• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum insanlardan

Siyahkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
51
27
38
Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor

Son düzenleme:
Çok üzüldüm :( Peki insanlar tarafından öldürüldüğüne emin misiniz? Bi köpek yapmış olamaz mı?

Eğer eminseniz polise gidin. Hayvan öldürülmek tıpkı insan öldürmek gibi suçtur. Hayvanların da hakları var, o hakları aramak bizim görevimiz. Belki mobese vs bulunur katilleri.

Allah bildigi gibi yapsin bu yetistirilmemis ham camurlari!!! Hiç unutmam ilkokulda bir civcivim vardi yikamistim bogazi yumru gibi sismisti cok korkmustum aci cekmesin diye olumune vesile olmustum hala ruyalarima girer vicdanini yaparim Allah im affetsin :(

Hayvana şiddet çocuğa şiddet kadına şiddet bu nedir yahu
Geçen de bir sokak köpeğinin bağırsaklarına silikon doldurmuşlar hayvancağız öldü gitti
Genç yaşlı farketmez kalmadı artık insanlık yazıklar olsun
Size de geçmiş olsun

Of çok üzüldüm yavrum benim icim acıdı..Allah verir o vicdansizlarin cezasını..Merhametsizlerrrrr!Allah sabır versin sana da canim❤

Çok üzüldüm :KK43: Peki insanlar tarafından öldürüldüğüne emin misiniz? Bi köpek yapmış olamaz mı?

Eğer eminseniz polise gidin. Hayvan öldürülmek tıpkı insan öldürmek gibi suçtur. Hayvanların da hakları var, o hakları aramak bizim görevimiz. Belki mobese vs bulunur katilleri.
Evet eminim komşu amca görmüş tekme attıgını yavrum cançekişmiş yavrumun öldürüldüğü yerde hiç kamera yok baktım kim oldugunu bilmiyoruz pislik işallah acılar içinde kıvranır Allah belasını versin

İnsanlar canavarlaştı.
Cidden toplum olarak sorunumuz büyük.
Gücü yeten, insana,yetmeyen hayvanlara canilik ediyor.
Yani,Allahın sessiz kullarına...
Allah cezalarını versin.
Kim yetiştiriyor bu yaratıkları, ne yaşıyorlar da vicdanlarını kaybediyorlar anlam veremiyorum.

Back
X