Nefes VATAN SAĞOLSUN

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
arkadaşlar dün akşam filmi izledim ve çok sinirlerim bozuldu moralim bozuldu
'sizin üniversitenizde okuyup doktor olacağıma kendi dağlarımda ölürüm' filmdeki bu söz beni çok yaraladı. neden aynı topraklarda yaşayan bizler birlik olmayı değilde kardeş kardeşi öldürmeyi tercih ediyor. büyük ülkelrin bize bu oyununu neden yiyoruz. filmden çıktıktan sonra kafamda bir sürü soru işaretleriyle ayrıldım. lanet olsun türkiye üzerinde oynanan bu oyunlara dedim. neyse siyasete girmeden film hakkındaki yorumlarımızı paylaşalım.

ben cok ızlemek ıstıyorum gosterıme gırdı hatta gun sayıyordum dıyebılırım :) ızlıycem bu hafta sonu yazarım

ben de haftasonu izledim bu filmi gerçekten insanda derin tesirler bırakıyor kesinlikle izlenmeli
çok içim acıdı izlerken kafamda bir sürü soru işareti içimde isyan çığlıkları
düşündüm özgürlüğün anlamını ve özgürce yeni bir güne uyanmanının ne demek oldugunu
asker eşlerinin yaşantılarını ne kadar zor ne kadar agır bir yük tasıdıklarını hissettim yüreğimde
bende derin tesirler bıraktı bence herkes izlemeli izletmeli ve düşünmel uzun uzun
bu vatan hepimizin ve biz ona sahip çıkmalı değerini anlamalıyız bilinciyle
öyle haberlerde duyup izlediğimiz şehit haberlerine döktüğümüz üç beş gözyası inanın hiçkalır o insanların ve ailelerinin yaşadıkları yanında
ben bunu kalbimde hissettim izlerken içim acıdı ve bir kez daha şükrettim şu anki huzurumuza özgürlüğümüze
o şehitlerimizin kanının hakkı var üzerimizde..kul hakkı..onlar bizm için veriyorlar canlarını..
bir kez daha anlamak anlamlandırmak lazım bazı şeyleri
bilmiyorum acıkcası ben cok etkilendim tavsiye ederim

filmi izlemedim bu nedenle şu cümleyi pek anlayamadım.
Bu cümleyi Türk Türkemi söylüyor? Kendi dağlarım derken ikiside Türkse eğer bu dağlar her ikisininde oluyor "kendi dağlarım" ne demekmiş??

filmi izlemedim bu nedenle şu cümleyi pek anlayamadım.
Bu cümleyi Türk Türkemi söylüyor? Kendi dağlarım derken ikiside Türkse eğer bu dağlar her ikisininde oluyor "kendi dağlarım" ne demekmiş??
hayır canım bu cümleyi oradaki örgüt üyesi komutana telsizle söylüyor ve bu cümle bence birçok doğruyu gözler önüne seriyor.

canım bende çok etkilendim kızdım birazda kendime gerçekten ateş düştüğü yeri yakar biz gerçekten haberlerde 45 sn. izleyip gözyaşı döküyoruz ya sonrası???......ya onların aileleri....ya yok olup gidenler?...ne acı nasıl bir lanet nasıl bir oyun bu.......laflar yetmiyor anlatmaya.....film muhteşemdi belkide ilk defa bu kadar gerçeğe yakın izleyebildik bir nebze olsun anlayabildim .....

harika bir film. özellikle yüzbaşının eşine yazdığı mektup sahnesi harikaydı.. kesinlikle görülmeye değer bir film

ya gidenlere sormak istiorum bu filmde erotik sahneler varmı....
eşim var dioda arkadaşlarla beraber gidilecek bi film değil dio.......

kocası dağda asker olan bu filme gitmesin kalpten gidebilir :a015:

Bir film düşünün

doğru dürüst diyaloğu yok

hatta kahramamların hikayeleri bile yok doğru dürüst

sadece görüntülerle bakışlarla müziklerle nasıl içinizi titretir

sizi ağlatır ??

bunu öğrenmek isteyenler NEFES i izlesin

ben bir sahnesinden sonra 4 dk dır nefes almadığımı farkettim biliyormusnuz

bir ohh çekmişimki anlatamam aldığım o nefesi

Vatan ya Bu vatan gerçekten Sağolsun turkbayragi

Allah hepsine güç kuvvet ve sabır versin askerlerimizin hepsine..

benim nişanlım asker şimdi bu film çok ağır gelecek bana ama çok izlemek istiyorum turkbayragi

gercekten cok guzel bı fılmdı esımle cok begendık cok duygulandık ama esı nısanlısı askerde olanlar ızlemesın derım benım ıcım buruk buruk oldu bız burda rahat rahat yatıyoruz onlar ne hale gelıyor cok kötü yazık....

dün akşam kız kardeşim ve bir arkadaşımızla birlikte seyrettik.AÇILIMA ıNAT ARKADASLAR GıDıN ıZLEYıN UNUTMAYIN UNUTTURMAYIN!!!!!senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…