Cocukla mi gitti? Anlamadim orayi
Bu arada o yarim saatte de şarkiya eslik ediyorum sus diye bagiriyor sesini duymak istemiyorumm.
18 aylik bebegimi almis ön koltuga cocuk agliyor beni istiyor izin vermiyor..
Ailecek değişiksiniz 18 aylık bebek ön koltukta gidiyor sen tokat atıyorsun kızını okulda 3 saat ayakta sallıyorsun, tedaviye devam et ve boşan bence
Niye oyle manyaklik yapiyor?amaci ne?Bizim arabamiz yok
Arac kiralik oto koltugu yok.
Ilk bndigimzde eslik ettim sonra baktim iayerimi kesti sustum bagirdim ama o daha cok bagirdi korktum bebegimde var hiz yapar diye.
Kirmizi isikta indim ama bebegi de aldim onu nasil birakirim.
Ise geldigimde arkadaslarim kapkaca ugradigimi sandi okadar korkmustum.
Suan bir yandan calisiyorum oyuzden kopuk yazmis olabilirim
Anlattıklarınız doğruysa o bebegin acilen sizden alınması lazım. Nasıl bir baba 18 aylik bebeği on koltuğa oturtur üstelik bebek koltuğu olmadan. Nasıl bir anne buna izin verir bi de şarkı söyler. Umarım burayı sosyal hizmetlerden birileri okuyordur.Dun aksam konu acmistim ustune bu sabah yasananlar..korkunctu kizlar.
Sabah evden ciktim bizi okula birakip ise gidecek.
Ama o napti.
Okul etrafinda yarim saat dolastirdi ve isime gec kalmami sagladi.
Arabadan inmemi istemedi en son ben kirmizi isikta kapiyi actim da indim. Ve bana kapiyi kapatirken sey dedi.
Bu beni son görusun.
Ve basti gitti gaza.
Bu arada o yarim saatte de şarkiya eslik ediyorum sus diye bagiriyor sesini duymak istemiyorumm.
18 aylik bebegimi almis ön koltuga cocuk agliyor beni istiyor izin vermiyor...
Babam gelecek bugun olani biteni herseyi anlatsam mi kizlar hala soktayim
Bununla evlendikten sonra psikolojim bozuldu pis lik yanasmiyorda bosanmaya
Babam gelecek bugun olani biteni herseyi anlatsam mi kizlar hala soktayim
Anlattıklarınız doğruysa o bebegin acilen sizden alınması lazım. Nasıl bir baba 18 aylik bebeği on koltuğa oturtur üstelik bebek koltuğu olmadan. Nasıl bir anne buna izin verir bi de şarkı söyler. Umarım burayı sosyal hizmetlerden birileri okuyordur.
Siz hususi insanları sinir edecek konular açıp keyfinize bakıyorsunuz bence. 18 aylık bi bebeğin önde oturamayacağını bilemeyecek kadar cahil olamazsınız yoksa. Ortada bi gerilim var ve siz şarkı söylüyorsunuz. Geçmiş olsun, bi tedavi olun. Kaç kere daha söylersek dinlersiniz?
Çok eksik yazmışsınız.Arkadasim.
Dun geceden kavgaliydik.
Bebegimi onde oturttu ama arbayi surmedi.
Yani isinana kadar.
Klima isinana kadar zaten daha hareket etmeden kizim agladi.
Ve aldim kucagima arka koltuga.
Iayerindeyim.
Kopuk yaziyorum.
Kendimi yanlis ifade ediyo olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?