Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geçen cumatesi gittim eşim asker herkes gitme dedi ama gittimbaşıda sonuda şahaneydi oyunculuk ,yönetmenlik değil etkileyen yaşananların gerçek olması o çocukların suratındaki korku o ifade asla unutamayacağım sahnelerden biri oldu 20 yaşında gencecik çocuklar
((yapıcı bir film olmasına rağmen benim damarlarımdaki milliyetçilik alevlendi kinlendim ve o çocukları öldürenlerin şimdi düğünlerle karşılanmasına isyan etttimmm!!!!Allah ırkımıza,askerlerimize güç kuvvet versin hainlere fırsat vermesin inşallah!!
Film yurtdışına açıldı zaten geçen okudum, harry potter'ı falan geçmiş dünyada 1. sıradaymış...
Film yurtdışına açıldı zaten geçen okudum, harry potter'ı falan geçmiş dünyada 1. sıradaymış...
filmi izledikten sonra gelip yorum yazmamışım buraya
tüylerim diken diken izledim filmi zaman zaman gözyaşlarımı tutamadım akmalarına engel olamadım
film bittiğinde başım çatlayacak gibi ağrıyordu o kadar sıkmışım ki kendimi izlerken geçmedi başımın ağrısı uzun süre
çok gergin bir şekilde izledim gerçekten filmi ne kadar gerçeği yansıtmışlar, ne kadar gerçekti izlediklerim, çok etkilendim gerçekten
filmi izledikten sonra gelip yorum yazmamışım buraya
tüylerim diken diken izledim filmi zaman zaman gözyaşlarımı tutamadım akmalarına engel olamadım
film bittiğinde başım çatlayacak gibi ağrıyordu o kadar sıkmışım ki kendimi izlerken geçmedi başımın ağrısı uzun süre
çok gergin bir şekilde izledim gerçekten filmi ne kadar gerçeği yansıtmışlar, ne kadar gerçekti izlediklerim, çok etkilendim gerçekten