nefes alamıyorum...

Her insana bir şans daha verilmesi taraftarıyım.
Eşinizin dediği gibi doktora gidin, tedavisi falan olacaksa olsun.
Sonra bakarsınız, hala devam ediyorsa işte o zaman istediğinizi yaparsınız.
Boşanmak kolay, ama bir de bunun boşanma aşaması ve sonrası var.
Eşinizi çok sevdiğinizi söylüyorsunuz.
Yapabilecek misiniz?

bunları hepsi yapıyo sanırım evlisi bekarı allah kahretsin iğreniyorum acabaa en iyisi biraz saf olmakmı bilmiyorum şüphesiz insanlar daha mutlu sanki öğrenince yıkılıyo insan

dün gece salak olmak için yalvardım allaha... allahım dedim keşke biraz cahil olsam keşke salak olsam hiçbişeyden bi haber yaşasam... nede güzel mutlu bi hayatım olur...

eşimi çok seviyorum hemde deli gibi... yüreğim hiç el vermiyo en azından yüreği ağzına gelsin diye acaba avukatlar resmi bi yazı gönderiyorlarmı biliyormusunuz?

Yok arkadaşım öyle resmi yazı imkanı yok diye biliyorum ben.Tamam çok zor bir durum ama bence evliliğiniz bir şansı daha hak ediyor.Arkadaşların dediği gibi takipte kalarak.Belki bu olay ona çok büyük ders olmuştur.Kendini affettirebilmek adına evliliğinize daha sıkı sarılabilecek gibi bir karakteri olduğunu düşündüm olay sonrası yaşadıklarınızı anlattıklarınızdan.

hayır eşim beni köpek gibi seviyo dün gece görmeniz lazımdı ayaklarıma kapanıp ağladı erkeksi salak bi merak senin gözyaşlarını göreceğime ölseydim daha iyiydi doktora gidelim kapatıcam faceide köpeğin olurum senin diyo...ne desen çıkmam dışarı... ben köpek isteseydim kendime köpek alırdım dedim... ben sadece ve sadece beni seven beni merak eden bi eş istedim... ne vardı o karıların profiline bakınca ne geçti eline dedim.. ağladı sabaha kadar yerlerde yuvarlandı ara sırada sinirim bozuldu güldüm vallai ayağıma kapanmış bırakmıyo yanında kalıym yatmıcam ama ayağının ucunda durıym nolur beni bırakma diyee.. aldatma falan olmadı ama şu derler ya meraktan ya meraktan diye bunu çözmezse sonumuz kötü...

dün gece salak olmak için yalvardım allaha... allahım dedim keşke biraz cahil olsam keşke salak olsam hiçbişeyden bi haber yaşasam... nede güzel mutlu bi hayatım olur...
şüpheciyim hep didikliyorum sonuç ne ben yıpranıyorum o hep mutlu belki çıkmıyo somut şekilde aldatmaya ama o arayışları yıkıyo bitiriyo insanı soğutuyo fazla didiklemesekmi ne bilim hep biz üzülüyorruz

ben didiklemesemde görmüyomusun yorumları boşan diyenler var... ne yapıym şimdi? ben boşansam yarın bigün sorsalar neden boşandın kocam facebooktan eski sevgilisinin başka kadınların profiline bakmış ondan boşandımmı dicem... az önce bi terapi merkezini aradım seans ücreti 220 tll ohaa dedim boşanırım daha iyi soygun resmen.. hemde 50 dakikası okadar..

canımcım aynı dertten muzdaribiz sen evli ben bekar tek fark bu bırak terapiyi eşekten düşenin halini eşekten düşmüş anlar acaba nasıl bi duygu olduğunu anlamaları için bizde eskileri aratıp erkeklerimii aratsak facebooktan görünce tepkileri neolur anlarlarmı acaba tabiki boşanma okadar kolay değil yuca bozmak ama pişman et süründür

ya alone2 görmen lazımdı ben sana nasıl yaptım diye dün gece yerlere kapanıp ağlıyo 1.90lık adam küçücük oldu kahroldum ben yinede içim acıdı... kendini ne hale düşürdün şuraya bak dedim değdimi dedim...gurur umrumda değil şuanda beni bırakma ölürüm ben diyo..

bence her insan 2. bir şansı hak eder o kadar büyütülecek birşey göremedim şahsen ben devam ederse bu durum öyle düşünürsün boşanmayı belki ama. sana değer vermese sabaha kadar uğraşmazdı

Birşey soracağım canım eşin çok sık facebooka giren biri mi?

Birşey soracağım canım eşin çok sık facebooka giren biri mi?

yok yaa öyle internet bağımlısı değil canım evde bazen hiç bakmaz işyerindede yoğun çalışıyo toplasan belki 1 saat falan zaten hep işyerindeyken bakmış saatleride yazıodu...

pişma et biraz burnu sürtünsün hatta ayrılmaya kararlı gibi davran canı yansınki pişman olsun ama boşanma hemen canım yuva kolay kurulmaz erkeklerin hepsi yapıyo ben buna inandım öyle avunuyorum artık ben sevdiğim insanla evli çoluk çocuğa karışmış olmak için neler vermezdim ama bi düzen bile kuaramadım pişman et ama hemen ayrılma canım

hee bide dün gece bebeğimiz olsun falan diyo dedim tek yetmiyo bide çocukla ortada kalıyım çok güzel bi evlilik yaşatıyosun bide çocukla taçlandıralım töbe estağfurullah... dün gece bu sabah okadar ağladımki artık arsızlaştım vallai

Eşiniz çok pişman anlaşılan.
Ama merakta kediyi öldürür derler.
Şu anda boşanmayı gerektirecek bir durum yok bence.
Yalnız bu konuda sağlam durduğunuzu görmeli, anlamalı.
Tekrarında affı olmayacağını idrak etmeli.
Face de eski sevgilisine, kızlara baktı diye kimse boşanmaz eminim.
O kadar basit değil yuva yıkmak.
Tekrarlarsa eğer bunu göze almış demektir zaten.
Güvende yıkılır gider.
O zaman gerekeni yaparsınız.

madem bu kadar pişman, bence ondan facebook'unu kapatmasını isteyin. bu kadar pişman olan insan bunu da kabul edecektir.

madem bu kadar pişman, bence ondan facebook'unu kapatmasını isteyin. bu kadar pişman olan insan bunu da kabul edecektir.

dedi zaten kapatıcam falan filan canım sorun facebook değilki sorunu halletmek lazım facebooktan aratmaz googledan aratır... önemli olan bu merak olayını çözmek..

şu internet ne lanet şey kimine nimet kiminede böyle fırsat evliler eve net almasın diycem ama ceptende giriliyo artık kaçış yok

ha canım google dan arattıklarını görebiliyosun zaten geçmiş bölümünden ama silmezse tabi yapan öylede yapcak böylede bu bi gerçek ama kesinlikle canı yanması kaybetme korkusu yaşaması lazım

ha canım google dan arattıklarını görebiliyosun zaten geçmiş bölümünden ama silmezse tabi yapan öylede yapcak böylede bu bi gerçek ama kesinlikle canı yanması kaybetme korkusu yaşaması lazım

Bakalım ne olacak sana bundan sonra güvenemem ya boşanırız yada bu evde iki yabancı oluruz dedim... tamam beni bırakma bu evde ol ama ben seni geri kazanıcam dedi... bundan sonra takipte olucam... en ufak bişeyde affetmiycem tüm kredisini tüketti çünkü bu tarz bişeyi birdaha kaldıramam...

yok yaa öyle internet bağımlısı değil canım evde bazen hiç bakmaz işyerindede yoğun çalışıyo toplasan belki 1 saat falan zaten hep işyerindeyken bakmış saatleride yazıodu...

internet bağımlısı değilse önemli bir sorun yok canım merak etme sen eşin seni çok seviyor bence eğer boşanırsan çok üzülürsün pişman olursun sonra seni bu kadar seven birine yapma bunu bizler bile merak edince bakıyoruz bence bu konuyu o kadar abartma ...eşinlede aranı soğutma ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…