• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes VATAN SAĞOLSUN

bende geçen hafta eşimle gitmiştim
muhteşen bir film gerçekten
şuanda benim kardeşim asker ve bende çok etkilendim filmden
allah tüm askerlerimizi korusun hainlerden :Saruboceq:
kesinlikle izlenmesi gereken bir film diye düşünüyorum

Arkadaşlar,içinde en ufak vatan sevgisi olan herkes filmi sever.Ben çok etkilendim.Konusuna rağmen aynı zamanda eğlenceli sahneleri de var.Filmin ilk 5 dakikasından sonra elimde hep mendil vardı.Benim aynen filmdeki gibi askerlik yapan arkadaşlarım var.Filmin abartılı bulunmaması için gerçeğinden hafif vurgulandığını söylüyorlar.Kendilerinden dinlediğim anılar çok daha insanın kanını dunduran nitelikte.Bu konudaki bir film ancak bu kadar akıcı,bu kadar duygulu yansıtılabilirdi...Ayrıca ben filmin konusunun alıntı yapıldığı 1993 tarihli olayı hatırlıyorum.Bir arkadaşım da o yıl şehit edilmişti:((( ALLAH ULUSUMUZU,VATANIMIZI KORUSUN

Nasıl bir film izleyeceğimi tahmin ettiğim için tek gitmek istedim... Sabah seansıydı salonda toplam 5 kişiydik... Arkalarda bir koltuğa oturdum... Daha filmi başında gözlerimden yaşlar süzülmeye başladı... Ara ara gözyaşlarıyla izledim ama gülümseten sahnelerde oldu... Peki ya sonu? İşte o çatışma anı ve filmin sonuna kadar resmen bağıra bağıra ağladım... Neden bilmiyorum ama asker konularında son derece hassasım... Üstelik daha hayatlarının baharında değerini bilmeyen insanlar için canından, organlarından olan o gencecik delikanlıları izledikçe parçalandım... Diyecek söz yok bence Nefes için... VATAN sana canım feda... AFERİN TAKIM!!!

ben geçen cumatesi gittim eşim asker herkes gitme dedi ama gittim:(başıda sonuda şahaneydi oyunculuk ,yönetmenlik değil etkileyen yaşananların gerçek olması o çocukların suratındaki korku o ifade asla unutamayacağım sahnelerden biri oldu 20 yaşında gencecik çocuklar:(((yapıcı bir film olmasına rağmen benim damarlarımdaki milliyetçilik alevlendi kinlendim ve o çocukları öldürenlerin şimdi düğünlerle karşılanmasına isyan etttimmm!!!!Allah ırkımıza,askerlerimize güç kuvvet versin hainlere fırsat vermesin inşallah!!

ben geçen cumatesi gittim eşim asker herkes gitme dedi ama gittim:(başıda sonuda şahaneydi oyunculuk ,yönetmenlik değil etkileyen yaşananların gerçek olması o çocukların suratındaki korku o ifade asla unutamayacağım sahnelerden biri oldu 20 yaşında gencecik çocuklar:(((yapıcı bir film olmasına rağmen benim damarlarımdaki milliyetçilik alevlendi kinlendim ve o çocukları öldürenlerin şimdi düğünlerle karşılanmasına isyan etttimmm!!!!Allah ırkımıza,askerlerimize güç kuvvet versin hainlere fırsat vermesin inşallah!!

aynı duygularayım canım üstüne o olayların yaşanması benim kinimi vr nefretimi ateşledi

Filmi dün izleyebildim, sinemadaki herkesle birlikte hüngür hüngür ağladık, özellikle çatışma sahnesinde resmen mahvoldum. Bir kadın bayıldı dışarı çıkarttılar. Gerçekten herkesin izlemesi gereken bir film, ayrıca çok gerçekçi çekilmiş herkes çok doğal oynamış, replikler falan süpardi yani, hatta bu filmle yurt dışına da açılınması gerektiğini düşünüyorum belki ön yargılı olanlar biraz olsun anlarlar durumumuzu.

filmi izledikten sonra gelip yorum yazmamışım buraya
tüylerim diken diken izledim filmi zaman zaman gözyaşlarımı tutamadım akmalarına engel olamadım
film bittiğinde başım çatlayacak gibi ağrıyordu o kadar sıkmışım ki kendimi izlerken geçmedi başımın ağrısı uzun süre
çok gergin bir şekilde izledim gerçekten filmi ne kadar gerçeği yansıtmışlar, ne kadar gerçekti izlediklerim, çok etkilendim gerçekten

tüylerim diken diken izledim filmi zaman zaman gözyaşlarımı tutamadım akmalarına engel olamadım
film bittiğinde başım çatlayacak gibi ağrıyordu o kadar sıkmışım ki kendimi izlerken geçmedi başımın ağrısı uzun süre
çok gergin bir şekilde izledim gerçekten filmi ne kadar gerçeği yansıtmışlar, ne kadar gerçekti izlediklerim, çok etkilendim gerçekten

kız pasaklı sıkıcam kendimi demiştin tutamaddın değilmi göz yaşlarını?

filmi izlerken yaşadıklarım benimde bunlar..
kendimi parçladım resmen izlerken...
hala etkisindeyim..
geceleri rüyama giriyor

filmi izleyeli 1 saat kadar oldu.filmlerde kolay kolay ağlamam ama bu filmi salya sümük izledim.bi filmin yarısından çoğunda ağlanır mı.hala boğazım düğüm düğüm.filmden sonra da, 'ferhat göçer, sensiz ben nefes alamamın müptelası oldum valla.10 numara film olmuş. emeği geçen herkesin ellerine sağlık. alkisalkisalkis

Back
X