Ebrarr60 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Kasım 2016 1.551 1.294 63 43 12 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi seydosum #21 michie .!.: yarini bekle canim, adet olmazsan sali sabahi gebelik testi yap derim adet isareti de olablr,yerlesme kanamasi da. Genişletmek için tıkla... Salı gunu yaparım. Sanki yarın olcakmışım gibi agrı kasığımdan gırıp gırp çılıyor idrar tahlili vercem enfeksiyon var sanki kadın olmak ne zooır eşim uyuyor ohhh yarın oğlumun yerli malı var pasta börek falan yapcam
michie .!.: yarini bekle canim, adet olmazsan sali sabahi gebelik testi yap derim adet isareti de olablr,yerlesme kanamasi da. Genişletmek için tıkla... Salı gunu yaparım. Sanki yarın olcakmışım gibi agrı kasığımdan gırıp gırp çılıyor idrar tahlili vercem enfeksiyon var sanki kadın olmak ne zooır eşim uyuyor ohhh yarın oğlumun yerli malı var pasta börek falan yapcam
K Konsantreniz Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2016 1.466 501 123 31 12 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi seydosum #22 seydosum .!.: belki de canım benim de tam anlattığın şekilde oluyor çünkü Genişletmek için tıkla... Geçer inşallah en kısa sürede hayatım. Allah yardımcın olsun. Benim çok uzun sürmemişti
seydosum .!.: belki de canım benim de tam anlattığın şekilde oluyor çünkü Genişletmek için tıkla... Geçer inşallah en kısa sürede hayatım. Allah yardımcın olsun. Benim çok uzun sürmemişti