Nefes bile alamıyorum lütfen beni toparlayin

Gunahima girilmedi mi

• Günah benim mi

OY: 38 77,6%
  • Günah beni kandiran adamın mi

OY: 11 22,4%

• Ankete Katılan
    49
imam nıkahı tum gunahlarını affettırmıstır
artık karı kocasınız dıye yalnız bırakmıslar ya bıde güya....
sorun evlenmeden ılıskı yasaman degıl
sorun nıkahlanırken bıle hata yapman yahu
ohooo

Imam nikahi var diye seninle ilisliye giriyo. Sonra ayriliyo? Neden ayrilmak istedi? Bakire olmadigini mi farkettigi icinmi? Yoksa sevmedigini mi anlamis iliskiye girdikten sonra? Neden ayrildi senden???

Ya ben şunu anlamıyorum zaten bu kişi sevişip sizi terkettiyse sizinle seks yapmaktan hoşlanmamıştır.artık ten uyumumu denir kimya mı bilmiyorum aranızda bu yoktur.siz bu adamla evlenseydiniz de ya sürekli aldatılacak ya boşanacaktınız yani böylesi daha iyi olmamış mı? Benim kafam bu adamları zorla yanında tutma psikolojisini almıyor birtürlü..yahu biri zaten benden hoşlanmadıysa,yaşadıklarımız hoşuna gitmediyse defolsun gitsin ben napayım daha o adamı..günah münah bunlarla da kafanızı yormayın onlar Allah'ın mevzusu

Adam senin günahina girmemis , Hatta sende resmi nikahin yokken adamla iliskiye girmemiliydin madem bukadar kafana takacaktin...

Bundan sonraki hayatina girecegin insana tabikide bakire olmadigini söylemelisin seni kabul eden böyle etsinn.

Seni yargilamiyoruz..Açık anlatmamissin.. yazdigindan cikan sonuç. Geçmişte birliktelik yasamissin bakire değilsin tovbe etmissin. .sonra nisanlanmissin bakire olmadığını söylemeden birlikte olmuş sun.nisanlin da bırakmış. gunahina girmis diye düşünüyorsun.. yani ..benim gibi anlayanlar vardır o nedenle yazmışlar. eger boyleyse gunaha girme fln yok bence.

Hiçbir şey anlamadım.
Tek yorum yapabileceğim şey resmi nikahın olmaması.
Sanki hataların başlangıç noktası burası gibi.

Bekaretle ilgili sorunum yok yeterince açık yazmadigim icin bi çok kiside beni anlamadı bile ben zamanında hata yaptım tövbe ettim ve bir kere daha dusmedim ama ailesi imam nikahı olsun diye zorlayarak ailemi yaptirdilar ve yine bekaret sorunum yok belirteyim benim yapmam dediğim hatama dusmeme sebep oldular herneyse herkese teşekkürler psikolojimi daha bozdugunuz icin ve dilerim ki dalga geçenlerin kendi basimada gelir.

Sevgili dini bütün kardeşim!

Beddua dönüp dolaşır seni bulur derler.

Buldukların, zamanında ettiklerinin dönüşü olmasın.

Beddua etmek ne kolay dimi.

Vücudunu düşüneceğine önce içini temizle. Şu bedduandan sonra sana acımam. Ayıp.

Kafam karisti yavv.. Hem basta diyorsun ki gecmiste hata yaptim tovbe ettim (ben ve sanirim burada ki herkes bekaretini kaybettigini anladi bu soylediklerinden) sonrada diyorsun ki bekaretle ilgili bir sorunum yok.. Allah Allah o zaman niye terketti durduk yere? Senin o hata dedigin sey nedir?

Bunca açıkgözün ve aptalın olduğu memlekette imam nikahı yasaklanmalı ve suç olmalı kardeşim.

Nikah, devlet ve toplum nezdinde yasal birliktelik ilanıdır. İslam devleti zamanında imam nikah kıymaya yetkili insandı, artık nikah memurları var. Allah huzurunda evli olmakla imamın bir alakası yok ki, 1500 yıl önceki yasal prosedür buymuş. İmam nikahı dini tören değildi yasal törendi. Ama toplumumuzun kafası alamadı bir türlü.

Neyse konuya geleyim, imam nikahı artık çoğu suça aracı oluyor ne yazık ki, uyanıklar kandırmak için araç yapıyor, reziller rezilliklerine paravan uyduruyor. Biz imam nikahi yaptık artık evliyiz adam günahıma girdi diyen konu sahibesi mağdur, imam nikahını ciddiye almış ama adamın umru değil. Beriki metresliğe kılıf uydurmak için paravan eder, öteki kızları kandırır.

İmam nikah amacından sapalı çok oldu, insanlar dini töreni bile rezilliğe alet eder oldu. İnsanlar dini bile ırza geçmeye alet ediyor.
Yararı yok ama zararı çok imam nikahı kıymak kıydırmak bence suç olmalı.

Son düzenleme:
Yıllar önce nerdeyse 7yil oncesinde hatalar yaptım şu an 26 yasindayim ama çok ilgilenenim oldu çok erkek arkadaşim oldu malesef çok uzun süreli olmadilar ama yanlis seyler yaşadığım iki kisi oldu bana zarar vermediler cok sukur ama yillarca ben bunun azabıni çektim tövbe ettim kendime yeni sayfa açtım ve yıllardır çok şükür ayni hatalara düşmedim.ve gün geldi hayatima biri girdi ve nişanlandik bir süre sonra vesvese deyin vicdan diyin huzursuzluklar başladı çünkü nisanlim bir kisi ile görüştüm biliyor ve yasadigim seylerden haberi dahi yok soyleyemedim Allaha yalvardim hep affet diye ama icim hep huzursuz ve hastalik boyutuna ulastim.derkenn nisanlim ile nikahımiz kiyildi tabi aileler huzurunda imam nikahi ve dugune zaman var derken siz kari kocasıniz diyerek yalniz birakildik ates barut yanyana olur mu olmaz! Yakinlastik karımsin sen diyerek güvendim inandim.daha sonra ise olan oldu bitti beni terk etti simdi soruyorum size eskiden yaptığım yanlislari bilse beni birakirdi eminim bunu bile bile anlatmali miydim? Ve ben tövbe etmis güzel bır yola girmisken o yakinlasmayi yaşayıp terk eden bu adam benim gunahima girmedi mi ben ayni seyi yine yasadim nasil bu halde yasarim ayni pislige dusurdu beni lutfen
Anladığım kadarıyla siz bekaretinizi bozmadan ilişkiye girmişsiniz bunu yazamıyorsunuz

Bekaretle ilgili sorunum yok yeterince açık yazmadigim icin bi çok kiside beni anlamadı bile ben zamanında hata yaptım tövbe ettim ve bir kere daha dusmedim ama ailesi imam nikahı olsun diye zorlayarak ailemi yaptirdilar ve yine bekaret sorunum yok belirteyim benim yapmam dediğim hatama dusmeme sebep oldular herneyse herkese teşekkürler psikolojimi daha bozdugunuz icin ve dilerim ki dalga geçenlerin kendi basimada gelir.

belki de kalbin kötü oldugu için bunlar başına geliyordur.
kaldı ki hayat günah sevap üzerine kurulmaz. neyse yorum yapıcaktım vazgeçtim, beddua edersin falan.
kötü enerjin sende kalsın.

Hayir ben bununla ilgili bisey anlatmadim ve anlatmadim diye bilmiyor diye vicdan azabi cektim hep bir başkası olduğunda da ayni seyi yasarim biliyorum bu durum paylasilmali mi
birisini evlenme niyetiyle hayatina aliyosan. bakire olmadigini söylemelisin. bu sadece ve sadece kari kocayi ilgilendirir.
seni kabul etmeyen bastan kabul etmesin.
zamaninda yasamissin.
bitmis gecmis
damat adayin kabul ediyosa sorun yok.
kabul etmiyosa isin olmasin.
cünkü bu hayirli islere yalan karistirmamalisin.
hele hele bu konuda ben bakireyim demek veya bakireyim hissini vermek yanlis. eninde sonunda fark edecek.

bu dini nikahi sex icin kullananlar
kimi kandiriyo?
bu sudur ben bu halti yiyecem hadi günah olmasin diye nikah kiydiralim. yani göz boyamadir.
kendi vicdanini rahatlatmadir
eee peki sana senden yakin sah damarindan yakin allahi cc mi kandirdigini zannediyosun.o senin niyetini bilmiyo mu?!!!!!!

ben o düsünceninde o nikahi kiyan hocaninda......................................

tepkim konu sahibine degil sahsi bisey degil..... genel olarak bu zihniyetle hareket edenlere

AYM ye gore artık imam nikâhından önce resmi nikah şart değil! Gerekçe ise bir din özgürlüğü olması. Sanırım Anayasa Mahkemesi'nin aklında şu çift var: Çocuklar resmi nikâh istemiyor. Beraber yaşamak için belediye onayına ihtiyaç duymuyorlar. "Heyecanımız gider abi" filan diyorlar. Hatta kız saçını maviye boyamış, oğlanda küpe var, Cihangir'de ev tutmuşlar. Sadece manevi bir tecrübe olarak, imam nikâhı yapmak istiyorlar. Türkiye'deki bu ilginç kesişim kümesine düşen toplam 23 çift için süper bir karar bence!

Fakat şu andan itibaren, özellikle kırsal kesimde, asla resmi nikâh görmeyecek, mirastan pay alamayacak, erkeğin tek sözüyle boşanacak, çocuğunun babasını kanıtlamak zorunda kalacak, nafakayı rüyasında görecek, kuma olacak yüz binlerce kadın, tam anlamıyla papazı buldu

Ben çapkın ve karaktersiz bir erkek olsam, halaya durmuştum! Öyle ya. Medeni Kanun'a göre boşanırken, evli olduğun süre içinde edindiğin servetin yarısı eşine verilebiliyor. Eh madem resmi nikâh şartı kalktı, adam deli mi?

Eskiden "Biz sana güveniyoruz ama kanun var, tek başına imam nikâhı yasak" diyebilen kız tarafı, şimdi ne diyecek? Aile güçsüzse, başlık parasına muhtaçsa, beyimiz sonsuz sayıda 'eş' alabilir, sıkılınca bırakabilir ve o kadınların hukuki hiçbir hakkı olmaz! Evlenme niyeti olmayanın, zaten sevgilisiyle birlikte yaşamasına engel yok ki. Ama bir kadına "Seninle evleniyorum" diyor ve resmi nikahtan kaçıyorsan, bunun gerekçesi ne olabilir?
Yani günaha girme falan yok adam yasal olani yapmış .. Ülkemizde yasalar bu durumda iste.. Neymiş efendim şart değilmiş .. Birlikte yasayanlara ceza yoksa imam nikahlilara da olmasinmis al sana SONUÇ!!!

Back
X