Arkadasim.
Dun geceden kavgaliydik.
Bebegimi onde oturttu ama arbayi surmedi.
Yani isinana kadar.
Klima isinana kadar zaten daha hareket etmeden kizim agladi.
Ve aldim kucagima arka koltuga.
Iayerindeyim.
Kopuk yaziyorum.
Kendimi yanlis ifade ediyo olabilirim
o zaman adamın çocuğu ön koltuğa almasında sorun yok ki
burada yazdığınızdan anlaşılan giden arabadır
yorumlardan sonra çevirmeyin
yani 18 aylık kızımı eşim yanına aldı araba ısınırken diye kızmam da giderken alırsa kızarım bana vermedi vs
hadi bu ikinci yazdığınızda kendinizi ifade ettiniz diyelim
o zaman tekrar soruyorum adam çocuğu ağlattı yanınıza vermedi zorla aldınız sonra da şarkıya EŞLİK Mİ ETTİNİZ
çok mu rahatsıznı çok mu uçlarda yaşıyorsunuz
daha iki hafta önce bro diyoruz konunuz var mesela
ilişkinizde oturmayan yerler ver bir delirdi rezil etti bir aramız iyi aşkımlı cicimli konuşurken arada bro diyoruz vs vs
kreş yaşında değilsiniz ki kavga edip arkanızı dönünce unutasınız
18 aylik cocuk zaten araba koltugunda ve arkada oturmali. Sizi istese de kucaginiza gelmemeli. Bunu bilmiyor olamazsiniz bir anne olarak.
Esiniz sizi neden okul etrafinda dolastirdi? Bir sey konusmak istiyordu da siz sarki soylediginiz icin mi konusma firsati bekledi? Hic bir sey anlasilmiyor konularinizdan.
Eger ki esinizle tartisma halindeyseniz o esnada sarki soylemek nedir? Arabadan inmenize engel oluyorsa? Akliniz cidden yerinde degil sizin
Ya yanlis ifade ettim.
Birde gerckten kotuyum.
Ise geldigimde o kadar dagilmistimki arkadaslarim.kapkaca ugradigimi sandi hala kndime gelemedim.
Arabaya gectik .
Ben ve kizim arkada otururken ben radyoda calan sarkiya eslik ettim.
Sus sesini duymk istemiyorum dedi.
Ver kizimi dedi aldi.on koltuga ki bu arada araba hala hareket etmiyor.
Isiniyor.
Zaten birazdan kizim agladi ve bna glmek istedi.
Evlilik diye bir sey klmamis uzatmalarda bitti penaltilari oynuyoruz ama adam bosanmaya yanaşmiyor
Araba bzim degildi ve oto koltugu yoktu
Siz de herhangi bir canlının sorumluluğunu almayacağınız bir işe girin. Bunlardan en önemlisi, iyi bir doktora terapiye başlayın. Gerekirse ilaç da kullanın.
Size yapmanız gereken en elzem eylemleri gayet net bir şekilde yazdım. Yıllarca öğretmenlik yaptım çocuklar bana emanet iken bırakın konu açmayı, telefonu elime almazdım ki siz bir de küçük yaş grubuna bakıyorsunuz. Elinizde telefon hödük kocanızın bilmem kaçıncı vukuatını anlatıp yardım istiyorsunuz. Ne size ne de kocanıza acımıyorum. Ön koltukta bir psikopatın yanında yolculuk yapan ve sürekli kötü muamele gören o bebeğe acıyorum. Bebek ön koltukta anne de şarkıya eşlik ederken kocam bağırdı diyor. Yemin ederim normal değilsiniz ailecek.
İster küsün, ister darılın. Karı koca normal değilsiniz ve asla ebeveyn olmaya uygun değilsiniz. Hele ki okul öncesi öğretmenliği... Ben bir dahaki konunuz "tedaviye başladım. Mesleği bıraktım. Kocamdan ayrıldım ya da çift terapisine başladık" içeriğine sahip değilse cevap yazmayacağım. Çünkü okudukça çocuğa üzülüyorum. Hadi selametle.
İmza : Ben
@idrakyollariiltihabi düşüncelerimi bu kadar net ifade edebildiğiniz için teşekkür ederim
O yarim saatte insan sinirden catlar, siz sarkiya eslik etmissiniz.
Davranislariniz sikintili gibi.
Yarabbi kafayi yicem yee ne sarkisi zaten catladim en son arabadan attim kndimi diorum offf
Konunuzu acip tekrar okuyunYarabbi kafayi yicem yee ne sarkisi zaten catladim en son arabadan attim kndimi diorum offf
Konunuzu acip tekrar okuyun
Yarim saattir sarkiya eslik ettiginiz ve arabanin on koltugunda cocugunuzun oldugu yaziyor. Esiniz de sizi okul etrafinda gezdiriyor bu esnada
Bir ogretmenin bu kadar ifade bozuklugu olamaz,ne yasarsaniz yasayin,egitimcisiniz ya, otesi var mi? belli ki esinizi de cileden cikarmissiniz
Ogretmen mi birdeKonunuzu acip tekrar okuyun
Yarim saattir sarkiya eslik ettiginiz ve arabanin on koltugunda cocugunuzun oldugu yaziyor. Esiniz de sizi okul etrafinda gezdiriyor bu esnada
Bir ogretmenin bu kadar ifade bozuklugu olamaz,ne yasarsaniz yasayin,egitimcisiniz ya, otesi var mi? belli ki esinizi de cileden cikarmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?