Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

Bu adamın senin nişanlın değilde... baban olduğunu düşünsene!!!
Şuan sana yaptığını ilerde çocuklarına yapacak..
Hadi kendini düşünmüyorsun..aileni ve gelecekteki çocuklarını da mı düşünmüyorsun?

Bu adam TAM OLARAK NE İŞ YAPIYOR yazmamışsın????

Ayrıcaaa. ne demek polisler ilgilenmez???

Bu senenin başında aynı anda 3-4 olay olmuştu..
birisi kızı tehdit ediyor....kız tayin alıp gidiyo...tehdit eden adam peşinden gidip kızı öldürüyor...
Kız dilekçe verilmiş... ilgilenmemişti sanırım saavcılık

Bu olay çok ses getirmişti...Polisler o olaydan sonra sanırım daha dikkatli bu konuda..
(Dilekçe vermekle iyi etmişsin)

Konu sahibinin son yorumlarından sonra konunun gerçekliğine katiyen inanmıyorum.

Bir karakola bu şekilde başvuruda bulunmanız halinde, karakol size "hergün devriye geçirelim kapınızdan" demez, diyemez. Gidip savcılığa başvurmanız gerekir. Karakola suç duyurusu yaptığını belirtmiş konu sahibi, suç duyurusu savcılığa yapılır, karakola değil.

Ayrıca karakol konu sahibinin babası ile neden görüşüyor, tüm bunlar çok enteresan..

Yazık.. Ne zevk alınıyor sahte konular açmaktan..

ben baştada sölmiştm yaşadıklarım asla yalan deil böle bişeyi ne diye yapayımki oyun oynamak istesem başka sitelere girerim yazar çıkarım inanmayan yorum yapmasın demiştim ayrıca gece her mahallede mutlaka bi devriye aracı gezer kontrol amaçlı bu yeni olan bişey deil her zman var ki gündüzleride gezer polisler özellkl yunuslar

Umarım fake değildir, bunca insan emek verdi, yorum yapmak için..

Fakat polis böyle bir durumda savcılığa yönlendirir, hukuk ile ilgili bir siteye girip araştırdım az önce. Tehdit olayının çok ciddi cezaları var ve bu cezaları karakol veremez. Dolayısı ile karakol "ben devriye gezer, seni korurum" diyemez. O sorumluluğu alamaz.

Polis karakolu, o an vuku bulan bir olaya müdahale eder. Hırsızlık, cinayet, kavga gibi..
Bunun dışındaki olayların dorumluluğunu almaz, savcılığa yönlendirir.

sanırım yanlış okumuşsun yazdıklarımı polis ceza vermedi takibe alıcaz dedi ayrıca ailemlede konuyu görüşecekler devriye gezmesi normal olan bişey taleple olmuyo devriye mutlaka geceve gündüz belli saatlerde gezer

kızlar benim nlaatığım olayda devriye gezen polis cep numarasını verdi kapıya gelince tekrar hemen arayın 2 dakikda kapıdayız demişti bize...savcılığa falan gidinde demedi...

evt aynısını banada dediler gece gündüz en ufak bişeyde dahi hmn arayacaksın dediler

arkadaşlar az önce babamla konuştum herşeyi anlattım çok kızdı bu zamana kadar anlatmayaşımdan ama çok şükür anlayışla karşıladı şuan öyle bi yük kalktıki üzerimden yarın karşı tarafla konuşacak aile büyükleriyle sanırım onlarda bu suç teşkil eden şeyden habersizlermiş telefonumu zaten açmıyorum bizimkileride uyardım belki gece falan kapıya dayanır diye şuan tedirginlk var içimde umarım tatsız şeyler olmaz ama yarın herşey kesizn belli olacak bu iş nasıl sonuçlanack bilmiyorum bu düşüncede beynimi meşgul ediyor

belki burda konu açmasaydım yazmasaydım ve sizlerde yorum yapmasaydınız şuan hala acılar içinde kıvranıyor olacaktım rahat olmayacaktım herkese çok teşekkür ederim şuan yarını bekliyorum ancak o zamn tamamn raht olucam

sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim

canım geçen gece sana söyleyecektim site bir sorun vardı giremedim malesef gizlice silahın resmini çekmeni birde adamın tehditlerini kayıt etmeni söyleyecektim bu adamın işini bitirmeye yetecekti neyse vardır bunda da bir hayır diyorum
ALLAH yardımcın olsun seni bu adamdan kurtarsın dilerim karşına seni seven seni kollayan biri çıkarda mutlu bir yuva kurarsın
Allah kötü insanların şerrinden hepimizi korusun amin

ilk mesajı okuyunca nasıl yani dedim,evleneceğine çok şaşırdım..
hepsini okumadım ama son mesajlarında ailene de bahsettiğini,polisede haber verdiğini yazmışsın..
çok doğru olmuş..sakın sana yaklaşmasına izin verme..Allah seni ve aileni o psikopattan korusun

ifade verdimsuç duyurusunda bulundum sonuçta bişey iddaa ettim ben bir silah ve büük suçmuş bu ben bilmiyordum ifade verdim geceleri bizim sokakta artık sürekli ekip dolaşacak en ufak bişeyde dahi haber vermemi tmbih ettiler babamı çağıracaklardı ama ben istemedm hem çalışıyor olduğu için hemde olayları tam olarak bilmediği için ben konuştuktan sonra onunlada konuşacaklr telefonumuda kapattım

bu msj yeni gördüm nasıl yanı sen ruhsatsız silah taşımanın suç olduğunu bilmiyormuydun akannehir hayret birşey ya nerde yaşıyosun sen kardeşim küçük çocuklar bile bilir silah taşımanın suç olduğunu polislerler bile görev dışında silahlarını teşhir edemezlerken normal vatandaş nasıl silh belinde gezebilsin inşallah kafa bulmuyosundur bizle 23 yaşında olduğunu söylüyosun ama yazdıklarınla yaş değerlendirmesi yapsam en fazla 15 derim sana neyse artık :kahve:

ben baştada sölmiştm yaşadıklarım asla yalan deil böle bişeyi ne diye yapayımki oyun oynamak istesem başka sitelere girerim yazar çıkarım inanmayan yorum yapmasın demiştim ayrıca gece her mahallede mutlaka bi devriye aracı gezer kontrol amaçlı bu yeni olan bişey deil her zman var ki gündüzleride gezer polisler özellkl yunuslar

herşeyi biliyorsun da, bir bilmediğin ruhsatsız silah taşımanın suç olduğuydu herhalde..:1no2:

sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim

ifade verdimsuç duyurusunda bulundum sonuçta bişey iddaa ettim ben bir silah ve büük suçmuş bu ben bilmiyordum ifade verdim geceleri bizim sokakta artık sürekli ekip dolaşacak en ufak bişeyde dahi haber vermemi tmbih ettiler babamı çağıracaklardı ama ben istemedm hem çalışıyor olduğu için hemde olayları tam olarak bilmediği için ben konuştuktan sonra onunlada konuşacaklr telefonumuda kapattım

işte bu kadar...ne var ki korkacak çekinecek..dağ başı değil b urası..ipini koparan dayılık taslıyo bee...sahte kabadayılardan geçilmiyo ortalık.....Allah'tan başka kimseden korkma....

buarada ruhsatsız silahın suç olduğunu bilmemene şaşırdım bende....zaten ilk mesajımda bunu yazmıştım özellikle....sanırım ruhsatsız dediğinde ilk dikkatimi çeken bu oldu.....artizee bak...:)) ruhsatsız silahla kabadayı triplerine girmiş....başına gelebilecekleri hesaba katamayacak kadar salakmış sanırım

sen mutsuz bir evlilik yapınca ailen çok mu mutlu olacak.. kendine gel ve bu düşünceden vazgeç lütfen... ailene anlat bitir gitsin... emin ol oh kızımız kurtuldu diye sevinirler...

canım herkesin yaşadığı kendine zordur ama şöyle bi kenara çekil ve kendine ne yaptığına bak. diyosun ki tehdit ediyor bu adam seni almadan üstünde bu baskıyı kurmuş aynı evde düşünemiyorum bile. hem ben sana bişey söyliyim atalarımız demişki ısıracak köpek havlamaz hiç bişey yapamaz yakma kendini...

kapıya falan gelirse sakaın açmayın hemen polis çağırın
böyle bir zorbayla evlenmek zorunda değilsin...

Kendinize ya da ailenizden birine zarar vermeyle sizi tehdit eden biri var,
bu yüzden bu insanla evlenmeyi nasıl düşünebilirsiniz anlayamıyorum.
Hadi diyelim evlendiniz, evlendikten sonra böyle bir insanın,
size ve ailenize neler yapabileceğini tahmin bile edemiyorum.
Bu kişiyle evlilik bir kurtuluş değil, tam tersi bütün hayatınızı bitirmek anlamına geliyor.
Sonuç olarak gerekeni yapmışsınız sanırım.
Umarım böyle bir düşünce içine girmezsiniz bir daha inş.

bu msj yeni gördüm nasıl yanı sen ruhsatsız silah taşımanın suç olduğunu bilmiyormuydun akannehir hayret birşey ya nerde yaşıyosun sen kardeşim küçük çocuklar bile bilir silah taşımanın suç olduğunu polislerler bile görev dışında silahlarını teşhir edemezlerken normal vatandaş nasıl silh belinde gezebilsin inşallah kafa bulmuyosundur bizle 23 yaşında olduğunu söylüyosun ama yazdıklarınla yaş değerlendirmesi yapsam en fazla 15 derim sana neyse artık :kahve:

siz yazdıklarımı ya doğru okumuyosunuz yada başka yerllerrinizden okuyosunuz bn suç olduğunu biliyorum fakat orda ne yazmışım ben büyük kelimesini yazmışım dimi bukadar büyük bir suç olduğunu bilmiyordum yani suçu biliyorum fakat büyük suçu varmış anladınmı ???????????

Back
X