Nefrer ediyorum eşimdennn

o zaman adamın çocuğu ön koltuğa almasında sorun yok ki

burada yazdığınızdan anlaşılan giden arabadır

yorumlardan sonra çevirmeyin

yani 18 aylık kızımı eşim yanına aldı araba ısınırken diye kızmam da giderken alırsa kızarım bana vermedi vs

hadi bu ikinci yazdığınızda kendinizi ifade ettiniz diyelim

o zaman tekrar soruyorum adam çocuğu ağlattı yanınıza vermedi zorla aldınız sonra da şarkıya EŞLİK Mİ ETTİNİZ

çok mu rahatsıznı çok mu uçlarda yaşıyorsunuz

daha iki hafta önce bro diyoruz konunuz var mesela

ilişkinizde oturmayan yerler ver bir delirdi rezil etti bir aramız iyi aşkımlı cicimli konuşurken arada bro diyoruz vs vs

kreş yaşında değilsiniz ki kavga edip arkanızı dönünce unutasınız

18 aylik cocuk zaten araba koltugunda ve arkada oturmali. Sizi istese de kucaginiza gelmemeli. Bunu bilmiyor olamazsiniz bir anne olarak.

Esiniz sizi neden okul etrafinda dolastirdi? Bir sey konusmak istiyordu da siz sarki soylediginiz icin mi konusma firsati bekledi? Hic bir sey anlasilmiyor konularinizdan.

Eger ki esinizle tartisma halindeyseniz o esnada sarki soylemek nedir? Arabadan inmenize engel oluyorsa? Akliniz cidden yerinde degil sizin

Ya yanlis ifade ettim.
Birde gerckten kotuyum.
Ise geldigimde o kadar dagilmistimki arkadaslarim.kapkaca ugradigimi sandi hala kndime gelemedim.
Arabaya gectik .

Ben ve kizim arkada otururken ben radyoda calan sarkiya eslik ettim.
Sus sesini duymk istemiyorum dedi.
Ver kizimi dedi aldi.on koltuga ki bu arada araba hala hareket etmiyor.
Isiniyor.
Zaten birazdan kizim agladi ve bna glmek istedi.

Evlilik diye bir sey klmamis uzatmalarda bitti penaltilari oynuyoruz ama adam bosanmaya yanaşmiyor

Araba bzim degildi ve oto koltugu yoktu

bakın boşanmaya yanaşmak diye bir şey yok

sizce boşanmak isteyen herkes boşanmaya yanaşıyor mu

yüzlerce binlerce hatta onbinlerce dava var her yıl açılan o ya da bu sebeple yürümeyen evliliklere ilişkin

evliliğiniz yürümüyorsa boşanın yok yürütürüz belki diyorsanız da geçen konunuzda yazdığınız tedaviye devam edin

bence sız su evlılıgı bır bıtırın

Araba bzim degildi ve oto koltugu yoktu

Esinizle kavgaliysaniz neden onunla beraber cikiyorsunuz ki, madem oyle cevirin taksiyi gidin. Nasilsa oto koltugu takside de yok,bari cocugunuz kavganiza sahit olmadan guvenle gider gidecegi yere.

Yetiskinlerin yasadiklarina hic uzulmuyorum,bu el kadar bebeklerin yaninda tartistiklari icin,gergin ortam icin yetiskinlere kiziyorum

nedense olaylari sadece anlasilmasini istediginiz sekilde anlatiyosunuz onda bile tepki topluyosunuz gibi geldi.

calisiyo olabilirsiniz o zaman konuyu hemen acmayin yazabilince acin, simdi 50 kere sorcaklar ki haklilar siz de 50 kere cevap yazcaksiniz bence konunuzu guncelleyin.

bide sadece eşinizin yaptıklarını anlatmayin siz ne dediniz siz naptiniz onlari da anlatin

suclu gördüğünüz insani herkes suclu görsün diye yaziyosunuz yorumlari bazen

Yani yazmayayım diyorum konularınıza ama dayanamıyorum. Şu ana kadar hiç kimseye boşan demedim ama lütfen boşanın. Öğretmenlik yapmayın. Çocuğunuz için devletten kreş desteği isteyin ve sizin olmadığınız bir kreşe verin. Siz de herhangi bir canlının sorumluluğunu almayacağınız bir işe girin. Bunlardan en önemlisi, iyi bir doktora terapiye başlayın. Gerekirse ilaç da kullanın.

Size yapmanız gereken en elzem eylemleri gayet net bir şekilde yazdım. Yıllarca öğretmenlik yaptım çocuklar bana emanet iken bırakın konu açmayı, telefonu elime almazdım ki siz bir de küçük yaş grubuna bakıyorsunuz. Elinizde telefon hödük kocanızın bilmem kaçıncı vukuatını anlatıp yardım istiyorsunuz. Ne size ne de kocanıza acımıyorum. Ön koltukta bir psikopatın yanında yolculuk yapan ve sürekli kötü muamele gören o bebeğe acıyorum. Bebek ön koltukta anne de şarkıya eşlik ederken kocam bağırdı diyor. Yemin ederim normal değilsiniz ailecek.

İster küsün, ister darılın. Karı koca normal değilsiniz ve asla ebeveyn olmaya uygun değilsiniz. Hele ki okul öncesi öğretmenliği... Ben bir dahaki konunuz "tedaviye başladım. Mesleği bıraktım. Kocamdan ayrıldım ya da çift terapisine başladık" içeriğine sahip değilse cevap yazmayacağım. Çünkü okudukça çocuğa üzülüyorum. Hadi selametle.

Siz de herhangi bir canlının sorumluluğunu almayacağınız bir işe girin. Bunlardan en önemlisi, iyi bir doktora terapiye başlayın. Gerekirse ilaç da kullanın.

Size yapmanız gereken en elzem eylemleri gayet net bir şekilde yazdım. Yıllarca öğretmenlik yaptım çocuklar bana emanet iken bırakın konu açmayı, telefonu elime almazdım ki siz bir de küçük yaş grubuna bakıyorsunuz. Elinizde telefon hödük kocanızın bilmem kaçıncı vukuatını anlatıp yardım istiyorsunuz. Ne size ne de kocanıza acımıyorum. Ön koltukta bir psikopatın yanında yolculuk yapan ve sürekli kötü muamele gören o bebeğe acıyorum. Bebek ön koltukta anne de şarkıya eşlik ederken kocam bağırdı diyor. Yemin ederim normal değilsiniz ailecek.

İster küsün, ister darılın. Karı koca normal değilsiniz ve asla ebeveyn olmaya uygun değilsiniz. Hele ki okul öncesi öğretmenliği... Ben bir dahaki konunuz "tedaviye başladım. Mesleği bıraktım. Kocamdan ayrıldım ya da çift terapisine başladık" içeriğine sahip değilse cevap yazmayacağım. Çünkü okudukça çocuğa üzülüyorum. Hadi selametle.

İmza : Ben

O yarim saatte insan sinirden catlar, siz sarkiya eslik etmissiniz.

Davranislariniz sikintili gibi.

Yarabbi kafayi yicem yee ne sarkisi zaten catladim en son arabadan attim kndimi diorum offf
Konunuzu acip tekrar okuyun
Yarim saattir sarkiya eslik ettiginiz ve arabanin on koltugunda cocugunuzun oldugu yaziyor. Esiniz de sizi okul etrafinda gezdiriyor bu esnada

Bir ogretmenin bu kadar ifade bozuklugu olamaz,ne yasarsaniz yasayin,egitimcisiniz ya, otesi var mi? belli ki esinizi de cileden cikarmissiniz

Noktalama isaretleri kullanilmazsa boyle oluyor iste. Bir de sacma sacma atar yapiyor.

Düzeltmelerde dahil okudum ama anlamdim hicbir sey, bu kadar kötü olacak kapkaca uğramış bir hal alip ise gidecek kadar ne oldu anlayamadım gerçketen. Tamam koltuk yok araba kiralık, cocuk araba hareketsizken ön koltukta sonra arkaya geçtiniz, çocugu babası aldi araba hala hareketsiz , sonra size verdi çocuğu şarkı söylediniz eşiniz sus sesini duymak istemiyorum dedi ve siz kizdiniz indiniz bu durumda bir hoş oldunuz kapkaca uğramış gibi bir hal aldiniz. Peki bunlar mi dibe cekti sizi yani bundan mi oldu. Yani olabilir adam sus der hatta kavgaliysa inadına sarki söylüyorsaniz bağırdı vs ama bu kadr kendini kaybedecek el ayak titreyecek olay değil

Ogretmen mi birde ben olayi hayretle okurken buna ayri bir sok oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…