Kızlar birinden ayrılmanın dünyanın sonu olmadığını, herkesin değişebileceğini, ağlamamın hiç bi'şeyi düzeltmeyeceğini, Allah benim belamı versinin kötü bi'cümle olduğunu, aynı bölümde olmaktan daha kötü şeylerin de olabileceğini, halime şükretmem gerektiğini beynime kazıyın n'olur boğuluyorum yoksa.
Tüm gücüm çekildi sanki.
hersey zamanla düzelecek,
hayatta neler unutulmaz deniliyorda unutuluyor
ya da acisi hafifliyor,bunlar ilk zamanlar icin normal
ama tabiki bela okuma kendine dilek kapin filan acik olur ne gerek var
sonra herseyi unutur kendi canina düsersin ki böyle olmasin..
zamanla atlatacagin bir süre,ayni bölümde hatta ayni sinifta ol bu dünyanin sonu degil,
daha baska dert olmasin..
ayrilik acitir,kanatir diibne kadar yasa ama tadinda birak...
Şu an kim ne derse boş..
Ne saçmalıyor bunlar yaa diye düşünülür genelde
ancak 1-0 galip başladınız siz bu cümlelerle..
zaten neyin ne olduğunu bilen güçlü bir kişiliğiniz olduğu bariz
onun için bu dimdik duruşunuzla aşacağınıza eminim
üzme kendını sen çok değerlısın bunu unutma
unut dıyemem sana, çünkü kolay unutulmuyor bazı şeyler
acısı geçmıyor
ınsan unutmuyor belkı ama yokluğunla yaşamaya alışıyor...
inşallah sende en kısa zamanda alışırsın onsuzluğa...
Daha fazla boğulmaman için biran önce yatağına geçip uyuman gerek. Yoksa burda konuyu fazlasıyla deşeleyeceksin yada deşeletecekler ..
Hiç birşeyi düşünme,duanı et ve uyumaya çalış ..
caNIM senı cok ii anlıorum buqun ayrılıqımızın 11.qünü ve hala bni istemıor oysa 2 qunde bir arıorum 10 boyunca 10saat dahı uyamadım uyku haqlarıda fayda etmedi alkolde aldım ama qenede boqazımdaki yumruqu bir türlü ordan cıkartamadım cok zor durumdayız cok iyi anlıorm seni :S
cok qüzel canım öle durman senın faydana ancak ben malesef okadar iradeli deilim tek zaafımmsosyal haytımda suan sıfır yataktan cıkasım qelmıo zaten hiç aramayım die adeta kendimle sawasıorum oda söledi zamana bırak bıktırma benı die işte ben yapamıyorum en qec 2 haftaya işe balıcam belki biraz bni mesqul ederde alıkoyarım ondan kendimi sabret artık bnde öle yapıcam emin ol bağıra bağıra hıçkırıklarımı tüm komsular duymustur ağlamak ne kelime artık akacak bir damla yas bile kalmadı qözumde...2senenin emeqi birgnde yerle bir... insan herseye alısıor merak etme bunada alısıcaz
dua et canm bak biz artık nişan söz asamasını düşünüorduk yazın ama naip değilmiş demekki.. kardesine bile msj attım denize düşen yılana sarılır misali...sevgilm bna canm dosttuz yüzünü görmek iştemiorm arkadaslarımdan bi farkın yok kimseden sen ayrılmak iştemedinmi dedi ve bn yine aradım ancak buqun bu sölediklerini son msjımda yüzüne wurdum cwqta atmadı atmasında zaten suan vucudumun her tarafımda stresten kırmızı kırmızı beneklerle doldu bu tek senin basına qelen birşey deqil en azından siz konusmayı arkadas kalmayı becerebilmişiniz ve dewamıda kesinlikle qelr sıkma canını metanetli ol muhtemelen okul flan dediğine qöre benden küçüksün bi abla olarak tawsiyem sakın arama...
senin gibi hissediyorum rainbow
herşeyiyle kusursuz sandığım ilişkimin helvasını yemeye başlayalı bir ay olacak benimde.
iki hafta süren sessizliğin ardından yeniden konuşmaya başladık bizde,
sevgisiz,aşksız..
ne bileyim heyecansız böyle.
Ben aşkım diye cırlamadan hayatta cümle kuramazdım,içimden bile gelmedi aşkım demek.Konuşuyoruz ama içi boş.Paylaşacak şeylerimiz bitmiş gibi..
Bu saatten sonra düzelir mi??
benim hiiç ümidim yok.İçimdeki inancı da kaybettim.
Ayrıldık da,daha dile dökülmedi anlayacağın.Bi dahaki aradığında (ararsa) resmi olarak bitirmeyi düşünüyorum.
Sana tavsiyem kendini oyalayacak birşey bul.
Ben bu aralar o kadar yoğunum ki,çocuk kitabı hazırlıyorum-yeni bir ekibin içinde koştur koştur geçiyo bütün günlerim.
Yokluğunu kendime kızacak kadar az hissediyorum.
Bencee sen de böyle yap
Eminim okul kulüplerinden seni çekecek bir tanesi vardır,ya da bulunduğun ilde bir TOG vardır.
TOG yok mu?? bu da güzel,kendin kurucu üye olabilirsin.Hem hayatında renk gelir,değişiklik olur hem de yararlı işler yapıyor olmanın derin huzuruyla geceleri rahat uyursun
bol şans rainbow
aramıyacağım eminimki o arayacaktr!!! seni bir nebzede olsa rahatlatabildiysem ne mutlu bana...Allah bundan büyük baska sıkıntısı vermesin canım ins. hakkında hayrlısı olur
evet daha kötü şeyler var, insanlar anasının babasının ölüm acısını unutuyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?