nefret ettiğiniz ama hep görmek zorunda kaldığınız insanlar olunca neyapıyorsunuz?

Karsilasmamak icin elimden geleni yapiyorum, ayri ortamlarda bulunmaya calisiyorum istenince basariliyo bu. Ve hep guclu gorunun ona karsi dimdik durun lutfen.

Karsilasmamak icin elimden geleni yapiyorum, ayri ortamlarda bulunmaya calisiyorum istenince basariliyo bu. Ve hep guclu gorunun ona karsi dimdik durun lutfen.

evet mumkun oldugunca ayrı yerlerde bulunmak en ıyı cozum sanırım akrabalık ılıskılerını yok etmekde ayrıca uzuyor benııı ıkısıde cok zor

nefret değil de gıcık olduğum insanlar var.görüşmüyorum,iletişimi koparıyorum.eğer mecbursan diye sormuşsunuz siz ama aslında mecburiyet yok.akraba diyelim düğündür davettir herkesin masası ayrı.herkes sevildiğini de sevilmediği de bilir.o yüzden evime zorla gelecek halleri yok.ben de gitmem bilirim istenmediğimi.iş arkadaşları ise zaten onlarla çok samimi olmamaya özen gösteririm o yüzden özel hayatlarımızı asgari paylaşırız.eğer zorla bir ortamda bulunacaksam gülümserim,görmezden gelirim,o yokmuş gibi davranır muhabbet açmamaya çalışırım.çünkü düşüncelerimiz farklıdır bilirim ki muhabbet uzayınca yüz göz olacağız o yüzden konuşmamak bana doğru gelir.gerekirse kulaklıklarımı takar müzik dinlerim ya da gazete bulup onu okurum ki bana soru sormasın.soru sorarsa da evet hayır cevapları gayet yeterlidir.:)))))

10 yıldır yılandan çıyandan kaçar gibi kaçarak, görmüyorum Allah karşılaştırmasın

kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:

Ben son derece ketum oluyorum ve o kisi laf atmadikca onunla iletisime gecmiyorum...

aslında nefret etmek küsmek hic dogru degil dinimizdede 3 gunden fazla kus kalmamız dogru degil en dogrusu sanırım kusmeden kırmadan sevıyeyle davranmak

nefret seviyesine gelen kimse yok çevremde benim açımdan.. ama tabi "görmek istemediğim" kategorisine aday olanlar var.. onları gördüğümde genellikle gülümserim.. o yetiyor zaten, extradan birşey yapmama gerek kalmıyor :34:

malesefki var mecbur görüyorumda onları görünce zorla gülmeye çalışıyorum sonra sadece merhaba soru sorarlarsa cevap o kadar fazlası yok haketmiyorlar

nefret ettıgım çok kişi yok.kindar da degılımdır zaten.ayrıca kin tutmak en cok ınsanın kendısıne zarar verıyor.bu yuzden affedıp gecmek lazım kendi huzurun için.ama bazen oyle ınsanlar oluyor ki nefret edıyorsun ve karsılasıyorsunuz ve konusmak zorundasınız..bu durumda karsılasma olasılıklarını dusurmeye calısyorum.apartmandakı komsularımızı hıc sevmıyorum.1-2 tanesinden nefret edıyorum hatta.hayatımda bu kadar duzenbaz insanlar gormedım!! emınım onları tanısaydınız sız de nefret ederdınız.. apartmanımız komple manyak!! koskoca sıtede bı bızım apartman boyle.. onlarla aynı anda cıkmamaya calısıyorum.cogu zaman seslerını duyuyorum 5 dk beklıyorum cıkmak için..selamı gectım yuzlerını bıle gormek ıstemıyorum.illa konusmak zorunda kalırsam resmi,kısa ve öz konusuyorum.iyi akşamlar gunaydın vs vs.. yaratılanı sevmek lazım Yaradan'tan ötürü dıyorum kendıme ama bır turlu uygulayamıyorum.son derece hoş görülü olmama ragmen bu ınsanları bır turlu sevemedım.. bu yaz zaten tasınacagız buradan. Allahım sen daha beterlerıyle karsılastırma bizi..:50:

Sevmediğim ama mecburen aynı ortamda bulunduğum insanlar var. Meraba meraba başka muhabbet etmiyorum, onlardan hoşlanmadığımı bildikleri için, hissettirdiğim için onlarda çok konuşmuyor. Ama dediğim gibi görmeye mecbursanda hiç konuşmamazlık edemiyosun malesef

bende eltımden nefret edıyorum,oda benden:27:
ne o benım oldugum yere gelıyor,ne ben onun oldugu yere..
hiiiç öyle aayy bugun bayram,yok buyukler var kırgınlık yapmıyalım..
veya konusmadan duralım gıbı bı durumda olmadım..
o tarz bı yaptırırma da gelemem..
cinlerım tepeme cıkıyor onu görunce,o derece..
malesefkı kocalarımız aynı işte calıstıgından rastlasmamız dogal oluyor..
ama bırbırımızın 10 metre yakınına gelmeyız..uzaktan bırbırımızı görup,yaklasmayız bıle:27:
bak gıcık oldum ondan bahsedınce bıle:27:

vaktınde barısalım dıye cok aracı gırdı..
ama enson kocamında arası onunla bozulunca..
kımse bana bıse dıyemedı..
deselerde tıınnn!! ömrum boyu konusmam onla:27:

bende görümcekten nefret ediyorum:47: ama mecbur gülümsemek zorundayım onu her gördüğümde sacını basını yolasım gelıyor :47:

bende görümcekten nefret ediyorum:47: ama mecbur gülümsemek zorundayım onu her gördüğümde sacını basını yolasım gelıyor :47:

demek sende benim gibi aynı derdi paylasıyorsun güzelimm ........ Allahım sen bizi affet keşke herkes birbirini sevse enazından saygı duysa incitmese günaha giriyoruz resmen

sevmediğim kişiyle aynı ortamda bulunmamaya çalışıyorum konuşmuyorum muhabbet etmiyorum görmemezlikten geliyorum

Son düzenleme:
aayyy aynı sorun bendede var. eşimin ailesini görünce tüylerim dikiliyor. ve sık sık görmek zorunda kalıyorum. o yüzden heryerimde çibanlar uçuklar çıkıyor. sıkıntı stresten. çok zor bir durum kafayı sıyırcam yakında:17:

Hal hatır sorduğunda cevap veriyorum o cevap vereceği sırada başka yere dönüyorum. Dinlerken yüzüne bakmayıp ritmik bir şekilde kafa sallıyorum. Görmezden duymazdan geliyorum yaptıkları çoğu şeyi.

Bir keresinde müdürüm ağzına geleni saymıştı, karşılık vermemi ve tutanak tutup ceza aldırmayı istiyordu. Saydı saydı saydı. Ben gülümsedim bittiyse çıkıyorum dedim kapıyı kapatıp çıktım.:3: İçine batmış sabaha kadar uyuyamamış benim gibi bir stajeri dize getiremediği için sonradan öğrenmiştim tabii. Kısacası en etkili yol görmezden gelmek.

bende kayınvalıdemden haz etmıyorum hatta bazen gercekten nefret edıyorum kı o bana sarıldıkca falan nasıl kacasım gelıyor anlatamam ama oglunun hatrını var dıye seste cıkarmıyorum tabı mesafelı havadan sudan konusuyorum mecbur:S ama bıran once uzaklasmakta ıstıyorum tabi.

Görmemezlikten geliyorum. Çok yüzsüz değilse anlayıp onlar da muhatap olmuyor zaten. Yüzsüz olup yılışanlara da yüz vermiyorum bir müddet sonra onlar da anlıyor durumu.

sanırım bana cok kotu seyler yasattıgı ıcın akraba olmak durumunda kaldıgımız ıcın mecburen hayatımdan atamadıgım ıcın artık kalbım bıle hızlan carpıyor dayanamıyorum tedavi olmalıyım muhtemelen

Beynin onu dusman olarak algiladigi icin bedenin onu gorunce alarm veriyor. beynin tehlike aninda verdigi tepkiler bedenimize yansir.panik atakta kaç_savaş mekanizmasi sadece savaşma_ kaç olarak çalisir.not: çok psikoloji okumusum ha dokturdum surda :27: demem o ki kaçma savaş. Ondan lafini sakinma.birazda sen onu sinirden zangir zangir titret. Sonucta gorumce anasi degil allahtan..

Back
X