Nefrer ediyorum eşimdennn

Aranızdaki problemi anlayamadım ama eşiniz 18 aylık bebeğinizi ön koltuğa oturttu siz de arka koltukta mıydınız?? Umarım bu ayrıntıyı yanlış anlamışımdır... Küçücük bebek ön koltukta ne işi var Allah korusun kaza olsaydı ya?

Elinizdeki telefonu bırakıp sorumluluğunuz altında olan öğrencilerinizle ilgilenin lütfen.
Kocanızla olan kavganın kritiğini akşama yaparsınız, günler torbaya girmedi.
Keşke işten ayrılıp, evde sadece kendi çoçuğunuzla ilgilenseniz, çünkü sizde bir kurum çatısı altındaki çocuklarla ilgilenebilecek psikoloji yok şu anda.
Eğitim ve pedagojik anlamda yeterli alt yapınız var mı? Ondan da emin değilim.

Uyku saatinde cocuklar zaten ki bnde işi gucu birakip terapilere odaklanip yeniden dogmaya calisiorum

Ek birsey yazmaya gerek görmüyorum.arkadaşlar çok net ve yapılması gerekenleri yazmışlar zaten.

Öğretmen değil,bildiğim kadarıyla kız meslek lisesi mezunu usta öğretici ve yardımcı öğretmenlik yapıyor özel bir kreşte.

evet lise mezunu da yardımcı öğretmenlik yapmıyor o okulda, sorun orada zaten

zira benim sınıfım diye anlatıyor yani o sınıfın tek öğretmeni konu sahibi

hatta bir de muhtemelen grup ile de yaşı çok uyumlu olmasa da kendi kızı var yanında

grupla yaşının uyumlu olmadığı yorumunu şöyle yaptım yaşı uyumlu bir gurup olsa sadece kendi kızını ayağında sallayamaz uyku saatidne hepsi mızıldanır tek başına o yaştqa 3-5 çocuğa dahi bakamaz

bir kurum ile görüşmüştüm

burada bayağı da popüler bir kurum sahibi de bayağı bilinen tanınan alanında uzman yıllarını vermiş falan filan

neyse ilk görüşmeye gittim eğitim durumlaırnı vs konuşurken dediler ki küçük yaş öğretmenimiz lise mezunu işte diğer öğretmenler çocuğun burnunu silmez ama lise mezunu siler vs vs

konuşma devam etti esasen hiçbirinin örgün bir okul öncesi eğitimi olmadığını anladım öğretmenlerin

sonra okulu gezdirmeye çıktık ve beni diğer sınıflarda gezdirdiler ama asıl çocuğun sınıfını göstermediler bile

ille de Haziran da başlayın Eylül ü beklemeyin vs vs dediler bana

iki gün sonraya tekrar randevu aldık sahibi ile de görüşmeye gittik

neyse biraz konuştuk sorular sordum vs vs

sonra benimle ilk konuşan müdür yardımcısı arad ve siz en iyisi Eylül de tekrar görüşmeye gelin yazın zaten öğretmenimiz evlenecek iiznde oalcak vs dedi

beni beğenmediler galiba veli olarak bir de mesleğimi falan da söyleyince sepetlendim

ha o sene çocuğum kreşe gitmedi ama sonraki senelerde yardımcı öğretmenleri önlisans mezunu olan lisans mezunu öğretmeninin 10 yıldır fiilen çalıştığı bir kuruma gitti

konu harici oldu yazım ama çoğu annenin yaşadıklarına bir örnek konu sahibinin durumu ve benim anlattıklarım

Size değil de o bebeğinize çok üzülüyorum. Keşke elinizden alsalar.

Sorun ne ben anlamadım calismanizi istemiyormu bi önce ki konuda esinizin ailesinin sizi takmadigini yazmissiniz bu konuyla bağlantısı ne

Size değil de o bebeğinize çok üzülüyorum. Keşke elinizden alsalar.
Demeyin öyle n'olur.
Sistematik olarak şiddet uygulamadığı sürece,
hiç bir anneye böyle bir sözün söylenmesini,
-kendim de bir anne olarak- doğru bulmuyorum.
Bu son çare olarak düşünülebilecek bir uygulamadır.
Konu sahibine, diğer konudan kızgın ve tepkili olmanızı anlayabiliyorum,ben de aynı duyguları yaşıyorum ama yorum ve tepkilerimizde yapıcı ve itidalli olmamızda fayda var.

Her sorunda aynı şey herkes fikir veriyor şunu yap yapamam bunu yap olmaz türlü bahanelerle bu evliliği devam ettireceksen neden sürekli konu açıyorsun anlamak mümkün değil.

Bu sitede yardım etmekten ziyade laf sokmak için yer arayan üyeler var. Eğer sansasyonel bir şey yoksa yorum bile yazmıyorlar (benim konum gibi mesela) ama
laf sokmak gerekiyorsa, aşağılamak ve küçük düşürmek gerekiyorsa ellerinden klavye düşmüyor
Samimi değilsiniz

yani şunca yıllık hayatımda adama hak verdirdiniz.
Evlat olsa çekilmez sözü anlam kazandı ilk defa. Sizinle vücut buldu..
tek ayak üstünde 40 laf çeviriyorsunuz.
Şuanda sorumluluğunuzda olan onlarca çocuğun velilerini yek tek arayıp uyarmak istiyorum. Siz kendi çocuğunuza bile yetecek psikolojide değilsiniz şuan.

Anne degilim, evli de degilim duygusal yönden bakamam belki ama 18 aylik bebegin can sagligini, psikolojisini dusunmeyen iki birey var ortada. İleride bu cocuk buyudugu zamani bir dusunelim boyle bir ortamda cok mu mutlu, huzurlu olacak sizce? Ben hic sanmiyorum.

Konuyu gerçekten ben de anlamadım.
Neden durduk yere sizi arabayla dolaştırdı neden arabadan indirmedi hiç anlamadım ama madem nefret ediyorsunuz neden hala evlisiniz?
Kızıma vurdum diye konu açmışsınız. Ben şuan sadece bebek için üzüldüm.
Tedavi olun ve kızınıza huzurlu bir ortam sunmaya çalışın lütfen.

Ailecek değişiksiniz,daha önceki konunuzda kızınızı 3 aylık kuzenine gösterdi diye kavga çıkarmıştınız galiba.
El kadar bebeleri kinle doldurmak sağlıklı insnın yapacağı is değil.
Siz kocanızın ailesiyle görüsmüyorsnuz,cocugunuzu göstermediğiniz için kocanızda başka yerden çıkarıyor.
Onun ki de hos değil tabi ama siz de de sıkıntılar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…