- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Cidden bizim toplumdaki hayvandan nefret eden onlara eziyet eden evine kuş bile almayan insan sayısiyla bu beş lira için adam öldüren psikopatlarla doğru orantılı gidiyor20 sene önce falan bir psikolog aynen şöyle demişti "Şu dışarıda kedi,köpek kovalayan,tekmeleyen çocuklar var ya. İşte onlara iyi bakın. Onlar geleceğin seri katilleri"
Beynime mıh gibi çakıldı bu söz.
Asla unutmadım. Çocuk mocuk değil bazıları cidden başka bi şey.
O liseliler de çocukken her pisliği yapıp çocuktur diye geçiştirilenler işte.
Öğretmenleri fark ediyor da ne yapsınlar?okulda bi yaptırım yok.sen eğitiyorsun aile bozuyor.çocuğa okuma yazma öğretiyorsun çocuk kitaplarını getirmiyor niye diyorsun abim kız kaçırdı eve giremiyorum diyor vs vsöğretmene yatdımcı olun eli kolu bağlı maalesefAh canım ya,zararsız minicik bir can.kaybınız için ve bu şekilde katledildiği için çok üzgünüm.aileler farketmiyor mu çocuklarının içindeki bu vahşi tarafı,peki öğretmenleri? Bugün o minicik kediye bunu yapan geleceğin potansiyel cinayet suçlusu belki de
Zaten öğretmenlerin neler çektiği ortada.onlarca çocuğu tek tek eğitecek hali yok.öğretecek halleri de kendi çabalarıyla işte.ama çok aşırı şiddet bağımlısı gençleri de tespit edebiliyorlardır muhakkak.aile,okul ve veli ortak çalışmadan düzelmez tabi bunlar.ergen oğlum var Allah korusun büyük konuşmayayım ama kapıma birisi zararsız bir canlıya zarar verdi diye gelirse kendimi çok ama çok suçlarım.Öğretmenleri fark ediyor da ne yapsınlar?okulda bi yaptırım yok.sen eğitiyorsun aile bozuyor.çocuğa okuma yazma öğretiyorsun çocuk kitaplarını getirmiyor niye diyorsun abim kız kaçırdı eve giremiyorum diyor vs vsöğretmene yatdımcı olun eli kolu bağlı maalesef