Nefret etmek yok olmalarini istemek

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.442
53
Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.

Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?

Terapi mi alsanız? Burdan biraz saplantılı gorunuyosunuz. Anne babasından sebepsizce ve ölümüne nefret ettiğiniz adamla nasıl mutlu olacaksınız? Terapi alın ve eğer bu durumu cozemezseniz ayrılın bence, nişanlısınız durumunun vahametinin farkında değildir olsa zaten kendi ayrılırdı, böyle bir durumda evlenip hayatta mutlu olamazsınız

Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.

Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
Ne kadar negatif bir kişisiniz ..

zaten nısanlınızı kımse ıle paylasmıyorsunuz annenın yerı ayrı eşin yerı ayrı daha nısanlıyken kımseyle paylasamam dersenız cocugunuz oldugunda fenalık gecırırsınız o zaman :)

sevmedıgınız ınsanlarla gorusmek zorunda degılsınız sevmıyorsanız ıstemıyorsanız elınızden su bıle ıcemezler zaten
esınız dısarda aılesıyle gorusecekse gorusur

yapınız buysa kendınızı degıstıremezsınız bastırsanız baska yerden patlarsınız o yuzden en ıyısı sızı boyle geren ortamdan uzak durmanız yapabılecegınız baska sey yok

ama bır para yok demelerıyle bı cocuklarına ıs buyurmalarıyla bu kadar nefretı dedıgınız gıbı hak etmıyorlar baska ne yaptılar bu kadar ofkelendınız kı

bakin buraya konu acmissiniz, acik yureklilikle paylasmissiniz,
bence hic vakit kaybetmeden terapi almaya calisin.
Adamlarin yaptigi bir sey de yokmus, demek ki bu durum sadece sizinle ilgili. Neden kendinize eziyet edesiniz ki, cozumu olan dertler bunlar. Nasil ki basimiz agridiginda doktora danisiyorsak, bu tarz kontrol edemedigimiz duygularimizla ilgili de danismaliyiz.

Cok baskin birisiniz bence, bencil ve simarik.
Ama hayatimda bu kadarini gormemistim, cok saskinim.
Herkes her sey sizin kontrolunuzde olsun, o cizgiye uymayanlar gebersin kafasi nasil bir kafa, guzelce tespit yapayim falan istedim ama yazdikca gicik oldum.
Ayrica o nisanli da nasil biri ki kendini yetistiren buyuten ailesine karsi bunca nefreti yutuyor ve devam edebiliyor, asil bu kadar gaddar ve vefasiz bir adamdan korkun siz.
Ki zannetmeyin ki sonsuza kadar boyle gidecek, sadece dereyi gecene kadar ayiya dayi diyor nisanli tabiri caizse.
Ustelik siz de durduk yere ici kin ve nefretle dolu olabilecek potansiyelde biri oldugunuz icin bu duygularinizi yarin bir gun esinize de yonlendireceksinizdir.
Dolayisiyla bu evlilige puanim sifir.

Back
X