Nefes alamıyorumm, boğuluyorum, kendime neden yaptım ki bunu :(

tepkisiz kal bence
bırak o senin üstüne gelsin, sen irtibatı kestiğinde noluyoruz diye arayacaktır
baktın belli bir süre aramıyor, hiç bişey olmamış gibi sen ararsın

hiç bişey yazma umursamıyor gözük hatta yanındayken bile.... unutma kaçan kovalanır

Bu erkekler hem sürekli yakınlaşmak isterler hem de yakınlaşınca ilgileri azalır hatta karşıdakini hafife almaya başlarlar o yüzden mesafeli ve biraz cool davranman bence daha iyi olur. Ama gerçek niyetini ciddiyetini ve karakterini zamanla anlarsın zaman ver ama taviz verme. Öpüp sarılırken zaten hep iyidir bunlar kötü olanını duymadım, iş ki her halükarda iyi olsun. bunu anlamakta sana düşüyor. Baktın içine sinmeyen tavırları var yıpratmadan kes bence derim çünkü erkeklerle ilgili kötü hislerin hep gerçek çıktığına şahit oldum.

İyi Yanları:
*Onunla konusmak güzel
* Beraber birşeyler yapmaktan keyif alıyorum
*Beni anlayan biri
*Dertleşebiliyorum
*Beni iyi tanıyor bende onu
*Aynı bölümden mezunuz
*Hoşlanıyorum sanırım,o yokken mutsuzum
* Onu arzuluyorum ( aramızda bir çekim var karsılıklı)

Kötü Yanları:
* Sevgilisi varken arkadas olarak görüşmeye basladık ama cok samimiydik güvenemiyorum bu yüzden( bu konuyu cok fazla konustuk onunla aram o ara bozuktu ve seninle kendimi iyi hissediyordum illaki seninleyken biriyle konusucam anlamına gelmez bu diyor)
* Aşık değilim
* Bazı hallerini cocuksu buluyorum
* Arkdas cevresi yok , içine kapanık, sessiz
* Kendine güveni yok
* Bazen patavatsız

Olayın başlangıcı bunlar. Kızlar sorun umursamaz görünmek dğeil ki ben kazanmak istemiyorum d aslında onu sdece soğumak istiyorum ondan unutmak hayatımda bni üzeek kadar değerli olmasın istiyorum suan daha bugün sarıldı bana ya içim acıyor neden böyle yaptı bilmiyorum sevse böyle olmazdı..

Anladığım kadarıyla sana yakınlık gösteriyor sıcak bir dostlukta var arada çekimde bunlarda senin hoşuna gidiyor doğal olarak ama başka birini sevdiğini söylerken başka bir kıza o kadar yakınlık gösteren bir erkek bana güven vermez, iyi düşün, hayırlısı olsun.

Canım eğer utangaç bir kişilikteyse itiraf zor oluyor sana karşı da hisleri var gibi anladığım kadarıyla.Sen sonradan niye söylemedim diye pişman olmaktansa şimdi itiraf et ve rahatla en azından bir ad koyulur ilişkinize.Yapabileceğine inanıyorsan bunu yap bence güzelce ifade et kendini.

Bu tiplerin karın ağrısını almak lazım.Kaçan kovalanır.Çok yakınlaş sonrasında kendini geri çek.Tepkisini ölç.Görürsün anında sökülür.Erkekler hiç dayanamazlar buna.Anlarsın o zaman arkadaş olarak mı bakıyo hoşlanarak mı?

tatlım bnce hemen karar vermeden önce biraz daha düşün derim ve bu sürede arama bir ikigüne o düşünüp arar mesafeli olma durmu sana kalmıs içinden geldiği gibi olmak en iyisi. ve kacan gerçekten kovalanır:)

söyledim rahatsız olduğumu sarıldın ettin sevgini hissetmiyorum diye bugün.. 'bn belli edemiyorum bu hep sorun oldu benim için' dedi. Rhatsızlıklarımı tek tek söledim uygun bir şekilde tamam yaklasmam artık diyor.

Yapabileceğime inansam gerçekten mücadeleye değdiğine inanabilsem.. ama ilerde sorun cıkacak yne ayrılacağız gibi hissediyorum. Dha onun askerliği var ben dgs ye gircem okula devam etmeyi planlıyorum bu arada evde durumlar kötü o da sıkıstırıyor bni okula devam ve calısmak arasnda napıcm bilmiyorm.

bence onla arkadaş olmaya devam et ve yakınlaşmak ıstediğinde engel ol ki anlasın sadece bu yakınlaşmanın onun tekelinde olmadığına
yada canı istediğinde adım atıp istediğinde geri çekilmeyeceğine
boşver havaya sokma,ararsa konuş aramazsa arama
biraz tut kendini emınım yakında kendını olumlu yada olumsuz belli edecek...

Yani çok sert bir görüşme olmuş.Erkekler bu noktadan sonra geri dönmez(Tabi kişilikli olanlar).Umarım doğru kararı vermişsindir.Senden ricam sınavlarını hayatının odak noktasına yerleştirme başarı mutlulukla beraber gelir.

Bütün gün midem ağrıdı kasılmaktan.. Bugün zaten hep soğuk mesajlar attım kızdığımı söyledim .. Ama sana karsı kızgınlığım yoktu dedi 2 gündür cok yorgunmus işyerinde durumlar karısık iş görüşmesine gitmişti dün. Mesela bugün o ki 11 den önce hayatta yatmaz saat 19.00 gibi uyucam dedi yogunum ama yanlıs anlama yine diyip yattı. Az önce burda bir konu okudum uyuyorm diyip aldatmaya giden birinin hikayesi cok kötü oldum şüphe girdi yine işte güvenmemek böyle birşey kıvrandırıyor insanı. Yinede onunla irtibatımı kesemem alısmısım dün farkettim bnu ama cnaım cok acıyor sanki sevgili olduk ayrıldık gibi acıyor soğuğuz ya.. Bilmiyorum napıcam ben

Ve cok sey paylastık arkadasken filan hersyei konusabiliyoruz bu yüzden hayatımdan cıkınca boşluğa düşeceğim onun gibi arkadasım yok olmayacak belki sevgili anlamında onu bile ararım die korkuyorm canım acıyor.. Hani sevgili olim kurtarmaya calişim birşeyler güzel olur belki desem ilerde bir pürüz cıkarsa daha cok yıkılıcam

Kızlar ben onu sevmeye bşlamıştım oysa ama güven olmayınca en ufak şeyden şüphe duyunc ilişki yürürmüydü mantık yapıp bugün olmaycak arkdas olalım yine dedim.. bugün mesajlasmadık sadece eve gittiğinde filan haber verdi işten cıkarken dikkatli git eve filan dedi o kadar şimdi yine birşey yazmıyor zaten 2 gündür eve gidip uyuyor yorgunmuş sebbeini sordum bilmiyorum yorgunum diyor, 6 da kalkıyor bu arada işe 3 e kadar calısıyor . Ama önceden uykuya aç biri dğildi öyle bilmiyorm yoruluyor da olabilir tbi. Şimdi ise boşluğa düşüyorum seviyordum aslında sevgili olup devam mı etseydim diyorum cünkü acı cekmek mutsuz olmak zor geliyor aldığım nefes bile tatsız tuzsuz... İlerde daha cok üzülürüm belki diye düşününce de bunu cekmeye mecburum diyorum .. kötüyüm.. çok kötüyüm..

Kendini niye ona muhtaç hissediyorsun anlamadım. Biz kadınlar bazılarımız hep birisine bağlanma, hoşlanma ihtiyacı hissederiz. Anını yaşamaya bak. İlerde birgün bunları sıkıntı yapıp harcadığın güzel günler için pişmanlık çekersin ama geri gelmez. Gözlerin tamamen açıldığında ve olgunlaştığında kendini dönüşü olmayan bir noktada bulursun ki, aslında asıl güzellikleri ve ne istediğini yeni anlamaya başlıyorsundur. Kariyerine ve anını nasıl güzelleştirebilirsin ona odaklanmalısın. Hiçbirşeyi kafanda da büyütme. Hayatla ilgili olarak da. Sen elinden geleni yap gerisini zamana bırak. Yapamıyorsan kendine yeni uğraşlar, sporlar, eğlenceler bul.
İlişki yaşadığın çocuğa da gelince, eğer seni istiyorsa, seni kaybetmek istemiyorsa elinden geleni yapacak. Yok ole bu benim tarzım ayaklarına yatmak. Yattığın yerden nasıl isteklerin ayağına gelmiyor uğraşıyorsan, kılını kıpırdatmadan da aşk ya-şan-maz..
Şimdi söylemesi kolay diyorsun ama inan bunları ben de yaşadım. Keşke zamanında bana da böyle söyleyen birileri olsaydı..
Neyse.. Bol şanslar :))

Seven isteyen insan tamam yaklaşmam artık demez bence, aramızdaki problemleri çözelim der.
Kararsız biriyle ilişki yaşamak çok zor..
Bazı noktalarda bu gerçek bir ilişki mi diye sorgulamaya başlıyorsun. Kendini değersiz hissediyorsun. Genelde son buluyor.

Soğumak istiyorum demişsin. Demek ki sen de istemiyorsun. Arkadaş olarak kalmak sana zarar verecekse bağlarını kopar onunla.. Aşık değilim demişsin zaten, çabuk unutursun.. Anlattığın kadarıyla birlikteliğiniz sağlıklı değil.. Üzüleceğin yolları üzülmeden tıka derim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…