Nefret duygusu mu? intikam mı? kin mi?

ya-sel

...Herkesin Karakteri Kaderidir...
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
21
34
18
tartışmaları yazacak vaktimde yok halim de yok. ama uzun zamandır eşime ondan nefret ettiğimi sevmediğimi çocuk için evli kaldığımı. asla onunla cinsel anlamda birlikte olmak istemediğimi. kendisine onu sevecek ve cinsel ihtiyacını karşılayacak başkasını bulması gerektiğini. bulamazsa yardım edeceğimi vs. ağzıma geleni söylüyorum. beddualar ediyorum bi köşede ölüp gitsen de bende çocuğumda kurtulsa senden diye. dünyada en nefret ediyorum dediğim insanın ayağının altını öpeyim senin yanında diyorum mesela beraber olmak istese dokunmuyorum bile zor zahmet ikna oluyorum onda da çabuk yap napıyosan diyorum.

eskiden tepki verirdi. şimdi o da alıştı bu kadar lafıma rağmen bişey olmamış gibi davranıyor daha da sinirleniyorum.

geçen 1 yılda yaşattıklarına hep sustum sustum patlayışım böyle oldu. ve artık bu söylediklerimde ne kadar samimiyim bilmiyorum. söylediklerimden dönesim bile yok. hiç bir şey umrumda değil. işim var gücüm var çeker giderim ama çocuğuyla çok ilgili çocuğa kıyamıyorum.

böyle şeyler söyleyince biliyorum mutsuz oluyo, onun mutsuzluğundan mutlu oluyorum. eskiden bişeye kafasını takıp üzülse kendi kendimi yerdim onun üzüntüsüne daha çok üzülürdüm ama artık umrumda değil.

veee 2 yıllık evliyiz henüz.

toparlanır mı bu durumlar. içimdeki soğukluk geçer mi. bi aile terapistine falan gitsek mesela?

Bir insan kimseye bunları söylememeli heleki çocuğunun babasına...
Kusura bakmayın çok büyük bir sebep olmadıkça bu kadar nefret yüklü insanları ANLAMIYORUM
Bu kadar lafın üstüne içimdeki soğukluk geçer mi diye sormuşsunuz, sizi bilmem de eşinizinki asla geçmemeli. Bunu yazmam normalde ama boşanın adama yazık

Bence çok acil peofesyonel destek alın. Cok yazık eşinize de çocuğunuza da...

Istemiyosan eşinden ayrıl boşan. Bu kadar da basitlesmeyelim ettiğiniz laflar gerçekten tahammül edilecek gibi değil.

Bana çocuğu bahane ediyorsunuz gibi geldi. İnsan nefret ettiği birine asla tahammül edemez ve yanında 1 dk duramaz. Toparlanırmı demenizden zaten belli öyle olmadığı

Ben sana üzüldüm aslinda.
Baya sağlığın ayaklar altinda.
Kendine işkence ediyorsun ve farkinda bile değilsin.
Nasil yani... adama dokunmuyorsun ve o seninle ilişkiye giriyor ve tatmin oluyor?
Hmmn... sence bu normalmi?

eşinizden bu kadar nefret edecek kadar size ne yaptı?
onun la birlikte olmak dahi istemiyor, zar zor ikna oluyor, oldugu zamanda çabuk yap diyormuşsunuz
bir erkek bunu nasıl kabullenilebilir aklım almıyor.
sizi aldattı mı şiddet mi uyguladı ? borçlu mu getirdi kapınıza yalancının teki mi yani bu adam ne yaptı bu kadar?

tartışmaları yazacak vaktimde yok halim de yok. ama uzun zamandır eşime ondan nefret ettiğimi sevmediğimi çocuk için evli kaldığımı. asla onunla cinsel anlamda birlikte olmak istemediğimi. kendisine onu sevecek ve cinsel ihtiyacını karşılayacak başkasını bulması gerektiğini. bulamazsa yardım edeceğimi vs. ağzıma geleni söylüyorum. beddualar ediyorum bi köşede ölüp gitsen de bende çocuğumda kurtulsa senden diye. dünyada en nefret ediyorum dediğim insanın ayağının altını öpeyim senin yanında diyorum mesela beraber olmak istese dokunmuyorum bile zor zahmet ikna oluyorum onda da çabuk yap napıyosan diyorum.

eskiden tepki verirdi. şimdi o da alıştı bu kadar lafıma rağmen bişey olmamış gibi davranıyor daha da sinirleniyorum.

geçen 1 yılda yaşattıklarına hep sustum sustum patlayışım böyle oldu. ve artık bu söylediklerimde ne kadar samimiyim bilmiyorum. söylediklerimden dönesim bile yok. hiç bir şey umrumda değil. işim var gücüm var çeker giderim ama çocuğuyla çok ilgili çocuğa kıyamıyorum.

böyle şeyler söyleyince biliyorum mutsuz oluyo, onun mutsuzluğundan mutlu oluyorum. eskiden bişeye kafasını takıp üzülse kendi kendimi yerdim onun üzüntüsüne daha çok üzülürdüm ama artık umrumda değil.

veee 2 yıllık evliyiz henüz.

toparlanır mı bu durumlar. içimdeki soğukluk geçer mi. bi aile terapistine falan gitsek mesela?
bence sıkıntı sizde eşinizde değil yoksa susup oturmazdı bir köşede, bence acilen birpsikiyatrise gidin,sonra gerekirse aile terapistine gidersiniz ve şunu kabul edin iyi bir baba çocuğunuza iyi davranıyor falan diye değil mevcut kurulu düzeni bozmak istemediğinizden boşanmıyorsunuz yoksa maddi gücünüz ve imkanınız yerinde ise eş kişiside sorun çıkarmayacak bir tipse çoktan boşanmanız gerekirdi...

Size ne yaşattı bu kadar da böyle gözünüz döndü.
Bunlar çok çirkin laflar. Emin ol o dediğin gibi esin baskasiyla olsa ve sende bunu bilsen en çok senin canın yanar.
Altından kalkamayacaginiz lafları etmeyin.
Sonucu en çok size zarar verecek

Çalışmadığınız için yüksek ihtimalle para olayını değil çocuğu bahane ediyorsunuz burdaki çoğu kadın gibi.
Ne diyelim bedduaya nefrete devam!!!

Öl kurtulalım.

Başkasını bul,bulamıyorsan ben yardım edeyim.

Çocuğa kıyamıyorum,ayrılmıyorum,düzelir mi.

Düzelmez.Çocuğunuzun sağlıklı büyümesi için ayrılın.

Back
X