlu içi yanarya insanın içim yanıyo ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geride kaldım sanki zaman durdu. Ben mutsuzluğada varım demişti ve bu masal bitti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?