Arkadaşlar daha 24 yaşındayım ve okulum bu sene bitti hayırlısı ise doktorluğa hemen başlayacağım lakin benim büyük bir sıkıntım var. Bundan 4 yıl evvel çok güzel bir ilişki yaşadım. Çok severdim ve çok sevildiğimi sanırdım. Çektiğim tüm sıkıntıları görmezden gelirdim. ilk önce açık (tesettürsüz) bir bayandım. İlişkimizin iki buçuk yılı tamamlamasıyla beraber kendi isteğimle tesettüre girdim. Okulda da sorun yaşamadım. Sevdiğim başka ilde okuyordu. Ona öylesine güveniyordum ki aşkına öylesine inanmıştım ki.Çok yoğın kavga ettiğimiz halde ayrılamıyorduk. Her şey o sene başladı. Bir kavga sonucunda ayrıldık dedik( ama bunu sıkca yapardık korkutmak amacıyla cahillik işte) yine öyle sandım. Konusmalarımız azaldı. Arada bir uzunca mesajlar atardı sensiz çok kötüyüm meleğim yapamıyorum diye( uyuşturucuya başlamış bu sureçte ortamı yüzünden) yanında olmadım. Gururum engelledi. Ancak yine de bıraksın diye konuşuyordum öyle ya da böyle 8 ay geçti ara ara buluşurduk bir şey vardı gizlediği farkederdim. Benim o temiz aşkım meğerse kirletilmiş kızlar. Okulundaki bir kızla ilişkiye girmiş daha sonra başka sarışın bir kızla. Sevdiğim 1.85 ben ise 1.60 boyundayım. Bu ilişki yaşadığı iki kız da onun boyundaydı. Bir gün bıraktı her şeyi geldi bana. Ama dedim ne varsa söyle gizliyorsun bir şey. Ağladı bi numara verdi aradım kız çıktı öylesine rahat bir kızdı ki seviyordu seni ama biz cinsel bir uyum yakaladık ve seni sevmesi ağlaması pişmanlıktan beni rahatsız etmiyor. Onun çok seviyorum oda beni çok sevecek zamanla dedi. Dünyam başıma yıkıldı arkadaşlar. İnanın öyle bir acı ki kimse yaşamasın. Aradım sevdiğimi ağzıma geleni saydım neler demedim ki o sadece ağlıyordu sadece kendimden değildim o sıralar kendime geldiğimde çok geçti. Baştan cıkarmak için her seyi yaptı seni biliyordu dedi ama dinlemedim. Arkadaşlarım takip etmiş kız bunun peşini bırakmıyor evine gidip ben yanındayım diyormuş. Ama çocuk her gün arayıp okulu bırakım yanına gelim diye yalvardı. Kızmayın kabul ettim eğitim almış olmama rağmen cahilin ta kendisiydim. Geldi neler yapmadı ki affetmem için ismimi gögsüne kalıcı dövme bile yaptırdı. Her zaman aşkla baktı gözüme(ya da öyle sandım yine) Ailesiyle zaten tanışıyordum. Artık evlenmek istiyor ama geçmiş yüzünden her gün ağlıyorum başkasına dokunmuş olması beni çileden çıkarıyor. Güvenip kalmadı kimseye inanın. Ama çokta seviyorum. Çok çaresizim evlensem bir dert unutamıcam bu yaşanılanları onun ilki olmıcam. Ama ayrılsam onsuz hep eksik kalıcam yıne kimseye güvenemicem. YArdım edin.