nefes alamıyorum yardım edin.

morsebboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
25
5
33
Arkadaşlar daha 24 yaşındayım ve okulum bu sene bitti hayırlısı ise doktorluğa hemen başlayacağım lakin benim büyük bir sıkıntım var. Bundan 4 yıl evvel çok güzel bir ilişki yaşadım. Çok severdim ve çok sevildiğimi sanırdım. Çektiğim tüm sıkıntıları görmezden gelirdim. ilk önce açık (tesettürsüz) bir bayandım. İlişkimizin iki buçuk yılı tamamlamasıyla beraber kendi isteğimle tesettüre girdim. Okulda da sorun yaşamadım. Sevdiğim başka ilde okuyordu. Ona öylesine güveniyordum ki aşkına öylesine inanmıştım ki.Çok yoğın kavga ettiğimiz halde ayrılamıyorduk. Her şey o sene başladı. Bir kavga sonucunda ayrıldık dedik( ama bunu sıkca yapardık korkutmak amacıyla cahillik işte) yine öyle sandım. Konusmalarımız azaldı. Arada bir uzunca mesajlar atardı sensiz çok kötüyüm meleğim yapamıyorum diye( uyuşturucuya başlamış bu sureçte ortamı yüzünden) yanında olmadım. Gururum engelledi. Ancak yine de bıraksın diye konuşuyordum öyle ya da böyle 8 ay geçti ara ara buluşurduk bir şey vardı gizlediği farkederdim. Benim o temiz aşkım meğerse kirletilmiş kızlar. Okulundaki bir kızla ilişkiye girmiş daha sonra başka sarışın bir kızla. Sevdiğim 1.85 ben ise 1.60 boyundayım. Bu ilişki yaşadığı iki kız da onun boyundaydı. Bir gün bıraktı her şeyi geldi bana. Ama dedim ne varsa söyle gizliyorsun bir şey. Ağladı bi numara verdi aradım kız çıktı öylesine rahat bir kızdı ki seviyordu seni ama biz cinsel bir uyum yakaladık ve seni sevmesi ağlaması pişmanlıktan beni rahatsız etmiyor. Onun çok seviyorum oda beni çok sevecek zamanla dedi. Dünyam başıma yıkıldı arkadaşlar. İnanın öyle bir acı ki kimse yaşamasın. Aradım sevdiğimi ağzıma geleni saydım neler demedim ki o sadece ağlıyordu sadece kendimden değildim o sıralar kendime geldiğimde çok geçti. Baştan cıkarmak için her seyi yaptı seni biliyordu dedi ama dinlemedim. Arkadaşlarım takip etmiş kız bunun peşini bırakmıyor evine gidip ben yanındayım diyormuş. Ama çocuk her gün arayıp okulu bırakım yanına gelim diye yalvardı. Kızmayın kabul ettim eğitim almış olmama rağmen cahilin ta kendisiydim. Geldi neler yapmadı ki affetmem için ismimi gögsüne kalıcı dövme bile yaptırdı. Her zaman aşkla baktı gözüme(ya da öyle sandım yine) Ailesiyle zaten tanışıyordum. Artık evlenmek istiyor ama geçmiş yüzünden her gün ağlıyorum başkasına dokunmuş olması beni çileden çıkarıyor. Güvenip kalmadı kimseye inanın. Ama çokta seviyorum. Çok çaresizim evlensem bir dert unutamıcam bu yaşanılanları onun ilki olmıcam. Ama ayrılsam onsuz hep eksik kalıcam yıne kimseye güvenemicem. YArdım edin.

sen uyuşturucuyu dğeilde başkası ile yatmasınamı takıldın,töbe ya,yatması çokkkk normal,ayrlmışsınız,ama uyuşturucu?yazık bu çocuğa,ıkı kadın ıktıdar savaşında o zavallı bağımlı,birde kendını kanıtlamak için dövme yaptrımak zorunda kalmış,çok acıdım çocuğa

Öncelikle başka bir kızla ilişkiye girmesi siz ayrıldıktan sonra olmuş. Bu yüzden bu konuda laf söyleme hakkınız pek bulunmuyor kaldı ki o size barışma hamleleri yaparken siz aranıza gurur engelini koymuşsunuz. İkincisi yaşanılanları unutabileceğinizi sanmıyorum. Kendiniz de diyorsunuz zaten. İlişkiniz artık anormal bi hal almış.

bu adam iradesizlik yapıp birkaç büyük hata yapmış siz daha öncede bu şekilde ayrılık kelamlarıyla birbirinizi sınıyormuşsunuz ama o son seferde gerçekten uzaklaşmayı seçmiş sizden başkasıyla birlikte olması evet birçok kadının kabul edemeyeceği birşey ama uyuşturucu daha büyük bir sorun bana göre çünkü kendisi bıraksa bile çevresinde kullanan bir kişi dahi varsa tekrar başlama olasılığı çok yüksek başlamasada satar aracı olur vs. bir kere bulaşmış bu işlere. kötülük kötüyü çağırmış ardından o kaypak gurursuz kadınla bir şekilde biirlikte olmuş üstelik siz evlenseniz düşünsene sana o kadının söylediğini benim için sorun yok ben kabul ederim o da zamanla sevecek falan gibi arsız nidalarda bulunmuş. nasıl güveneceksin yarın öbürgün evlenince kocan olan adamın aynı yastığa başkoyduğun aşkının başka kadınla yaşadığı şeylerin bir şekilde su yüzüne çıkma ihtimalini göze alabilirmisin? ha ama tabi şöyle de bakacak olursak el değmemeiş erkek aramakta yanlış kadınlara yapılan yanlış gibi.. çünkü imkansız gibi birşey neredeyse. belki benim eşimde evlenmeden önce birisiyle birlikte olmuştur ama inan bunu düşünmek bana şuan nasıl rahatsızlık veriyor gerçek olup olmadığını bilmediğim halde... sen gerçekleri biliyorsun şahit olmuşsun içine sinmiyor belli .bazı şeyler baştan belli olur bir kere o çocuk hayatını kaydırmış tamam hata insanlar için herkes hata yapar ama herkes yıllardır sevdiği kadını bırakıp uyuşturucuyla avunup başka kadının kollarına atmaz kendini. seninki hata kombosu yapmış:KK20:seninde dediğin gibi o kirletilmiş sende onunla devam edip tertemiz vicdanını kirletme bence cahillik değil çok iyi niyetlilik merhametlilik yapmışsın ama dediğim gibibazı şeyler kendini baştan belli eder sen güzel mesleğine ver kendini tertemiz bir sayfa aç yeni insanlarla tanışacaksın kendin gibi iyi birisiylede evleneceksin inşallah ben inanıyorum. yenilikten sıfırdan başlamaktan gözün korkmasın Rabbine dua et ona sığın herşey gönlünce olsun:KK15:

bu adam iradesizlik yapıp birkaç büyük hata yapmış siz daha öncede bu şekilde ayrılık kelamlarıyla birbirinizi sınıyormuşsunuz ama o son seferde gerçekten uzaklaşmayı seçmiş sizden başkasıyla birlikte olması evet birçok kadının kabul edemeyeceği birşey ama uyuşturucu daha büyük bir sorun bana göre çünkü kendisi bıraksa bile çevresinde kullanan bir kişi dahi varsa tekrar başlama olasılığı çok yüksek başlamasada satar aracı olur vs. bir kere bulaşmış bu işlere. kötülük kötüyü çağırmış ardından o kaypak gurursuz kadınla bir şekilde biirlikte olmuş üstelik siz evlenseniz düşünsene sana o kadının söylediğini benim için sorun yok ben kabul ederim o da zamanla sevecek falan gibi arsız nidalarda bulunmuş. nasıl güveneceksin yarın öbürgün evlenince kocan olan adamın aynı yastığa başkoyduğun aşkının başka kadınla yaşadığı şeylerin bir şekilde su yüzüne çıkma ihtimalini göze alabilirmisin? ha ama tabi şöyle de bakacak olursak el değmemeiş erkek aramakta yanlış kadınlara yapılan yanlış gibi.. çünkü imkansız gibi birşey neredeyse. belki benim eşimde evlenmeden önce birisiyle birlikte olmuştur ama inan bunu düşünmek bana şuan nasıl rahatsızlık veriyor gerçek olup olmadığını bilmediğim halde... sen gerçekleri biliyorsun şahit olmuşsun içine sinmiyor belli .bazı şeyler baştan belli olur bir kere o çocuk hayatını kaydırmış tamam hata insanlar için herkes hata yapar ama herkes yıllardır sevdiği kadını bırakıp uyuşturucuyla avunup başka kadının kollarına atmaz kendini. seninki hata kombosu yapmış:KK20:seninde dediğin gibi o kirletilmiş sende onunla devam edip tertemiz vicdanını kirletme bence cahillik değil çok iyi niyetlilik merhametlilik yapmışsın ama dediğim gibibazı şeyler kendini baştan belli eder sen güzel mesleğine ver kendini tertemiz bir sayfa aç yeni insanlarla tanışacaksın kendin gibi iyi birisiylede evleneceksin inşallah ben inanıyorum. yenilikten sıfırdan başlamaktan gözün korkmasın Rabbine dua et ona sığın herşey gönlünce olsun:KK15:
Çok teşekkür ederim ancak hayatını tamamen değiştirdi tüm arkadaş çevresini yaşadığı şehri kendisi bilgisayar muhendisi oldu ve mesleğinde gerçekten iyi ilerliyor. Açıkçası 4 yılım geçti onunla 8 ay gerçekten hayatımın en büyük şokunu yaşattı ancak değişmiş olması mümkün değil mi? Ben daha önce kimse ile bir şey yaşamadım midem bulanıyor aklıma geldikçe açıkcası ona göre ilişkimiz şuan mukemmel gidiyor ama içimde fırtınalar kopuyor. Olayların üzerinden bu arada 7 ay geçti belki daha fazla. Sizce onunla konuşmalı mıyım bu konuyu?

Öncelikle başka bir kızla ilişkiye girmesi siz ayrıldıktan sonra olmuş. Bu yüzden bu konuda laf söyleme hakkınız pek bulunmuyor kaldı ki o size barışma hamleleri yaparken siz aranıza gurur engelini koymuşsunuz. İkincisi yaşanılanları unutabileceğinizi sanmıyorum. Kendiniz de diyorsunuz zaten. İlişkiniz artık anormal bi hal almış.
Ben başkasına dokunmuş olmasını yediremiyorum ayrılık olsa bile öyle sahiplenmişim ki. Sizce bu konuyu onunla nasıl konuşmalıyım gerçi geçmişi silemez konuşsam faydası yok.

sen uyuşturucuyu dğeilde başkası ile yatmasınamı takıldın,töbe ya,yatması çokkkk normal,ayrlmışsınız,ama uyuşturucu?yazık bu çocuğa,ıkı kadın ıktıdar savaşında o zavallı bağımlı,birde kendını kanıtlamak için dövme yaptrımak zorunda kalmış,çok acıdım çocuğa
Artık bağımlılıktan kurtuldu 7 aydır benimle beraber. Bilgisayar mühendisi oldu kendisi bu sene okulu bitirip. Sen yanımda ol yeter her şeyi hallederim yaparım seni üzmem dese bile ben o kısımda kaldım. Lütfen suçlamayın.

Kimse vazgeçilmez değildir. Çivi çiviyi söker ayrıca bu adam seni evlenince gene aldatır kadın kuyruk salladı diye koşcakmı ille
Çok haklısınız ama ona göre ortamı kötüydü ve hataydı olanlar. Vazgeçilmez değil biliyorum ancak gönül bağı diye bir şey var ve gerçekten konuşmadığım zamanlarda bile hayat öyle çekilmez geliyor ki bakışı gülüşü canlandırıyor hayatımı. Benim sorunum başka birine dokunmuş olması. Ayrılmıştık bunu yaparken ama yapması gerekmiyordu affedemiyorum.

Ben başkasına dokunmuş olmasını yediremiyorum ayrılık olsa bile öyle sahiplenmişim ki. Sizce bu konuyu onunla nasıl konuşmalıyım gerçi geçmişi silemez konuşsam faydası yok.

Malesef bu konuda yapılacak bir şey yok. Ayrılmak istemişsiniz o da bir başkasıyla birlikte olmuş. Ama elbette bunu sizi sevdiğini iddia ederken yapması saçmalık olmuş. Yaşanan hiçbir şeyi aklınızdan silemeyeceksiniz ne yazık ki. Her şeyi unutabilirim sıfırdan başlayabilirim diyorsanız o halde konuşun. Gerçi bunca hatanın üzerine sağlam bir ilişki kurulabileceğini düşünmüyorum.

Malesef bu konuda yapılacak bir şey yok. Ayrılmak istemişsiniz o da bir başkasıyla birlikte olmuş. Ama elbette bunu sizi sevdiğini iddia ederken yapması saçmalık olmuş. Yaşanan hiçbir şeyi aklınızdan silemeyeceksiniz ne yazık ki. Her şeyi unutabilirim sıfırdan başlayabilirim diyorsanız o halde konuşun. Gerçi bunca hatanın üzerine sağlam bir ilişki kurulabileceğini düşünmüyorum.
Çevremdeki herkes kendime yazık ettiğimi düşünüyor. Oldukça yakışıklı biri ama farklı bir şey yüzünden vazgeçemiyorum ondan yıllarım geçti ilk sevgilim ilk elini tuttuğum insan. Yanındayken kendimi prenses gibi hissettiğim tek insan. Böyle bir gerçekle yaşanmıyor inanın. Bıraksam diyorum bu kez ben bencil olsam inanın başka birisine de güvenemicem. Başka biriyle birlikte olması gerçekten büyük sorun mu? Yoksa ben mi yaşımın vermiş olduğu tecrübesizlikle abartıyorum.?

Çevremdeki herkes kendime yazık ettiğimi düşünüyor. Oldukça yakışıklı biri ama farklı bir şey yüzünden vazgeçemiyorum ondan yıllarım geçti ilk sevgilim ilk elini tuttuğum insan. Yanındayken kendimi prenses gibi hissettiğim tek insan. Böyle bir gerçekle yaşanmıyor inanın. Bıraksam diyorum bu kez ben bencil olsam inanın başka birisine de güvenemicem. Başka biriyle birlikte olması gerçekten büyük sorun mu? Yoksa ben mi yaşımın vermiş olduğu tecrübesizlikle abartıyorum.?

Sizi anlıyorum. Ben de ilk kez birine aşık olmuştum fakat eski sevgililerinin fotoğrafını filan buldum telefonunda. Unuturum, affederim sandım ama ne yazık ki olmadı.
Bence senin vazgeçememe sebeplerinden biri de alışkanlık. Yıllarca birlikte olup güzel anılar biriktirdiğin için vazgeçemiyorsun. Ama bana sorarsan devam edemeyeceksin. Şimdi tekrar ilişkiye başlasanız bile başını yastığa her koyduğunda yaşananlar aklına gelecek. Ama yapabilirim, unutabilirim diyorsan son bi şans verip deneyebilirsin. Başka biriyle birlikte olması seni sevdiğini iddia ederken yanlış ama bir yandan da ayrı olduğunuz için normal.

ayrılmışsınız ilşkisi olmuş. aldatma yok. illa ilkmi olması lazım. bırakın bu ilk olaylarını artık. sonra olan hem kızlara hemde erkeklere oluyor. bakire olacak diyen erkeklerden farkımı var şimdi bunun

ayrılmışsınız ilşkisi olmuş. aldatma yok. illa ilkmi olması lazım. bırakın bu ilk olaylarını artık. sonra olan hem kızlara hemde erkeklere oluyor. bakire olacak diyen erkeklerden farkımı var şimdi bunun
Ancak ben bakireyim:) Hani kendim gibi olsun istemişim çok mu? Sorun yaşamış olması değil sorun ya o kızın bedenini unutamazsa diye düşünmem. Çıldırıyorum aklıma geldikçe.

Ancak ben bakireyim:) Hani kendim gibi olsun istemişim çok mu? Sorun yaşamış olması değil sorun ya o kızın bedenini unutamazsa diye düşünmem. Çıldırıyorum aklıma geldikçe.
olabilir. illa bakire bakirle ,bakir bakireyle olacak diye birşey yokki. geçmişi kurcalamak yanlış bence.
o zaman eşinden ayrılan hiçbir kadın ve erkek evlenmesin

olabilir. illa bakire bakirle ,bakir bakireyle olacak diye birşey yokki. geçmişi kurcalamak yanlış bence.
o zaman eşinden ayrılan hiçbir kadın ve erkek evlenmesin
Haklısınız elbette. O kızla yaşadığı cinselliği unutması mümkün mü benimle mutlu olduğu zaman? Daha doğrusu cinsel deneyim unutulur mu zamanla unuttuğun bir insanla olduysa. Başkası ile kıyaslanmak istemem açıkcası.

e sen bildiğin hunharca aldatılmıssın..
hayat daha cok uzun o yuzden sana deger verene deger ver. senı seveni sev.. bu mal senı sevseydı defalarca aldatılmazdın. azıcık aklını başına al
evlendıgın zaman anladıgın şey; sevgi ve sadakatın ne kadar önemli oldugu olacak :KK66:

X