• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes VATAN SAĞOLSUN

herkes salya sümük çıkıyor zaten canım merak etme, alkışlayarakta çıkan var, küfür ederekte.....

uuuuv o zaman babam ve kocam alkışlar eşliğinde küfür yağdırırken annem ben ve kardeşim ağlayacağız demek ki kaydirigubbakcemile3

ben giderken o zaman çaktırmadan bi paket selpak atıyım çantama nolur nolmaz lazım olabilir mafoldumben
zaten bu aralar çok sulugözüm burada okuduğum şeylere bile nasıl ağlıyorum durduk yere senağlama

belli yerlerinde ağlıyorsun zaten
Öyle heryerinde değil bazı çok güldğüm sahneleri de var

evet yaa, speedy ben en çok karısına ağladım....bide telefondaki o hıyar kıza çok sinirlendim

ay ben ağlamak istemiyorum babamın yanında ama ya :gitme:
neyse kendimi şartlandırsam etkili olar mı acebe laelaelaelaelae

derinim ben çok sulıugözümde ondan kaydirigubbakcemile3
bakma böle dediğime iki gözüm iki çeşme olacak biliyorum kendimi

haberlerde bile bu tür şeyler izlerken tutamam kendimi, çok üzülüyorum :gitme:

filmi izledikten sonra duygularını anlatırsın artık yerimseniben çok ağlama kız gözlerin şişmesin sonra

izledim bende çok duygulandım yaaaaa mafoldumben
sevgilimn elini nasık sıkı sıkı tutmuşum farknda bile deglm yani o an :)))

Derin eğer daha önce facebookta o hani askerlerle konuşulan kısımı izlemeseydim oradada çok ağlardım
O kız diyor ya tabi ben rahatım falan diye öldürmek istedim o anda
Bide en çok en çok en çok son sahne de ağladım kadının haline

evet fragmanı bende birçok kez izledim, o bölümde gerçekten can yakıcıydı. kadına çok üzüldüm askerleri görünce evine kitledi kendini, off off çok zor bir durum. allah sabır versin.ve şu savaş bitsin artık.

evet fragmanı bende birçok kez izledim, o bölümde gerçekten can yakıcıydı. kadına çok üzüldüm askerleri görünce evine kitledi kendini, off off çok zor bir durum. allah sabır versin.ve şu savaş bitsin artık.

evet o fragmanı izlemesem çok ağlardım ordada :olmaz:
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X