Aranızdaki problemi anlayamadım ama eşiniz 18 aylık bebeğinizi ön koltuğa oturttu siz de arka koltukta mıydınız?? Umarım bu ayrıntıyı yanlış anlamışımdır... Küçücük bebek ön koltukta ne işi var Allah korusun kaza olsaydı ya?Dun aksam konu acmistim ustune bu sabah yasananlar..korkunctu kizlar.
Sabah evden ciktim bizi okula birakip ise gidecek.
Ama o napti.
Okul etrafinda yarim saat dolastirdi ve isime gec kalmami sagladi.
Arabadan inmemi istemedi en son ben kirmizi isikta kapiyi actim da indim. Ve bana kapiyi kapatirken sey dedi.
Bu beni son görusun.
Ve basti gitti gaza.
Bu arada o yarim saatte de şarkiya eslik ediyorum sus diye bagiriyor sesini duymak istemiyorumm.
18 aylik bebegimi almis ön koltuga cocuk agliyor beni istiyor izin vermiyor...
Babam gelecek bugun olani biteni herseyi anlatsam mi kizlar hala soktayim
Öğretmen değil,bildiğim kadarıyla kız meslek lisesi mezunu usta öğretici ve yardımcı öğretmenlik yapıyor özel bir kreşte.Ogretmen mi birdeben olayi hayretle okurken buna ayri bir sok oldum...
Elinizdeki telefonu bırakıp sorumluluğunuz altında olan öğrencilerinizle ilgilenin lütfen.
Kocanızla olan kavganın kritiğini akşama yaparsınız, günler torbaya girmedi.
Keşke işten ayrılıp, evde sadece kendi çoçuğunuzla ilgilenseniz, çünkü sizde bir kurum çatısı altındaki çocuklarla ilgilenebilecek psikoloji yok şu anda.
Eğitim ve pedagojik anlamda yeterli alt yapınız var mı? Ondan da emin değilim.
Yani yazmayayım diyorum konularınıza ama dayanamıyorum. Şu ana kadar hiç kimseye boşan demedim ama lütfen boşanın. Öğretmenlik yapmayın. Çocuğunuz için devletten kreş desteği isteyin ve sizin olmadığınız bir kreşe verin. Siz de herhangi bir canlının sorumluluğunu almayacağınız bir işe girin. Bunlardan en önemlisi, iyi bir doktora terapiye başlayın. Gerekirse ilaç da kullanın.
Size yapmanız gereken en elzem eylemleri gayet net bir şekilde yazdım. Yıllarca öğretmenlik yaptım çocuklar bana emanet iken bırakın konu açmayı, telefonu elime almazdım ki siz bir de küçük yaş grubuna bakıyorsunuz. Elinizde telefon hödük kocanızın bilmem kaçıncı vukuatını anlatıp yardım istiyorsunuz. Ne size ne de kocanıza acımıyorum. Ön koltukta bir psikopatın yanında yolculuk yapan ve sürekli kötü muamele gören o bebeğe acıyorum. Bebek ön koltukta anne de şarkıya eşlik ederken kocam bağırdı diyor. Yemin ederim normal değilsiniz ailecek.
İster küsün, ister darılın. Karı koca normal değilsiniz ve asla ebeveyn olmaya uygun değilsiniz. Hele ki okul öncesi öğretmenliği... Ben bir dahaki konunuz "tedaviye başladım. Mesleği bıraktım. Kocamdan ayrıldım ya da çift terapisine başladık" içeriğine sahip değilse cevap yazmayacağım. Çünkü okudukça çocuğa üzülüyorum. Hadi selametle.
Elinizdeki telefonu bırakıp sorumluluğunuz altında olan öğrencilerinizle ilgilenin lütfen.
Kocanızla olan kavganın kritiğini akşama yaparsınız, günler torbaya girmedi.
Keşke işten ayrılıp, evde sadece kendi çoçuğunuzla ilgilenseniz, çünkü sizde bir kurum çatısı altındaki çocuklarla ilgilenebilecek psikoloji yok şu anda.
Eğitim ve pedagojik anlamda yeterli alt yapınız var mı? Ondan da emin değilim.
Öğretmen değil,bildiğim kadarıyla kız meslek lisesi mezunu usta öğretici ve yardımcı öğretmenlik yapıyor özel bir kreşte.
Demeyin öyle n'olur.Size değil de o bebeğinize çok üzülüyorum. Keşke elinizden alsalar.
Anne degilim, evli de degilim duygusal yönden bakamam belki ama 18 aylik bebegin can sagligini, psikolojisini dusunmeyen iki birey var ortada. İleride bu cocuk buyudugu zamani bir dusunelim boyle bir ortamda cok mu mutlu, huzurlu olacak sizce? Ben hic sanmiyorum.Demeyin öyle n'olur.
Sistematik olarak şiddet uygulamadığı sürece,
hiç bir anneye böyle bir sözün söylenmesini,
-kendim de bir anne olarak- doğru bulmuyorum.
Bu son çare olarak düşünülebilecek bir uygulamadır.
Konu sahibine, diğer konudan kızgın ve tepkili olmanızı anlayabiliyorum,ben de aynı duyguları yaşıyorum ama yorum ve tepkilerimizde yapıcı ve itidalli olmamızda fayda var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?