nefes alma problemi

MelekBebek

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
567
182
303
34
Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar,

ben mart ayının başında ameliyat oldum 5 ay civarı oldu, nefes alma sorunum vardı, uyurken aniden uyanabiliyordum, tedavi amaçlı bir ameliyattı beraberinde estetik de oldu. önceden yatarken ağzım açık uyuyordum maalesef.
ameliyattan sonra fiziksel olarak gayet güzel bir burnum oldu, o konuda sıkıntım yok. ama nefes almam tam anlamıyla düzelmedi. hala aynı şekilde açık uyuyorum, çok rahat nefes alamıyorum. burnumun içinin tamamen açıldığını hissetmiyorum ve uyurken horlama da yapıyor. sinüs kitlerinden kullandım spreylerden pek ilerleme kat etmedim. kısa süreli rahatlamalar sağladı.

bu sorunu yaşayanlar oldu mu? nasıl çözdünüz??
 
bende ameliyat olalı 27 gün benim ameliyatımda sizin gibiydi şekil güzel ama burnumun sağ tarafında hiç şişlik yok ama sol taraf çok şiş ve nefes alamıyorum sanki hiç inmiyeccekmiş gibi ama genede rahat nefes aldıgım soylenemez
 
Ben de aynı sebeplerden ameliyat oldum, henüz nefes alabilmiş değilim. 2 ay geçti benim de. Burun etlerim çok şiş, alerji için hap ve fısfıs kullanıyorum henüz o istediğim rahat nefes alma ve uyumaya geçemedim ben de
 
İlk günler kadar kötü durumda değil ama özellikle geceleri uykuda çok tıkanıyor. Hem rinoclenil(sprey) hem de tuzlu su kullanıyorum. Bir de benim sanırım evde bir şeylere alerjim var doktorum da burun etlerimin çok şişmesini buna bağladı.
 
Benim 40. Günden sonra nefes almam epey düzeldi, sıcak havalarda ya da bezen yatarken hafif tıkanmalar oluyor. 2.ayımdayım ara ara yine tıkanıyor.
 
Back
X