hayır canım bu cümleyi oradaki örgüt üyesi komutana telsizle söylüyor ve bu cümle bence birçok doğruyu gözler önüne seriyor.filmi izlemedim bu nedenle şu cümleyi pek anlayamadım.
Bu cümleyi Türk Türkemi söylüyor? Kendi dağlarım derken ikiside Türkse eğer bu dağlar her ikisininde oluyor "kendi dağlarım" ne demekmiş??
ben cok ızlemek ıstıyorum gosterıme gırdı hatta gun sayıyordum dıyebılırım :) ızlıycem bu hafta sonu yazarım
ben de haftasonu izledim bu filmi gerçekten insanda derin tesirler bırakıyor kesinlikle izlenmeli
çok içim acıdı izlerken kafamda bir sürü soru işareti içimde isyan çığlıkları
düşündüm özgürlüğün anlamını ve özgürce yeni bir güne uyanmanının ne demek oldugunu
asker eşlerinin yaşantılarını ne kadar zor ne kadar agır bir yük tasıdıklarını hissettim yüreğimde
bende derin tesirler bıraktı bence herkes izlemeli izletmeli ve düşünmel uzun uzun
bu vatan hepimizin ve biz ona sahip çıkmalı değerini anlamalıyız bilinciyle
öyle haberlerde duyup izlediğimiz şehit haberlerine döktüğümüz üç beş gözyası inanın hiçkalır o insanların ve ailelerinin yaşadıkları yanında
ben bunu kalbimde hissettim izlerken içim acıdı ve bir kez daha şükrettim şu anki huzurumuza özgürlüğümüze
o şehitlerimizin kanının hakkı var üzerimizde..kul hakkı..onlar bizm için veriyorlar canlarını..
bir kez daha anlamak anlamlandırmak lazım bazı şeyleri
bilmiyorum acıkcası ben cok etkilendim tavsiye ederim
yok canım hiç erotik sahne falan, kanlı sahneler var eşin ağlarsın diye götürmek istemiyordur seni.ya gidenlere sormak istiorum bu filmde erotik sahneler varmı....
eşim var dioda arkadaşlarla beraber gidilecek bi film değil dio.......
izleme canm, aklın kalır, olmadık şeyler düşünürsün boşver. nişanlın döndüğünde beraber izlersiniz cd sini alıp.benim nişanlım asker şimdi bu film çok ağır gelecek bana ama çok izlemek istiyorum turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?