Nefessiz bir gece..

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.264
5.185
398
Bu gece durust olacak kadar ayigim. Birax icmis olabilirim. Suan tam karsimdaymissin gibi anlatacagim derdimi sana. Seni cok sevdim sen bunu ne kadar kabullenemezsende seni it gibi sevdim ben ama sevilmedim her zamanki gibi. Cok kırgınım sana zorla hayatima kok saldin istemedigimi bile bile tamam bende dünyanın en iyi asigi sayilmam hemde hic ama cok cabaladim kalbini ruhunu kazanmak icin cok caba sarffettim. Boyle acimasiz biri olacagi nerden bilebilirdimki bak bogazim düğüm düğüm nne aglayabiliyorum ne yutkunabiliyorum oyle aciyorki kalbim kalbimi sokup atasim geliyor. Oyle bir bag kurdunki benle senin orda canin yansa benim nefesim gidiyor. Hava yerine sen doluyor cigerlerim ölüyorum la her gece bu saatlerde icim sıkılıyor icimi sokup atasim geliyor gene kendime gelemeden sana gelmisim senden ayri bir adim oteye gidememisim ben ne zaman sdnden vazgecmeye kalksam kendimden geciyorum.kalbimin yeri yurdu yok sensiz avare avare geziyor ruhun yanina gelesum var bu gece olesum var yarr kokunla intihar edesim var.. bu sarkida benden sana gelsin dinle lutfen yaramizda kalsin..

İyidir aşk acısı, insanı güzelleştirir.
Güzelleştirme sebebi ise, sil baştan çok daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmasıdır.
Doya doya yaşayın acınızı...

İyidir aşk acısı, insanı güzelleştirir.
Güzelleştirme sebebi ise, sil baştan çok daha güçlü bir şekilde ayağa kaldırmasıdır.
Doya doya yaşayın acınızı...
Cok tesekkur ediyorum. Bazen kelimelerii dokmek iyi geliyor ne olursa olsun.

Back
X