- 7 Aralık 2018
- 7.317
- 18.842
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
İyi akşamlar.. yaklaşık 6 yıldır sosyal medyadan beni rahatsız eden biri var. Bu kişiyle sevgiliydik fakat 6 yıl önce ayrıldık. Öyle ahım şahım bir şey yaşadığımız da söylenemez çocukluk dönemleri işte ayda bir falan buluşurduk nerdeyse. Sonra devam etmek istemedim ve ayrıldım zaten çok zor kişiliği olan biriydi. 1 yıl sonra sosyal medya hesaplarıma erişmeye çalıştığını öğrendim. Öğrenmemin ertesi günü kitli olan hesaplarımdaki fotolarımı bana attı. Fake hesap kabul eden biri değilim, meğersem yakın bir arkadaşımın hesabını kırıp öyle bakmış. Asla muhattap olmadım ve engelledim. Aradan biraz zaman geçti bu sefer de başka bir sosyal medya hesabıma hakkımda saçma sapan hakaretler yazdı. Sürekli aşağılayıcı şeyler yazıyordu, yine cevap vermedim. Bu sefer başka bir hesap açıp mesaj attı ben de dayanamayıp yazdım ve asla olurumuzun olmadığını, ona karşı bir şey hissetmediğimi ve beni takip etmeyi bırakması gerektiğini söyledim sonra da engelledim. Bu konuşmamızda beni gözünde aşırı büyüttüğünü ve feci bir takıntı haline getirdiğini fark ettim. Ondan ayrılmamda kesinlikle bir hatam yoktu onun davranışları yüzünden ayrılmıştım ve pişman da olmadım, yaşım da küçüktü abartılacak bir ilişki değildi. Dün bu sefer yine hesabıma fake bir hesapla aşırı saçma şeyler yazmış ve arkadaşlarıma salça olmuş. Canıma tak dedi artık. Zarar verici bir şey yapmıyor, kendisini yıllardır görmüyorum ama nefesini ensemde hissediyorum. Polise gitsem ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü hep fake hesaplar ve tehditleri bile üstü kapalı. Eskiden yazdığı şeyleri kaybettim, sildim çünkü üzerinde durmamıştım. Bu kişi ilerde karşıma çıkıp saçma sapan şeyler yapar diye korkuyorum. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu ve ne yapmalıyım? Şu an 24 yaşındayım o kişinin yaşadığı yerde yaşamıyorum ama ara sıra gitmem gerekebiliyor. O şehirde arkadaşlarım ve annem yaşıyor. 6 yıl çok uzun bir süre, akıl sağlığından şüphe ediyorum artık ve bu kişinin semt olarak nerde yaşadığını ne iş yaptığını bile bilmiyorum o kadar uzağım kendisine.