nefret doluyum ve bu icin icin benide bitiriyor galiba

eliff1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.513
1.560
83
Merhabalar hanimlar.
Bikac konumda yine bahsetmistim esimin annesi ile sorunlarimdan ama yaptiklarini halen daha icimden atamiyorum. Allah biliyorya saklayamiycam nefret doluyum. Dusundukce geceleri uykularim kaciyor.
Kendisi dogumdan iki ay sonra gelip uc ay kaldi. Sozde bebege bakip bana yardim etmeye geldi ama gozunu kulagini acti beni izledi. Herseyime bir bahane buldu laf soktu. Bebegimi hic emziremedim bunu misafirlerin yaninda bana laf soktu. Daha geldiginin ucuncu gunu bunu yapti ve yolunu cizdi.
Ben mastitis olmusum 40 derece atesle yatiyorum esim gelmis bana biseyler soruyor daha dogrusu oda azarliyor bende bikac laf soyledim ki normalde daha da soylerim cokda bisey dememistim. Annesi ordan basladi beddualarina hastaysa gebersin demeye kadar vardi. Dunya basima yikildi esim agzini acip tek laf etmedi. Halen daha tek dedigi bir annemi idare edemedin. Annem neden idare edilesi bir insan diyemedi hic.
Halen daha nette konusurlarken sesini duyunca ellerim titriyor allak bullak oluyorum. Bes ay gecti gidisinin ustunden her anlamda esimle iliskim duzelmedi. Ona gore sorun yok ama benim devamli aklimda. Hic birine hakkimi helal etmiyorum diyip duruyorum icimden.
Bundan kurtulmak istiyorum ama nasil bilmiyorum. Turkiyede olsam ilk isim psikologa gitmek olurdu heralde.
Esimin annesinin karsisina gecip boyle boyle yaptin haksizsin demesini bekliyorum sanirim yada en azindan benden af dilemesini haklisin demesini bekliyorum
Yada bilmiyorum. Durup dururken sinirlerim tavan yapiyor. Nasil kurtulunur bu dusuncelerden

allah karetsın ole kayınvalede anneyı ,çirkef

Senin psikolağa falan gitmene gerek yok..
İş eşinde bitiyor, ne demek "gebersin" demek..
Eğer eşin senin yanında olsaydı, sen o kadının laflarının zerresini takmazdın kafana...
Senin psikoloğun eşin, bütün iş eşinde bitiyor..
Neden senin yanında olmadığını, sorgulamaya dewam et derim ben...

Şu kocalar ne zaman eşlerini ön planda tutacak çok merak ediyorum Lütfen kendini daha fazla hırpalama, oluruna bırak, bebeğinin bugünlerinin tadını çıkart Çünkü sen ne söylersen söyle düzelmeyecek en azından kendini yıpratma bebeğine odaklan

Son düzenleme:
nasıl bir çirkef kv ye düşmüşsün ne demek lahusa bir kadına beddua etmek
eşinde malesef çok duyarsızmış
çirkef kv ye çirkef gelin lazım
atlatamamış olman gayet normal
bebeğinle ilgilen aklını dağıtmaya çalış
geçmiş olsun
bebişindeee hayırlı olsun

bu kadar içinizde kalmasının sebebi cevap verememiş olmanız ve eşinizin sizi savunmamış olması.neden bu kadar sessiz kaldınız, neden ezdirdiniz kendini? sizi psikolg falan rahatlatmaz o terbiyesize ve eşinize ağzının payını vermeden içiniz rahatlamaz.

Ben en çok eşinize kızdım. Annesinin haksızlığını eşinin haklılığına tercih etmiş. Böyle giderse zamanla eşinizden soğuyacaksınız biliyor musunuz?

gebersin diyecek laubaliliğe nasıl gelmiş bu ilişki :26:
eşinizle çözmeniz gereken bi sorun canım.
kavga ederek değilde genelde kendi üzüntülerini dile getirirsen umarım anlayacaktır seni

Ben en çok eşinize kızdım. Annesinin haksızlığını eşinin haklılığına tercih etmiş. Böyle giderse zamanla eşinizden soğuyacaksınız biliyor musunuz?
Bicok kez bunlarla ilgili tartistik esimle o zmnlar. Ama hic birinde sen haklisin demedi ama sende soyle yapyin dedi. Yaptigimda evt sinir oldum annesiyle konusmak gelmedi icimden bicok kez. Neymis misafirmis idare edilcekmis. Ben misafirlige degil bana yardima geldigini saniyordum

gebersin diyecek laubaliliğe nasıl gelmiş bu ilişki :26:
eşinizle çözmeniz gereken bi sorun canım.
kavga ederek değilde genelde kendi üzüntülerini dile getirirsen umarım anlayacaktır seni

Bu en sin demleriydi artik baska tartismalarda olmustu. Ilk baslarda cvp veriyordum bazen aciklamaya calisiyordum bazen bende laf sokuyordum ama ne zmnki anladim bu anlasilmaz halini soyleyecek soz kalmadi.
Kendisi istediki kul koke olayim ogluna yere goge sigfiramayayim. Kalkip bana bir bardak cay doldufmasi bebegin altini degistirmesi gozune batti. Esimde annesinden sonra el ayak cekti islerden. Neymis annesi bana yardim ediyormus zaten. Oda bir yapti ogluna bin anlatti. Pencereleri falan siliyordu gosteris olsun diye ki ben hic silmem.
Uc ayda omrumden omur gitti. Ama sorsan ben kendisine etmedigimi birakmadim cok kotu gelinim

Sessizkalmiyordum ilk basta ama bas edilmez bir kadin kendisi. Bitgun gelmisler bir yerden bende bebegi salliyorum ayaklarimina uzatmisim. Basladi bizim koyle kv gelince ayaga kalkilir bilmem ne diye. Cocugu salliuorum farketyiysen dedim. Her zmn boylesin bilmem de devam etti. Bende yeter ama cok stres oliyorum ben artik diye bagirdim. Aman demedigini birakmadi. Stresler icinde ksl kurtulama falan diye bedfuaya basladi. Edimde oyle bakiyor. Sonrada annrme bagirdin diyo.

Kız inada bindirme sen de anlaşılan bu kadın laftan anlamıyo kocan da anlamıyo kalkılır malkılır desin he de geç takmıyomuş gibi davran yüzüne gül bildiğini oku deli olsun eşine de bişe deme o fitleyip durdukça eşin de yeter der biyerden sonra eşinin yanında sakın tsrtışma kv ile o yokken de diyeceğini bu kadın anca bu dilden anlar akıllı davran sen kazanırsın

Bunun niyeti yardım falan değil sırf vıkvık etmeye gelmiş sana,yayıl valla yayılabildiğin kadar sen çocuğuna iyi bakmaya çalış eşine de canım aşkım falan takıl öyle onun yanındayken falan

Yaşanmışlıklar unutulmuyor. Kendi ailenle olsa yeniyor, sonra hatırlamıyorsun bile ama maalesef eş ailesi kalıcı hasar bırakıyor insanın bünyesinde.
Onları sevmek ve affetmek zorunda değilsin.
Belki bu duygudan kurtulursan daha kolay olur senin için.
Bırak herkes hakkettiği gibi yaşasın hayatı.

Sadece uc ayligina gelmisti ve artik burda degil sukur. Ama biraktigi hasar devam ediyor. Bu aralar tartismiyor bile esinle normak normal yasayip gidiyoruz. Durup dururken konuyu acip konusup rahatlasammi diyorum ama bana hak verecrginide zannetmiyorum ki. Bosuna sinirimi bozdugumlami kalirim acaba

Gebersin demek ne demek nasıl buraya kadar gelmesine izin verdi eşiniz nasıl İş eşinizde bitiyor inşallah hatasını anlarda bundan sonra belli bir seviye çerçevesinde devam eder durum

Esimin hic birsey olmamis gibi ger hafta acip annesiyle konusmasi bide sanki ben sucluymusunda beni idare ediyormus gibi davranmasi deli ediyor beni. AnnesinI umreye gondermekten bahsediyo bide. Konuyu acip herseyi ortaya dokup icimi rahatlatmak isyiyorum ama beni hakli bulmayacak yine ve dinir oldugumla kalicam bide o var

Gebersin demek ne demek nasıl buraya kadar gelmesine izin verdi eşiniz nasıl İş eşinizde bitiyor inşallah hatasını anlarda bundan sonra belli bir seviye çerçevesinde devam eder durum

Asla anlamaz annesi hakli goruyor halen daha. Neymis bende ona kotu davranmisim misafirmis kirmisim. Kadin misafirlige geldigini zannediyordu halen daha. Bide oturmus beni diger gelinleriyle kiyasliyo. Gercekten inanilir gibi degildi.

Asla anlamaz annesi hakli goruyor halen daha. Neymis bende ona kotu davranmisim misafirmis kirmisim. Kadin misafirlige geldigini zannediyordu halen daha. Bide oturmus beni diger gelinleriyle kiyasliyo. Gercekten inanilir gibi degildi.

Nasıl bir kadın ya insanın yüzüne karşı söylenir mi hiç mi utanmaz insan kızarmaz mı yüzü kıyaslamak hele o söylediği kelime ne kadar çirkin eşiniz bunları duyuyor ve hala annesini yere koymuyor yani ne diyeyim Allah size sabır versin anlaşılır gibi değil

Madem arsız bir kadın ne yapsan, ne konuşsan eşinde anlamaz kendisi de. he deyip geçmek zor olsa da en güzeli. Bu şekilde eşinin de ayağını denk alıp seni ezdirmeyeceğini düşünüyorum sonuçta bahanesi olmaz. 30 yıllık evli kadınlardan bu nasihati alıyorum hep ben " he, tamam de bildiğini yap" :)
Zerroo isimli arkadaşa katılıyorum bu konuda.

Benim kayınvalidem ne konuştuğunu bilmez pek, bilmediği istisnasız her konuya muhalefettir (siyasetten benim ailemin kültürüne, teknolojik ürünlere varana kadar her şeyi benden daha iyi bilir! ) ve bu benim sinirimi çok bozar, başlarda yanlışlarını güzel dille düzeltiyordum baktım bildiği gibi konuşmaya devam ediyor bir de bozuluyor bana, bende artık o konuşurken sadece göz teması kuruyorum dinlemiyormuş gibi görünmemek için, yorum yapmıyorum soru sormadıkça. Ne benim başım ağrıyor nede eşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…