• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum insanlardan

Kıyamam ya, Bu dünyanın öbür dünyası da var, hayvanların ağzı dili yok, hak arayamiyorlar, ama alacaklar haklarını elbette. Böyle canı insanlar , insan daha ne diyeceğini bilemiyor.

Allahlarından bulsunlar ne istemişler minicik hayvandan ya allahım sen böylr merhametsizleri en ağır şekilde cezalandır. Inşallah acı içinde ölürler onlarda. Yazık günah ya of.

Nasil ya nasil yani...yok diyorum olmaz olamaz gercekten boyleleri var yani.var evet var.ama olmamali.aklimin hicbir kosesi almiyor.bir insan azicik ama cok cok azicik bir merhamet barindiriyorsa icinde yapmaz yapamaz.yemin ediyorum su karafatmalar var ya cok korkarim tiksinirim ama olduremem.yapamiyorum.yok olmuyor.onun cani benimkinden daha az yanmiyorki.meleginiz cennette.sizinle cok mutlu oldu o.sevdi sevildi.simdi cennetinden sizi izliyor.cok cok aci ve anliyorum sizi.bu kedimden oncekini kaybedeli 7 yil oldu.hala dun gibi aklimda bakislari,miyav degisleri,yururken cikardigi tikirti sesleri,guruldamalari.ama o cennetinde simdi.sizi anliyorum.allah o melegin cektigi acinin her bir saniyesini cikartir bunu yapandan emin olun

Ne biçim çocuklar yetiştiriyo bu insanlar ya? Canavar yetiştiriyorlar.İnsan zavallı kediden ne ister? Çok üzüldüm.Başınız Sağolsun , Can'ım yandı benim burda.Ah kedicik.

Yazıklar olsun !okuyunca içim parçalandı, sizin acınızı anlayabiliyorum.Nasıl bukadar cani vahşet içeren merhametsiz ,bununla mutluluk duyan bir gençlik olabilir!!Böyle insanlar olmaz olsun !!Size büyük sabır diliyorum..Söylenecek söz yok!

Çevrede kamera varsa bi araştırın inş vardır bu işin peşini bırakmayın amcada görmüş polise gidin

Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor

daha bugun 1.sınıfa giden kızımın veli toplantısında öğretmeni şöyle dedi:sizin çocuklardan memnunum merhametli sevecenler ama eski yıllarda öyle öğrencilerim vardı ki şimdi nasıl belalı olmuşlardır nasıl kötülükler peşindedirler diye düşünüyorum ve karşılaşmak dahi istemiyorum öyle korkulacak çocuklar vardı daha ilkokulda dedi.İş ailede bitiyor ya adam gibi çocuk yetiştırsınler ya da mümkünse üremesinler ya kediye çok ama çok üzüldüm

Ah canım ya,zararsız minicik bir can.kaybınız için ve bu şekilde katledildiği için çok üzgünüm.aileler farketmiyor mu çocuklarının içindeki bu vahşi tarafı,peki öğretmenleri? Bugün o minicik kediye bunu yapan geleceğin potansiyel cinayet suçlusu belki de

rabbim vicdanlı çocuklar yetiştirmeyi nasip etsin. İnşaallah o tekmeyi atan cezasını bulur. çok üzüldüm...

Allah yaptıklarının tanısıyla ölmeyi nasip etsin ya insan işte ne allahu bilir ne vicdanı ellerini ayakları kırılsın inşallah zavallı yaratıklar iğrenç bir toplumuz

Allah size sabır versin insan çocuğunu kaybetmiş gibi oluyor. O iğrenç insanları da Allaha havale ediyorum inşallah belalarını bulurlar.!!

20 sene önce falan bir psikolog aynen şöyle demişti "Şu dışarıda kedi,köpek kovalayan,tekmeleyen çocuklar var ya. İşte onlara iyi bakın. Onlar geleceğin seri katilleri"
Beynime mıh gibi çakıldı bu söz.
Asla unutmadım. Çocuk mocuk değil bazıları cidden başka bi şey.
O liseliler de çocukken her pisliği yapıp çocuktur diye geçiştirilenler işte.
Cidden bizim toplumdaki hayvandan nefret eden onlara eziyet eden evine kuş bile almayan insan sayısiyla bu beş lira için adam öldüren psikopatlarla doğru orantılı gidiyor

Aman çocuk diye diye böyle canavar yaratiklar oluşturuyorlar

Ah canım ya,zararsız minicik bir can.kaybınız için ve bu şekilde katledildiği için çok üzgünüm.aileler farketmiyor mu çocuklarının içindeki bu vahşi tarafı,peki öğretmenleri? Bugün o minicik kediye bunu yapan geleceğin potansiyel cinayet suçlusu belki de
Öğretmenleri fark ediyor da ne yapsınlar?okulda bi yaptırım yok.sen eğitiyorsun aile bozuyor.çocuğa okuma yazma öğretiyorsun çocuk kitaplarını getirmiyor niye diyorsun abim kız kaçırdı eve giremiyorum diyor vs vsöğretmene yatdımcı olun eli kolu bağlı maalesef

Bazı yaratıklar insanlara yapamadıklarını hayvanlara yaparak rahatlıyor, güçleri yettiği anda insanlara yöneltecekler öfkelerini. Sosyal medyada öyle videolar yayınlanıyor ki açıp izleyemiyorum bile. En azından deşifre olup belki bir umut ceza alıyorlardır. Elimde olsa yaptıklarının aynını onlara yapıp sonra da idam ederdim, ha insana yapmış ha hayvana, hiç farketmez benim açımdan. İnşaallah mobese kayıtları falan vardır.

Öğretmenleri fark ediyor da ne yapsınlar?okulda bi yaptırım yok.sen eğitiyorsun aile bozuyor.çocuğa okuma yazma öğretiyorsun çocuk kitaplarını getirmiyor niye diyorsun abim kız kaçırdı eve giremiyorum diyor vs vsöğretmene yatdımcı olun eli kolu bağlı maalesef
Zaten öğretmenlerin neler çektiği ortada.onlarca çocuğu tek tek eğitecek hali yok.öğretecek halleri de kendi çabalarıyla işte.ama çok aşırı şiddet bağımlısı gençleri de tespit edebiliyorlardır muhakkak.aile,okul ve veli ortak çalışmadan düzelmez tabi bunlar.ergen oğlum var Allah korusun büyük konuşmayayım ama kapıma birisi zararsız bir canlıya zarar verdi diye gelirse kendimi çok ama çok suçlarım.

Back
X