- 5 Haziran 2015
- 36
- 35
- 18
Teşekkür ederim allah razı olsunBaşınız sağolsun çok üzüldüm. Maalesef Türkiye’de hayvan hakları yeterli değil yakalansa dahi ufak bi para cezası. İnsana değer yokki hayvana olsun üzülmeyin lütfen cezasını Rabbim verecek hiç merak etmeyin.
Ya bu liseliler kafayı mı yemiş. Ülke genelinde liselilerde had safhada bencillik, had safhada eğlence için her şey mubahtır anlayışı???? Ne oluyor bunlara böyls?!Ne yazıcagımı bile toparlayamıyorum sadece içimi dökmek istiyorum
Pislikler kedimi öldürmüşler kedimi hava alsın diye günde 3-4 saat dışarı salarım yavrum daha 7 aylıktı beni öperdi sarılırdık öldürmüşler.Eve almak için dışarı çıktım yavrumu aradım bi baktım yavrum hareketsiz yatıyo yüzü parçalanmış pislikler Allah belalarını versin yavruma yaptıklarının bin katını çeksinler nefret ediyorum insanlardan komşu amca görmüş liseliler yavrumun yüzüne tüm gücüyle tekme atmış yavrum kıvrana kıvrana ölmüş amca yakalayamamış pislikleri yavrumu gömdüm canım çok yanıyor
O okula gidin müdüründen ögretmenine konuşup ayaga kaldirin o okulu. Okul aile birligiyle konuşun. Yanlarına kalmasın. O amcayı da şahit gösterin liseli öğrencilerin yaptığına. Ben olsam peşini bırakmam. Biri benim yavrumu katledicek parçalarım onu. Lütfen peşini bırakmayın ve benimle de paylaşın neticeyi. Hicbir konu bukadar içimi yakmamıştıGerçekten içim soğumuyor hiç soğumuyacak evladımı benden koparan mahlukatlar inşallah iki cihanda hızur bulamasınlar sabah okula giden sokaktan geçenleri izledik o noktaya bakan inceleyen varmı diye kimse yok bir saat baktım yine etrafı inceledim kamera aradım yok yavrumada banada çektirdikleri acının bin katını çeksinler dileri
Çok yakında iki tane okul var ama iki okullada irtibata geçecegim inanın içimde öyle bir nefret varki bunu yapanı bi bulsam sabahtan beri pencereden bakıyorum belki bi mucize olurda yavrum geri döner diye Allahım nolur bi mucize olsunO okula gidin müdüründen ögretmenine konuşup ayaga kaldirin o okulu. Okul aile birligiyle konuşun. Yanlarına kalmasın. O amcayı da şahit gösterin liseli öğrencilerin yaptığına. Ben olsam peşini bırakmam. Biri benim yavrumu katledicek parçalarım onu. Lütfen peşini bırakmayın ve benimle de paylaşın neticeyi. Hicbir konu bukadar içimi yakmamıştı
Çok zor cok acı gercekten. Allah kahretsin o pislikleriHerkez derdiki kendin doğursan anca bu kadar sevilirdi canımın acısı dinmiyor
Pislikler ruhlarının kötülügünden yapıyorlar kim olduklarını bir bilsem benim yavrumun kimseye zararı yoktuGeceden beri aklımda bu yavru. Bunu yapanları keşke benim elime verseler.
Çok haklısınız katılıyorum, söylediklerinize,biz onları sevgimizle aslında korunma içgüdülerini kaybettiriyoruz,bu seferde hayvan dış ortamlarda kendisini koruyamıyor,ama kaçma gücünü ve tırmalama gücünü kullanan bir hayvan ,hemen o ortamdan bi çırpıda kaçmayı başarıyor,bu özelliğini korumalı hayvanlar, o pençeleri bunun için var ,tehdit altında kendilerini korumaları gerekiyor.Offffff... ev kedisini disari salmayin yada gozleyin yahu. Cok kotu oldum.
Sokaktaki kedilerin cogu insanlarin ne halt oldugunu az cok biliyor zaten. Surekli mama koydugum kediler bile korkudan bana yaklasmiyorlar. Ben mamayi döküp belli bir mesafe uzaklasinca gelip yiyorlar.
Ama evde insanla ic ice olan kedi bu kadar temkinli olmuyor insanlara karşi.
Mumkunse disarda baktigimiz kedilerle güven bagi olusturmayalim, olusturmaya calismayalim (bunu bende yapiyordum ama artik yapmayacagim) ki kotu niyetli insanlarin eline kolay düşmesinler.
Evdekinin sorumluluğunu da bilelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?