- Konu Sahibi sonkafautucu
neyseki bütün malını diğer oğluna hayattayken yediren KV ve KP var çok şükürneyse ki malım mülküm yok, kimse arkamdan mal kavgası yapmayacak
az bekleselerdi adamın toprağı kurusaydı yahu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyseki bütün malını diğer oğluna hayattayken yediren KV ve KP var çok şükürneyse ki malım mülküm yok, kimse arkamdan mal kavgası yapmayacak
az bekleselerdi adamın toprağı kurusaydı yahu.
neyseki bütün malını diğer oğluna hayattayken yediren KV ve KP var çok şükür
evet yaa konuyu acan bunlar ev derdine düşen de bunlar.ancak konu sahib,nin söylediğine göre kocası almış ödemiş o evi.eger öyle değilse kardesine kendi evinin degeri üzerinden diğer evin degerini düşerek kalanı ödemesi gerekir.kimseye hak geçmemeli kimsenin hakkı kimsede kalmaz kardes bunu dile getirirken belki cesaretsizlikten belki eziklikten konu sahibini kullanmak istiyor.ancak dert eşitsizlik
bilmiyorum garip bir durum keske hiç malları paraları olmasaydı bizler yardım etseydik de böyle evlat ayrımı yapmasalardı.hakikaten sinir bozucu bir durum.bir de aptal yerine konulmak dolaplar cevrilerek veriliyor yaa ne verilirse adı sonradan vermedik kendi aldı oluyor sırf biz bir şey beklemeyelim diye.yani garip bir duygu Allaha havale ediyoruz ne yapalımkayınpederin oturduğu ev bile kimin üstüne belli değil, eşimin dedesinin üstüneymiş her şey, adam ölünce 9 kardeşe bölünmüş, herkes oturduğu yerde oturuyor. kendi babamın da ömrü uzun olsun, ölüp de malı mülkü kalacağına 100 yıl yaşasın, herhalde onları kaybetsem düşüneceğim son şey bana ne kaldı olur...
işte eşleri sevmeyince kardeşini de gözü görmüyor heralde.Öyle bile olsa iyi kötü ortada 2 ev var.
1 ev sana 1 ev sana işte.
Yok %60 sana geçiyor, yok %50 olmadı
Bunlar bilemiyorum bana çok çirkin geliyor.
Kardeşler arasında olmamalı.
10 gün olmuş öleli adam..
Ortada gezen laflar laf değil.
2 kardeşte fena. Biri diğerinden az değil.
kadının dediğdine bak ya ev gelınemı kalacak sen ölürsen abı yuh artık baban ölmüsss baban ac gözlü olan sensın be al evını basına cal dıcem ama alın terı senın kocandan bırak karısma ne aglıyosun hemen kocan halletsınMerhaba arkadaşlar sizden ricam yazıcaklarımı dikkatli okumanız zira bi suçlamayı daha kaldıracak gücüm kalmadı..
5 aylık evliyim 10 gün önce kayınbabam vefat etti kendi babam gibi severdim çok yıprattı ölü mü beni. Bu on gün boyunca kayınvalidemin evinde kaldık eşimle beraber hala kalıyoruz. Eşimler 2 kardeşler bi kız kardeşi var evli.
Şimdiye kadar hiç bi tartışma yaşamadık onunla ama hiç bi zamanda tam anlamıyla yakınlasamadik ben ne kadar yaklaşmaya çalışdıysam soğuk durdu hep bana..
Neyse konuya geçiym dün eşim kardeşini aradı bizim oturdugumuz evi babam bize verdi diğer evide sen alcan dedi oda tamam dedi sonra kapatırken dediki abi bi dakika sana bisey olursa o ev gizeme mi kalcak gizem ben oluyorum bu arada..ben imza falan vermem olmaz öyle şey dedi şok oldum kalakaldım öyle o kadar zoruma gitti ki dünden beri ağlıyorum.. Kayınvalidemle kayınbababım ölüsü üzerinden duygularımızı sömürmeye başladı iki evide vermiyorum ben ölünce alırsınız dedi ama bizim oturdugumuz evi eşim kendi çalisarak kazanarak aldi tapusu babasinin ustunde derdim ev falan değil Allah canımı alsın ki değil ama dünden beri moralim bozuk olduğu için bana söylemedigi laf kalmadı eşimin..
Babam öldü sen ev derdindesin diyo konuyu açan kendileri ama ben hakkımı savununca suçlu oldum aç gözlü oldum.. Nasıl davranmam gerekiyo bundan sonra bana yardımcı olup bi akıl verir misiniz..
Sinirden bir hal oldum. Benim görümce öyle birşey dese. Mutlaka ve mutlaka şu soruyu sorardım ilk fırsatta Allah korusun yarın eşine bişey olsa onun malları sana mı kalacak yoksa?Merhaba arkadaşlar sizden ricam yazıcaklarımı dikkatli okumanız zira bi suçlamayı daha kaldıracak gücüm kalmadı..
5 aylık evliyim 10 gün önce kayınbabam vefat etti kendi babam gibi severdim çok yıprattı ölü mü beni. Bu on gün boyunca kayınvalidemin evinde kaldık eşimle beraber hala kalıyoruz. Eşimler 2 kardeşler bi kız kardeşi var evli.
Şimdiye kadar hiç bi tartışma yaşamadık onunla ama hiç bi zamanda tam anlamıyla yakınlasamadik ben ne kadar yaklaşmaya çalışdıysam soğuk durdu hep bana..
Neyse konuya geçiym dün eşim kardeşini aradı bizim oturdugumuz evi babam bize verdi diğer evide sen alcan dedi oda tamam dedi sonra kapatırken dediki abi bi dakika sana bisey olursa o ev gizeme mi kalcak gizem ben oluyorum bu arada..ben imza falan vermem olmaz öyle şey dedi şok oldum kalakaldım öyle o kadar zoruma gitti ki dünden beri ağlıyorum.. Kayınvalidemle kayınbababım ölüsü üzerinden duygularımızı sömürmeye başladı iki evide vermiyorum ben ölünce alırsınız dedi ama bizim oturdugumuz evi eşim kendi çalisarak kazanarak aldi tapusu babasinin ustunde derdim ev falan değil Allah canımı alsın ki değil ama dünden beri moralim bozuk olduğu için bana söylemedigi laf kalmadı eşimin..
Babam öldü sen ev derdindesin diyo konuyu açan kendileri ama ben hakkımı savununca suçlu oldum aç gözlü oldum.. Nasıl davranmam gerekiyo bundan sonra bana yardımcı olup bi akıl verir misiniz..