Nefes darlığı ve kulaklarda tıkanıklık..

Nimett07

hadi gülümse..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.577
18
158
Antalya
Selam kızlar..31 haftalık hamileyim..2 gündür birden otururken ya da yatarken nefesim daralıyor ve yüzümde,kulaklarımın yanında bir baskı hissediyorum..Aynı anda kulaklarım tıkanıyor ve yüzüm yanıyor..Ayağa kalkınca geçiyor..3 kez oldu ve dün akşam gidip tansiyonumu ölçtürdüm normal çıktı..Nefes darlığının bu dönemde normal olduğunu biliyorum ama diğerleri neden oluyor anlamadım..

Birde 2 gecedir sol göğsümden sıvı geldiğini görüyorum sabahları ve bu galiba süt :)

Sizde bunları yaşadınız mı veya bilginiz varmı?

Kulak çınlaması bendede oluyor tatlım.Nedeni pek belli olmasada normal miş yani nefes alamadıgından dolayı kulaklarda baskı oluştugunu söyledi doktorum :) Yanlız o sıvı bendende geliyor :) ççok azda olsa anneligin heycanını iyice hissetmeye başlıyoruz demekki :)

Bende tansiyondan korkmuştum..sağol canım,içim biraz rahatladı..
Bende ilk sıvıyı gördüğümde çok sevindim ve bugün heyecanla sabah kalktım baktım yine var..Bu kadarı bile böyle mutlu ediyorsa ben bir an önce bebeğimi emzirmek istiyorum :))

bende de oluyor arada. sanki çarpıntı basıcakmış gibi hisediyorum. derin nefes almaya başlıyorum. yüzüm yanıyor. biraz derin nefes alıyorum geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…