- 9 Ocak 2023
- 386
- 80
- 23
- 22
- Konu Sahibi IntheStarss
-
Zamanla geçer falan diyorrr bir şey olmaz rahat ol diyor bu kadar gerçi ilaç da önerdi ama ben istemedimKardiyoloji bu duruma birsey yapmaz zaten de. Psikiyatri nasil yapmaz. Baska doktora gidin.
Bu nefes Alışveriş şekilimi nasıl durduracak kiii konuşarak ben bunu üç gündür yapmıyorum aylardır yapıyorum artık yapıştı resmen otomatik nefes buna dönüyor yalnız kalır kalmaz aşırı çaresiz hissediyorum yaYaşınız kaç? Genelde yaşı genç bireyler bir çok şeye takıntı geliştirebiliyor.
Söylediğinizi gire bu takıntı hayat kaliteniz etkileyecek seviyeye gelmiş.
Bu yüzden bir an önce bir piskiyatırdan randevu alın.
Bende aylardır nefesim aklıma geldiğinde yaptığım değişik bir nefes alıp verme takıntısı var. Ama beni aşırı etkiliyor bu durum öylesine bi nefes düzensizliği değil bayılacak gibi oluyorum nefes verirken içim sıkışıyor gibi. Sonra nabzım çok yavaşlıyor ben böyle yapınca 45 lere kadar. Kendi kendime zarar veriyorum resmen psikoloji bu kadar etkiliymiş dedim. Nasıl yaptığımı asla bilmiyorum ve anlamıyorum ama boş kalınca başlıyor böyle değişik sanki kendimi sıka sıka nefes veriyorum ve en sonunda nabız aşırı düşüyor ve ben bayılacak gibi oluyorum bu sebepten de uyumam çok zamanımı alıyor. Böyle bir şey yaşayan yoktur muhtmelen ama yardımcı olabilirseniz çok sevinirim kardiyologlar bir şey yapmıyor psikiyatri de aynı şekilde kaldım böyle ne yapıcam bilmiyorum
Bu nefes Alışveriş şekilimi nasıl durduracak kiii konuşarak ben bunu üç gündür yapmıyorum aylardır yapıyorum artık yapıştı resmen otomatik nefes buna dönüyor yalnız kalır kalmaz aşırı çaresiz hissediyorum ya
Siz bunu obsesyon yapmışsınız .İyi bir psikiyatra gidip hem tedavi olmalısınız. Fiziksel sağlığınızı daha fazla etkilenmeden gidin.Okb tedavisi gördüğüm için zamanında, bu sizdeki de okb gibi duruyor. Doğrusunu dr bilir. Geçmiş olsun .Bu nefes Alışveriş şekilimi nasıl durduracak kiii konuşarak ben bunu üç gündür yapmıyorum aylardır yapıyorum artık yapıştı resmen otomatik nefes buna dönüyor yalnız kalır kalmaz aşırı çaresiz hissediyorum ya
İlaç almadan geçmiyor kaygı için magnezyum desteği alıyorumZamanla geçer falan diyorrr bir şey olmaz rahat ol diyor bu kadar gerçi ilaç da önerdi ama ben istemedim
Bence de katılıyorum açıkçası hdsşkddşFazla rahatlıktan kendinize sorun yaratıyorsunuz.gerçek bir derdiniz olursa bu sorununuz da ortadan kalkar muhtemelen.
Bende zaten önceden başka başka takıntılar vardı bu seferki beni cidden etkiliyor sosyal hayatımın en iyi olduğu zamanlar ama eve geldiğimde gerçekten ders bile çalışamıyorum. Diğer takıntılarımda sosyal hayatım etkileniyordu ama eve gelince mutluydum değişikkk hangisi daha kötü bilemiyorum tedavisi var mı onu da bilmiyorumSiz bunu obsesyon yapmışsınız .İyi bir psikiyatra gidip hem tedavi olmalısınız. Fiziksel sağlığınızı daha fazla etkilenmeden gidin.Okb tedavisi gördüğüm için zamanında, bu sizdeki de okb gibi duruyor. Doğrusunu dr bilir. Geçmiş olsun .
Bence daha çok takıntı öyle aşırı da kaygılanmıyorum sadece hayat kalitemi düşürdüğü için üzülüyorum uyuyamamak ders çalışamamak düz oturup bir şeyler izleyememek ne bileyim psikolojim fiziksel sağlığımı etkiliyorpsikiyatriden ilaç kullanmak istemiyorsanız en acilinden bir psikoloğa görünün çünkü bu gerçekten kaygı bozukluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?