- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi asabihatun
-
Biri benim babamı ve bizi anlattı sanki. Sabredin ben de bikmistm. Daha beterine saplandım. EvlenerekÇıldırcam allahım çıldırcam kurtar sen bu dertten ne olursun.Babam geldi az önce yine kör kütük içkili iğrenç kokuyo içeri girdiği gibi kalkın sıraya dizilin diye kıyameti kopardı kardeşim de bağırınca daha çok sinirlendi.Dün gece yine içkiliydi ve annem içkiliyken yanında yatmıyo sebebine gelirsek afedersiniz öküz gibi sabaha kadar böğürüyo elini kolunu her tarafa sert şekilde vuruyo.
Annemi sabah yanında göremeyince çıldırıp gecesine içiyo sebebini artık utanmadan yanımızda söylemekten utanmıyo eve geldiği gibi yerlerinize yatın bizi yalnız bırakın defolun gidin anne babanızın işi var diyen bir babam var evet ahlaksız babam.
Annem babamı zaten istemiyo öyle pek fazla sevdiği yok ama boşanmakta yok işte.Gelip üzerime yürüdü sen nasıl evlatsın düşüncesiz dedi bana yani ben onları yalnız bırakmıyomuşum.Kardeşim 14 yaşında ve herşeyden artık anlayan bir çocuk onunda psikolojisi bozuldu hepimizin üzerine yürüdü annemin kafasına vurunca bende onu koltuğa ittim kafasını koltuğun köşesine vurdu
Sadece içimi dökmek istedim ne olur dua edin bana anneme kardeşime allahım bizi bu hayattan kurtarsın ne olur nefret ediyorum ondan
Boşanmamasının bir sebebi yok ama küçük yerleri bilirsiniz işteBoşuna dememişler içki içen çocuklarının gözyaşlarını da içer diye. Boşanma niye yok anlamadım. Durum vahim içinizden birinin başına kötü bir şey geldikten sonra evleri ayırsanız ne olacak? Anneni ikna etmelisin. Ve hayattan ders çıkarmalısın. Baktın olmuyor kendini ve kardeşini kurtaracaksın.
Çok üzüldüm. Annenin hayatı heba olmuş. En azından siz şanslısınız kendi hayatınızı çizebilirsiniz kardeşinle.Boşanmamasının bir sebebi yok ama küçük yerleri bilirsiniz işte
Allah yardimciniz olsun hayirli kapilar acip sizi iurtarsin o baba musvwttesinden inşallahÇıldırcam allahım çıldırcam kurtar sen bu dertten ne olursun.Babam geldi az önce yine kör kütük içkili iğrenç kokuyo içeri girdiği gibi kalkın sıraya dizilin diye kıyameti kopardı kardeşim de bağırınca daha çok sinirlendi.Dün gece yine içkiliydi ve annem içkiliyken yanında yatmıyo sebebine gelirsek afedersiniz öküz gibi sabaha kadar böğürüyo elini kolunu her tarafa sert şekilde vuruyo.
Annemi sabah yanında göremeyince çıldırıp gecesine içiyo sebebini artık utanmadan yanımızda söylemekten utanmıyo eve geldiği gibi yerlerinize yatın bizi yalnız bırakın defolun gidin anne babanızın işi var diyen bir babam var evet ahlaksız babam.
Annem babamı zaten istemiyo öyle pek fazla sevdiği yok ama boşanmakta yok işte.Gelip üzerime yürüdü sen nasıl evlatsın düşüncesiz dedi bana yani ben onları yalnız bırakmıyomuşum.Kardeşim 14 yaşında ve herşeyden artık anlayan bir çocuk onunda psikolojisi bozuldu hepimizin üzerine yürüdü annemin kafasına vurunca bende onu koltuğa ittim kafasını koltuğun köşesine vurdu
Sadece içimi dökmek istedim ne olur dua edin bana anneme kardeşime allahım bizi bu hayattan kurtarsın ne olur nefret ediyorum ondan
Keşke biz küçükken boşansaymış ve biz bunları yaşamasaymışız diyorum sürekli ve ben babasız büyümeyi gerçekten tercih ederdimçocuğum için boşanmıyorum diyenlere örnek olsun konunuz,
önce çocukları için boşanmalı bir kadın, böyle bir babayla büyümek, babasız büyümekle kıyasalanamaz bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?