Bisküvi - Kurabiye Tarifi NEFİS ELMALI KURABİYELERİM ;))..(Resimli)

işte buda beni elmalım oldu. kardeşim 2 günlüğüne gelmişti bu sabah acele yaptım o çok sever elmalı tarifleri. resimde acele oldu ama olsun tat çok güzeldi.kahvaltı yaparken kurabiyede fırında pişiyordu biraz kızarmış unuttum oyüzdenbilmiyorumkismile ama yakmadım neyseki tarif için tekrar teşekkürler canıma.s. ben tuttum kızlar sizede tavsiye ederim:lepi:

ay canım doğurmadan bi qelsem sanada yaa
bi nasip olmadı.. bilmiyorumkismile
qelemezsemde doğumuma sen qelirsin artık :1hug:

Ah canım ya haklısın çok iyi olurdu :uhm: ama ben haftaya gidiyorumm yolculuk var inşallahhh :teytey: seni oralara bekliyorum bebişinle opuyorumnanaktan

ayy sonunda tamamen kavuşuyosun inş... senin adına çok sevindim
nasip olursa qelmeyi düşünüyoruz bebiş doğdukdan sonra .. inşallah oralarda qörüşmek nasip olur olumunekankayizsmile

Ayy inşallaahh canımmm... ınan bana çook sevinirim gelişinize mutlaka bekliyorumm bebişinle opuyorumnanaktan Rabbim yollarımızı açsınnn olumunekankayizsmile

Ayy canımmm ben senin resmini ve yorumunu görmemişim,nasıl fark etmedim bilmiyorum kusura bakma lütfeennbilmiyorumkismile
Gerçekten süper görünüyorlar,tebrik ederim canımmm ellerine sağlııkopuyorumnanaktan

Çok güzel yaa nasılda canım çekti ellerinize sağlıkk cokacimcoook
Sunumuda çok hoş duruyo denicem bende en kısa zamanda .

Teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan paylaşabilirsen seninde kurabiyelerini görmek isterim...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…