nefret ettiğiniz ama hep görmek zorunda kaldığınız insanlar olunca neyapıyorsunuz?

Görmezden geliyorum.
Muhattap olmuyorum.
Bir şey derse ağzımın içinden zoraki cevaplar veriyorum bu tavırlarımla açık ve net benden uzak dur muhattabım değilsin mesajını alıyor.

kızgın olduğun insanlarla ve devamlı görmek zorunda olduğun insanlarla fazla muhattap olmaya gerek yok sonra üzülen sen oluyosun bi meraba yeter fazla bile

sevmediğim eltimi gördüğümde önce tüylerm havaya kalkıyor ardından başım dönüyor tansyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum bir anda kendimi dişlerimi sıkarken buluyorum

sevmediğim eltimi gördüğümde önce tüylerm havaya kalkıyor ardından başım dönüyor tansyonum düşüyor bayılcak gibi oluyorum bir anda kendimi dişlerimi sıkarken buluyorum

benimde kalbim gümgümgüm atıyo zorrr ama olabildigince sakin adaletli davranmak yerinde olacaktır sanırım

benim etrafımda nefret edip görüşmek istediğimi birileri yok ama nefret edip bir kere aynı ortama geldiğim kişi kaçar genelde benden :52: ben ya bozarım ya suratım değişir tutamam kendimi...

benim eski çalıştığım yerde bir bayan vardı. çalıştığım süre boyunca burnumdan geitrdi her günümü.

aynen öfkemden görmeye tahammülüm yoktu.

görünce ve konuşunca aynen kalbim gümgüm atardı sinirimden.
bu ona bişey yapamadığımdan, kendimi yeterince savunamadığımdan oluyordu. (yaşı büyüktü) ama çözümünü işten ayrılarak bulmuştum ben :59:

diğer arkadaşlar yardımcı olur umarımm..

aslında nefret etmek küsmek hic dogru degil dinimizdede 3 gunden fazla kus kalmamız dogru degil en dogrusu sanırım kusmeden kırmadan sevıyeyle davranmak
çok doğru ama insan nasıl başaracak çok zor..ne güzel inançlı bir bayansınız demekki karşıda ki sınırları oldukça zorluyor..
küs kalmayıp nefret ederek yaşamak, gerçekten zor :50:

İnadına güler, kahkaha atarım.
Hiç yokmuş gibi orada değilmiş gibi.
Belki bir kuru ''merhaba'' derim o da belki....
Bu belki kendim için yapabildiğim en güzel şey....

Her gün bazı gereksizlerin suratını görmek zorundayım bende...
Son sınıftayım, mezun oluyorum. Kurtuluyoruz diye avutuyoruz kendimizi arkadaşlarımla ama daha neleri çıkacak :47:

ben onunla ayni evde yaşıyorum inan daha zor.Arada sırafa görüyosan sorun etme.Benim tansiyonum çıkıyo sinirden ama mecburum.Kagam uyuşuyo nefesim kesiliyo.üvey oğlan.

kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:

bilmiyorum ben birine karşı ne hissediyorsam, istesem de istemesem de bunu yansıtırım.
yani birine aşırı nefret besliyorsam illaki yansıtırım bunu ve gerekli mesafe oluşuyor

iyi mi kötü mü bilmiyorum ama çok şeffafımdır...ne hissesiyorsam karşı tarafa ister istemez bunu yansıtırım..nefret çok ağır bir şey..öyle nefret ettiğim biri yok ama hoşlanmadığım biri olduğunda ya uzak durur mesafe koyarım ya da yokmuş gibi davranırım..

benimde bir iş arkdaşım vardı. nefret ederdim hatta nefret ötesi. o kadar psikolojimi bozmuş ki işten ayrılalı çok uzun zaman olmasına rağmen iki güne bir rüyamda görüyorum. nefret ettiğini belli etmek işe yaramıyor. hatta karşı taraf bu durumdan zevk alıyor. normal davranmak en iyisi.

bence rahat gozuk . sakin davran hic bisey olmamis gibi. gormezden gel dicemde illaki bi ortamda bulunursunuz gorumcen sonucta.

kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:

karsı tarafa atarım ben topu... adım atarsa atarm atmazsa atmam konusursa knşrm knşmazsa knşmam ne kendimi kasıcam zaten nefret etmişim:1:

bende görümcemden nefret ediyorum.
deli ya resmen deli, bunun başka bi açıklaması olamaz.
mesela dün oraya gittik babasına küsmüş, odadan dışarı çıkmadı.
dedim oh be çıkmasın istemiyorum onu görmek.
ama kaynanam kaldı orda, çağırıp duruyo gel yengen burda, ya anne boşver diyorum, yok illa çağıracak.
ve kaynanam da biliyor olanları, hala benimle muhattap etmeye uğraşıyo

Back
X