- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm. Of ya neden böyle insanlar var. Benim kedim de geziyor, hep aklım kalıyor ama özgür, mutlu olsun istiyorum. Bazan geç kalınca acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum. Sizin acınızı çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim bir şey olsa. Allah kahretsin böyle kötü insanları. Çok üzüldüm gerçekten.Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Böyle pislik insanlar varken bence dışarı bırakmayın yada sizin yanınızda yarım saat gezsin dışarıda inanın görseniz yavrumu mahlukat öyle bir tekme atmışkı beyni dışarı çıkmış yavrumunÇok üzüldüm. Of ya neden böyle insanlar var. Benim kedim de geziyor, hep aklım kalıyor ama özgür, mutlu olsun istiyorum. Bazan geç kalınca acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum. Sizin acınızı çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim bir şey olsa. Allah kahretsin böyle kötü insanları. Çok üzüldüm gerçekten.
Yok komşu amca görmüş liseliler tekme atmış amca gelince kaçmışlar yavrum yerde kıvranıp ölmüşÇok üzüldüm.. korkunç olan tek şey insanlar..
Kendiliğinden ölüp köpek falan öyle yapmış olamaz dimi..![]()
Yok komşu amca görmüş liseliler tekme atmış amca gelince kaçmışlar yavrum yerde kıvranıp ölmüş
Of ya, çok üzüldüm, benim kedime de tekme atmak üzerelerken yakaladım. Kedim de yazık kötülük beklemiyor ya insanlardan gidip sırnaşacaktı onlara, içlerinden biri tekme salladı ama ıskaladı. Yaşadığım şehirde ki bir sitede, topluca kedi ve köpekleri zehirlemişler, Kuşlar bile öldü zehirli mamadan. Çok kötü insanlar var gerçekten. Kedi ve köpeklerin barındığı bir derneğede saldırı düzenlenmiş.Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Çok üzüldümNe yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Allah belalarını versin böyle pisliklerin sanki küçücük canların ne zararı var onlara gün yüzü görmesinler işşallahOf ya, çok üzüldüm, benim kedime de tekme atmak üzerelerken yakaladım. Kedim de yazık kötülük beklemiyor ya insanlardan gidip sırnaşacaktı onlara, içlerinden biri tekme salladı ama ıskaladı. Yaşadığım şehirde ki bir sitede, topluca kedi ve köpekleri zehirlemişler, Kuşlar bile öldü zehirli mamadan. Çok kötü insanlar var gerçekten. Kedi ve köpeklerin barındığı bir derneğede saldırı düzenlenmiş.![]()
Ya nasıl elleri varıyor aklım almıyor. Ben sokakta görsem hem bir kap arıyorum bir süt alıp dökebilir miyim diye. 7den fazla yavru büyüttüm. Yeri geldi şırıngayla süt verdim annesi bırakıp gitti diye. Savunmasız yavrucaklardan ne istiyorlar böyle. Nasıl bu hale geldiler nasıl böyle gözleri döndü. Allah herkesi korusun böyle varlıklardan. Sadece hayvanlar değil bizler de tehlike altındayız.Of ya, çok üzüldüm, benim kedime de tekme atmak üzerelerken yakaladım. Kedim de yazık kötülük beklemiyor ya insanlardan gidip sırnaşacaktı onlara, içlerinden biri tekme salladı ama ıskaladı. Yaşadığım şehirde ki bir sitede, topluca kedi ve köpekleri zehirlemişler, Kuşlar bile öldü zehirli mamadan. Çok kötü insanlar var gerçekten. Kedi ve köpeklerin barındığı bir derneğede saldırı düzenlenmiş.![]()
Yinede polise gitseniz belki biseyler çikar. Şu dilsiz masumlara eziyet edenlere kisasa kisas yapicaksin. Ayni şeyi ona yapicaksin. Bunu yapan insan evladı olamaz p.ç kuruları bunlar ya başka bişey değilCanım çok yanıyor evladım gibi baktım büyüttüm minik kızım diye severdim yavrum küçücüktü
Hayvan sevgisi olmayan insanda merhamette olmaz. Evlat degil katil yetistiriyorlar !!!Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum