- 4 Eylül 2012
- 1.333
- 505
- 198
- 39
inanın bunu da denedimfakat bana söyledigi küçük düşürücü sözler, ettiği hakaretler ( burda söyleyemiyorum bile) kalbimi kemirip duruyor adeta. sizin dediğniiz yaparken , onunla ilgilenmeye onun istedigi gibi olaya çalışırken, benim ihtiyacım olan şeyin tam da bu oldugunu düşünüp aynısını bana yapmadıgını hatırlayıp telin diger ucunda sessiz sessiz agladım...
Tatlım bu senin hayatın senin mutluluğun. Hiç birşeyi bahane etme. Ailen üzülecekmiş, eş dost ne düşünürmüş...
Bak canım herşey insan için. Bencil olması gereken sensin, o değil. Sıkıntısı derdi olan sensin. Sen mutsuzken onu mutlu etmeyi düşünmek gibi bir mantıksızlık olabilir mi ya? "Açık ol ben mutsuzken mutlu olmayı mı istiyorsun? Buyur canım kapı orada." Çok pişman olur emin ol! Ama eğer sen mutsuzken üstüne bir de onu mutlu etmeye çalışırsan ne sen mutlu olursun ne de onu mutlu edebilirsin. Söylemek bana düşmez eğer bana düşseydi ayrıl derdim. O nişanlın olacak herifi arayıp küfür etmek istiyorum. Eğer bunu hakettiğine inanıyorsan sineye çek ama tersini düşünüyorsan öyle bi adamla evlenme hatta arkadaş bile olma. Daha 23 yaşındasın yazık değil mi sana?