Nefret ediyorum senden baba

Sana nasil teselli veririm ne derim diye dusunsemde bos. Ayni yollardan gecen biri olarak hemde.....
Dua et sabret ama en onemlisi bir isin olmasi icin var gucunle calis. Elbet kopacak azalacak onun durumu. Kendini gucsuz aciz hissetme asla. Bu senin sucun ayibin da degil.
Acaba basvurmamiz gereken bir yerler var mi ? Devlet baba sahip cikiyo mu ? Bilen var mi arkadaslar

Aile büyüğünüze gidin o yoksa kaymakama gidin bulunduğunuz yerde babanıza tesir edebilecek kim varsa artık anlatın durumu, kulağını çeksinler. Belki işe yarar.

Allah islah etsin onu.icip evde hzuursuzluk cikartip birde karisindan kadinlik belkliyor.
Bunlar yaslaninca kuzu oluyorlar evlatlar da bu yasananlari unutup onllara pasalar gibi bakiyorlar.
Allah yardimciniz olsun sen okuluna bak suan yapabilecegin bisey yok

pislik herif enn nefret ettiğim konu cinselliğin uluorta çocuklara lanse edilmesi,kaç yaşındasın canim elin ekmek tutuyor mu?neden boşanmıyor annen?Ben 17 yaşında liseyi birakip calismaya baslamistim annem de işe girmişti nasıl güzel gül gibi geçindik kurtardık kendimizi ki babamın bu tarz davranışları yoktu evine bakmayan sorumsuz biriydi sadece.Bu hayati yasamak zorunda değilsin keşke annen bi yolunu bulsa kendi için değil çocuklari için...

Benim babamda boyleydi boşandılar da kurtulduk inşaallah sizde kurtulursunuz bu pislik ten

Asla siddet yanlisi degilim ama boyle durumlarda hep ayni yorumu yaparim.
Kardesiniz ,siz ve anneniz uc kisisiniz.
Baba ise bir kisi
Ucunuz birlesip bu adami dovemiyor musunuz? Her satastiginda birlesin dovun, saf saf onun dedigini yapacaginiza.

Allah ıslah etsin inşallah babanızı. Anneniz kardeşiniz ve size sabır dilerim. İnşallah Allah size öyle bi yerden öyle bi kapı açar ki bu korkunç günleri çabucak unutursunuz.

kurban olurum sana ben .
Allahım yardım etsin senin gibi çıkmazdakilere
offffffffffffffffffffffffff

Boşanmamasının bir sebebi yok ama küçük yerleri bilirsiniz işte

Küçük yerleri bilirsiniz işte diye bir genc kizin ve ergenin hayati mahvedilmez. Icki icebilen adamin nafaka odemeye de durumu vardir. Alin nafakanizi da hayatiniza bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…