nefret ettiğiniz ama hep görmek zorunda kaldığınız insanlar olunca neyapıyorsunuz?

cennetyarim

Hadi Gelin Bebeklerim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
2.814
2.062
333
kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:

allahtan öyle biri artık hayatımda yok ama eskiden vardı .çok kötü bir durum .ister istemez siniri bozuluyor insanın

allahtan öyle biri artık hayatımda yok ama eskiden vardı .çok kötü bir durum .ister istemez siniri bozuluyor insanın

hemde cok .... cok ıımrenıyorum gorunce hıc tınmayan yoklugu varlıgı bir gibi davranabilen insanlara.... cok aptalım be :47::47::47:

benim dayımın karısı vardı neffter ediyordum,görünce ellerim titriyordu,boğasım geliyordu ama artık görüşmüyoruz... neden diye sorarsanız dayım o kadının derdinden boğazını keserek intihar etti 3 sene evvel. artık kadını görmüyorum ama ,dayım sağken yapamamıştım simdi görüpte o şeytan suratına içimden geçen herşeyi söylemek istiyorum...

Nefret ettiğim kişler yok ama eğer olsaydı içim böyle...:47: :47: :47: olsaydı da
dışıma bir şey belli etirmezdim sanırım...:16: :16:

benim dayımın karısı vardı neffter ediyordum,görünce ellerim titriyordu,boğasım geliyordu ama artık görüşmüyoruz... neden diye sorarsanız dayım o kadının derdinden boğazını keserek intihar etti 3 sene evvel. artık kadını görmüyorum ama ,dayım sağken yapamamıştım simdi görüpte o şeytan suratına içimden geçen herşeyi söylemek istiyorum...

ay nediyecegimi bilemedim cok gecmıs olsunnnn cah vahhh :2:

selam vermeden direk geçiyorum çokta iyi oluyor..gıcık olduğum insanla asla muhattap olmam...iş ortamında çok böyleleri...adam yerine koymamak en iyisi

içinden kendinle konuşsan sakin ol diye yavaş yavaş nefes alıp versen hiçbirşey senden önemli değil
sevmedğin bir insanın sana huzursuzluk vermesine engel olmalısın kendini telkin et bence
duada okuyabilrsin
zor bir durum ama kalp ritmin giderek düzelir.

bende eskiden senin gibiydim farketmiyor sanıyorsun ama ediyorlar ve seni sinir ettikleri için gururlanıyor bazırları bu sebepten öyle kişilerle aynı ortamda bulunmam gerektiğinde daha neşeli olurum ama söylediklerini duymamazlıktan gelirim yada hı hı gibi ksa ve anlamsız cevaplar veririm sanki orda yokmuş yada söyledikleri umrumda değilmiş gibi ben değil o sinir olsun denemelisin

Hayatımda öyle çok nefret ettiğim birisi olmadı.Çünkü bi insan bana bi kötülük yaptıysa nefret hissi duyacak kadar bile değer vermem kendisine.Sana tavsiyem çok sakin,normal davran umursamıyormuş gibi :)

bi söz varya ' neden adam yerine koyduğum insanları bıraktığım yerde bulamıyorum' diye. hakikaten öyle bi insana hakkettiğinden fazla değer vermemek lazım sonra kendini bişey zanneden çok oluyor . ve yine başka bi sözde '3 KURUŞLUK ADAMA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN KALAN O 2 KURUŞA SATAR SENİ ' DİYOR ... herkese hakkettiği gibi... nefret ediyorsan ,çok muhattap olmamak en iyisi

nefret değilde gıcık olduğum 2 3 kişi var bir toplumda görüyorum bu 3 kişiyide hareketlerini konuşmalarını düşünce yapılarını beğenmiyorum ve muhatap olmuyorum zararlı tipler
onlar yokmuş gibi davranıyorum benden çok onlar geriliyorlar ben daha rahatım.. bi insanı sinir etmek istiyorsanız tepkisiz kalın yeterlidir zaten..

Hayatımda öyle çok nefret ettiğim birisi olmadı.Çünkü bi insan bana bi kötülük yaptıysa nefret hissi duyacak kadar bile değer vermem kendisine.Sana tavsiyem çok sakin,normal davran umursamıyormuş gibi :)

sanırım bana cok kotu seyler yasattıgı ıcın akraba olmak durumunda kaldıgımız ıcın mecburen hayatımdan atamadıgım ıcın artık kalbım bıle hızlan carpıyor dayanamıyorum tedavi olmalıyım muhtemelen

bende eskiden senin gibiydim farketmiyor sanıyorsun ama ediyorlar ve seni sinir ettikleri için gururlanıyor bazırları bu sebepten öyle kişilerle aynı ortamda bulunmam gerektiğinde daha neşeli olurum ama söylediklerini duymamazlıktan gelirim yada hı hı gibi ksa ve anlamsız cevaplar veririm sanki orda yokmuş yada söyledikleri umrumda değilmiş gibi ben değil o sinir olsun denemelisin

:65::65::65::65:

bi söz varya ' neden adam yerine koyduğum insanları bıraktığım yerde bulamıyorum' diye. hakikaten öyle bi insana hakkettiğinden fazla değer vermemek lazım sonra kendini bişey zanneden çok oluyor . ve yine başka bi sözde '3 KURUŞLUK ADAMA 5 KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN KALAN O 2 KURUŞA SATAR SENİ ' DİYOR ... herkese hakkettiği gibi... nefret ediyorsan ,çok muhattap olmamak en iyisi

ıste gorumcem bu hatta kaynanam desek daha dogru bacım obur konumu okursan neler oldugunu azcok anlarsn gormek zorunda kalıyorum mecburen mecburen

Back
X