Nefret ediyorum insanlardan

Başınız sağolsun çok üzüldüm. Maalesef Türkiye’de hayvan hakları yeterli değil yakalansa dahi ufak bi para cezası. İnsana değer yokki hayvana olsun üzülmeyin lütfen cezasını Rabbim verecek hiç merak etmeyin.

Gerçekten içim soğumuyor hiç soğumuyacak evladımı benden koparan mahlukatlar inşallah iki cihanda hızur bulamasınlar sabah okula giden sokaktan geçenleri izledik o noktaya bakan inceleyen varmı diye kimse yok bir saat baktım yine etrafı inceledim kamera aradım yok yavrumada banada çektirdikleri acının bin katını çeksinler dileri

Teşekkür ederim allah razı olsun

Insanlar neden bukadar gaddar acimasiz anlayamiyorum ya. Bende bugun insanlardan sogudum iyice diye dusunurken yaziyo gordum okudum daha da uzuldum ve umutsuzlastim

Dünde twitterda gördüm köpeğin gözlerini çok kötüydü yapmış 12 10 yaş arasında ki 4 çoçuk nasıl çoçuk yetiştiriyor ailer anlamıyorum hiç mi sevgi görmediler nasıl kıyıyorsunuz size bişey yapamayan hayvanlara bebeklere

Ya bu liseliler kafayı mı yemiş. Ülke genelinde liselilerde had safhada bencillik, had safhada eğlence için her şey mubahtır anlayışı???? Ne oluyor bunlara böyls?!

O amcanın dediği gibi liselilerse polise şikayet edin etrafta kamera varsa bulunur. Civardaki okulun öğrencileridir zaten.
Bir çeksinler karakola da gözlerini korkutsunlar pisliklerin..
Yaptırım cezası uygulanmaz malesef o yüzden gözleri korksun dedim..

O okula gidin müdüründen ögretmenine konuşup ayaga kaldirin o okulu. Okul aile birligiyle konuşun. Yanlarına kalmasın. O amcayı da şahit gösterin liseli öğrencilerin yaptığına. Ben olsam peşini bırakmam. Biri benim yavrumu katledicek parçalarım onu. Lütfen peşini bırakmayın ve benimle de paylaşın neticeyi. Hicbir konu bukadar içimi yakmamıştı

Çok yakında iki tane okul var ama iki okullada irtibata geçecegim inanın içimde öyle bir nefret varki bunu yapanı bi bulsam sabahtan beri pencereden bakıyorum belki bi mucize olurda yavrum geri döner diye Allahım nolur bi mucize olsun

Bu hasta ruhlu gençlere hiç acımayın çevrede güvenlik kamerası bulmaya çalışın alın videoları şikayetçi olun yanlarına kalmasın lütfen benimde kedim var evladım gibi severim şikayetçi olun oda candı onunda yaşamaya hakkı vardı lütfen..

Geceden beri aklımda bu yavru. Bunu yapanları keşke benim elime verseler.

Allah belalarını versin. Caniler.

Bunlar insan değil bizde çocuk olduk,hiç bir canlıya zarar vermeden büyüdük,bunlar nasıl yetiştiriliyor, anlamıyorum, yıl olmuş 2018, ama hala hayvanlara sevgiyle yaklaşılmasını, öğrenemedik, ne desek az kalır,piskolojik bir olaysa tedavi olsunlar, böyle olmaski, bu çocuklar her gördüğü kedi ve köpeği bu şekilde işkence edemez ,yazık değilmi o hayvanlara eziyet etmek çok büyük günah Allah soracak hepsini....

Offffff... ev kedisini disari salmayin yada gozleyin yahu. Cok kotu oldum.
Sokaktaki kedilerin cogu insanlarin ne halt oldugunu az cok biliyor zaten. Surekli mama koydugum kediler bile korkudan bana yaklasmiyorlar. Ben mamayi döküp belli bir mesafe uzaklasinca gelip yiyorlar.
Ama evde insanla ic ice olan kedi bu kadar temkinli olmuyor insanlara karşi.

Mumkunse disarda baktigimiz kedilerle güven bagi olusturmayalim, olusturmaya calismayalim (bunu bende yapiyordum ama artik yapmayacagim) ki kotu niyetli insanlarin eline kolay düşmesinler.
Evdekinin sorumluluğunu da bilelim.

Çok haklısınız katılıyorum, söylediklerinize,biz onları sevgimizle aslında korunma içgüdülerini kaybettiriyoruz,bu seferde hayvan dış ortamlarda kendisini koruyamıyor,ama kaçma gücünü ve tırmalama gücünü kullanan bir hayvan ,hemen o ortamdan bi çırpıda kaçmayı başarıyor,bu özelliğini korumalı hayvanlar, o pençeleri bunun için var ,tehdit altında kendilerini korumaları gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…