• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum insanlardan

Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Çok üzüldüm. Of ya neden böyle insanlar var. Benim kedim de geziyor, hep aklım kalıyor ama özgür, mutlu olsun istiyorum. Bazan geç kalınca acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum. Sizin acınızı çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim bir şey olsa. Allah kahretsin böyle kötü insanları. Çok üzüldüm gerçekten.

Çok üzüldüm.. korkunç olan tek şey insanlar..
Kendiliğinden ölüp köpek falan öyle yapmış olamaz dimi.. :(

Çok üzüldüm. Of ya neden böyle insanlar var. Benim kedim de geziyor, hep aklım kalıyor ama özgür, mutlu olsun istiyorum. Bazan geç kalınca acaba bir şey mi oldu diye korkuyorum. Sizin acınızı çok iyi anlıyorum. Keşke yapabileceğim bir şey olsa. Allah kahretsin böyle kötü insanları. Çok üzüldüm gerçekten.
Böyle pislik insanlar varken bence dışarı bırakmayın yada sizin yanınızda yarım saat gezsin dışarıda inanın görseniz yavrumu mahlukat öyle bir tekme atmışkı beyni dışarı çıkmış yavrumun

Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
Of ya, çok üzüldüm, benim kedime de tekme atmak üzerelerken yakaladım. Kedim de yazık kötülük beklemiyor ya insanlardan gidip sırnaşacaktı onlara, içlerinden biri tekme salladı ama ıskaladı. Yaşadığım şehirde ki bir sitede, topluca kedi ve köpekleri zehirlemişler, Kuşlar bile öldü zehirli mamadan. Çok kötü insanlar var gerçekten. Kedi ve köpeklerin barındığı bir derneğede saldırı düzenlenmiş. :KK43:

Çok üzüldüm
Yazıklar olsun ins ayni sekilde onların da cani yansın
Ben de nefret ediyorum
Malesef bu dünya sadece insanlara ait gbi yasıyorlar
Üzüntümü anlatamam:(

Of ya, çok üzüldüm, benim kedime de tekme atmak üzerelerken yakaladım. Kedim de yazık kötülük beklemiyor ya insanlardan gidip sırnaşacaktı onlara, içlerinden biri tekme salladı ama ıskaladı. Yaşadığım şehirde ki bir sitede, topluca kedi ve köpekleri zehirlemişler, Kuşlar bile öldü zehirli mamadan. Çok kötü insanlar var gerçekten. Kedi ve köpeklerin barındığı bir derneğede saldırı düzenlenmiş. :KK43:
Allah belalarını versin böyle pisliklerin sanki küçücük canların ne zararı var onlara gün yüzü görmesinler işşallah

Ya nasıl elleri varıyor aklım almıyor. Ben sokakta görsem hem bir kap arıyorum bir süt alıp dökebilir miyim diye. 7den fazla yavru büyüttüm. Yeri geldi şırıngayla süt verdim annesi bırakıp gitti diye. Savunmasız yavrucaklardan ne istiyorlar böyle. Nasıl bu hale geldiler nasıl böyle gözleri döndü. Allah herkesi korusun böyle varlıklardan. Sadece hayvanlar değil bizler de tehlike altındayız.

Ayy canım ya çok üzüldüm
Polise gidin şikayet edin yaptıkları yanlarına kalmamalı o.ç'larının!!

İçim parçalandı okurken. :cry:Yazıklar olsun. Vatanımız çok güzel ama maalesef insanlarımız kötü. Böyle çocuklar yetiştikçe de birşey değişmeyecek. Çok üzgünüm. Burada bir çok evlat sahibi var: Lütfen çocuklarınıza önce canlılara karşı sevgi & saygıyı öğretin. Okulda takdir almış teşekkür almış atomu parçalamış bunlar hiç hiç önemli değil.

20 sene önce falan bir psikolog aynen şöyle demişti "Şu dışarıda kedi,köpek kovalayan,tekmeleyen çocuklar var ya. İşte onlara iyi bakın. Onlar geleceğin seri katilleri"
Beynime mıh gibi çakıldı bu söz.
Asla unutmadım. Çocuk mocuk değil bazıları cidden başka bi şey.
O liseliler de çocukken her pisliği yapıp çocuktur diye geçiştirilenler işte.

Oy kuzum çok tatlı yaa. Allah bin belasını versin bunu yapanın. Insan degiller ki lanet olasıcalar. Gece gece sinirlerim bozuldu. Masum savunmasız zararsız bir kediye ne maksatla yapıyosun bunu hayvan herifler. Bin beteri başlarına gelsin inşallah.

Canım çok yanıyor evladım gibi baktım büyüttüm minik kızım diye severdim yavrum küçücüktü
Yinede polise gitseniz belki biseyler çikar. Şu dilsiz masumlara eziyet edenlere kisasa kisas yapicaksin. Ayni şeyi ona yapicaksin. Bunu yapan insan evladı olamaz p.ç kuruları bunlar ya başka bişey değil
Benim de kedim var 6 aylik suan o kadar kötü oldum ki.. Allah sabır versin size

Son düzenleme:
Vicdansız,ahlaksız insan artıkları. Ne biçim canavarların içinde yaşıyoruz düşünebiliyor musunuz ya? Ben bu toplumdan çok korkuyorum artık. Hiçbir canlının can güvenliği yok. Ne günlere kaldık offff....:kızgın::KK43:

Yemin ederim kanım cekildi:( (umarım kamera görüntüleri tespit edilip o serefsizler bulunur.

Şu an ben de milyon kez nefret ettim insanlardan. Korkunç yaratiklarla yaşıyoruz Allahım yardımcımız olsun.

Hayvan sevgisi olmayan insanda merhamette olmaz. Evlat degil katil yetistiriyorlar !!!

Back
X