Nefret ediyorum

Hebehubele

'Mutlu bir kalp büyütüyorum'♡
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
3.594
9.503
88
Eşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii:kızgın::KK34::KK34::KK62::kızgın:

Son düzenleme:
Istemiyorsan akrabalariyla görüşme ailesi ile de resmi ol bu kadar basit ..ailene gitmek için ne diye izin alıyorsun ki onlardan normal olanı kızının gelmesi zaten sende git ailene ..beraber yasiyorsaniz da bunlar oluyorsa ayrı eve cikacaksiniz gerekirse kit kanaat gecinip huzurunuz olacak. .amaaa her şey eşinde bitiyor bu da ayrı bir madde ..

Çalışıyor musunuz?
Ekonomik özgürlüğünüz varsa çıkın alışveriş yapın gezin.
Diğerlerine de lafınızı sokun. Ben olsam hayatta çekmem.
Sizi kırmaya çekinmeyeni kırmaktan çekinmeyin.

Bir kadın evlenince kocasının malı olmuyor ki. O kim ki sizi doğurmuş,büyütmüş ailenize göndermiyor. Bir insan evlense dahi anne,babası her zaman ilk sırada olmalı. Eşinizin görüşmesine karismiyorsunuz değil mi, bu çok normal çünkü. O halde o da sizin ailenizle gorusmenize karışmamalı. Kayinvalidegilleriniz değişik bir tür imiş, ne demek evi didiklemek. :bicak:

Istemiyorsan akrabalariyla görüşme ailesi ile de resmi ol bu kadar basit ..ailene gitmek için ne diye izin alıyorsun ki onlardan normal olanı kızının gelmesi zaten sende git ailene ..beraber yasiyorsaniz da bunlar oluyorsa ayrı eve cikacaksiniz gerekirse kit kanaat gecinip huzurunuz olacak. .amaaa her şey eşinde bitiyor bu da ayrı bir madde ..
Evet ayrı ona rağmen herşeye müdahiller . Eşimin attığı her adımı benden iyi biliyorlar herşeye yönlendiriyolar bende aptal aptal bakakaliyorum

Sen kayinvalidenle mi evlisin kocanla mi?
Esin n'apiyo tum bunlar olurken? Elin kadini beni anneme nasil gondermez ve boyle bi'seye nasil sessiz kalinir.
Sahipsiz misin sen hadi esini gectim annen, baban yok mu cikip bu tip insanlara höt diyecek?

Eşimin ailesinden ,akrabalarından patavatsizliklarindan ,kabaliklarindan sürekli laf sokmalarindan herşeye kulp takmalarindan nefret ediyorum bıktım.
Bencilliklerinden herşeye maydanoz olmalarından herşeyi kendilerininmis gibi yorum yapmalarindan benim bile herşeyimi benm adıma yorumlamalarindan nefren ediyorum .eve girer girmez çil yavrusu gibi dağılıp eve yeni ne aldım diye evi karistirmalarindan nefret ediyorum
Çay koyuyorum bu nasıl çay? İstedikleri gibi yapıyorum öteki türlü yap öteki türlü yapsam bizim dediğimiz gbi yap . Bu yemek niye böyle. Bu ev neden şöyle. Sen neden böylesin. Yoruldum artık. Her gün gelemiyorlar . Ama sürekli laf sokarlar . Hep kendi çocukları var . Kendi kızı gelir kalır beni aileme göndermez hanımefendi kayinvalide. Hep kendi akrabalarına götürür bizi . Hep ben ariyacakmisim onları. Ama eşim bilir kere hasta annemi aramadı . Kızının kocasına bile hesap sorar sende geleceksin edeceksin diye . Bi dur demem lazım. Ignelemeden ben bu ayricaliklardan sıkıldım. İki yüzlü kaynana sendende yılan suratlı görümcem senden de , takıntılı kayinpeder sendende nefret ediyorum. Bugün geldiler canımı sıkıp gittiler yine artık gözüm görmese keskeee siziiiii:kızgın::KK34::KK34::KK62::kızgın:
Ne kadar da ortak yönümüz var canım...

Neden ailene giderken sormak zorundassın eşine söyle ve git lafınıda esirgeme eşinede söyle bacın geliyor istediği gibi evlendim mi esirmi geldi de ya kızlar susmayın çıkarın sesinizi

elinden gelen o kadar

padişahın sol yanağına yakışır ikramlarda yetersiz kalıyorsan, uygulamalı tavsiye isteyebilirsin

Bir bardak sıcak içecek ikram etmek bile, yeterince samimiyken

ötesini eleştirmek kepazelik

Kimseye hiç bir şey beğendirmek zorunda değilsin. Çayı beğenmedi mi? Ben böyle yapıyorum diyeceksin. Annene gitmek için izin alıyorsan o kaynanın değil senin hatandır. Ne münasebet? Nasıl en baştan izin verirsin bunu sana yapmasına? Hemde eşin anneni hastalıkta dahi aramazken?
Pasif kalmayın artık.
Beğendirmeye çalışmayın.
İnsanlar her zaman konuşacak bir şey bulur.

Yalnız değilsin kaynanasından nefret eden hatta gördüğü an :kusmuk:olan çoook.
Valla kızlar çok afedersiniz ama şu oğlunu paylaşamayan , elin kızını beğenmeyen kaynanalar kıymetli oğluşlarını kıymetli kızları ile evlendirsinler de elalemin evladını rezil etmesinler. :kızgın: sinir hastası etti beni bu kadın siniiiiiir.....

Back
X