- Konu Sahibi cennetyarim
-
Tam benlik bir konu olmuş..
Ben amcamın karısından nefret ediyorum gıcık oluyorum
Ama maalesef yüzyüze bakmak zorundayım
Baktım olacak gibi değil ona iyi davranıyorum, zayıf noktalarını çözüp inceden inceden laf çarpıyorum ve bunun gibi bir çok eksiğini buluyorum
Benim kilomla dalga geçerdi sırf laf atacak nokta bu olduğu için
Şimdi böyle bir sorun da olmadığına göre o benle başa çıkamadı ve soğudu :))
Oraya gittiğimde eskisi gibi pis sırıtmalarını sokmuyor gözüme hiç yoktan iyidir
Kısasa kısas yapmak bu tür şeylerde hep işe yarar..
benim dayımın karısı vardı neffter ediyordum,görünce ellerim titriyordu,boğasım geliyordu ama artık görüşmüyoruz... neden diye sorarsanız dayım o kadının derdinden boğazını keserek intihar etti 3 sene evvel. artık kadını görmüyorum ama ,dayım sağken yapamamıştım simdi görüpte o şeytan suratına içimden geçen herşeyi söylemek istiyorum...
kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:
Alakasız olacak bıraz ama otopsi yapılmıştır herhalde degıl mi, boğaz kesilerek intihar ihtimali çok düşük de...
'Batman'da, gittiği lokantada sipariş verdikten bir süre sonra mutfakta bulunan bıçağı alan öğretmen, boğazını keserek intihar etti.
Olay, Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Çömçe Et Lokantası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev Muhsin Demircan (44) gittiği lokantada yemek siparişi verdikten sonra tezgahın üzerinde bulunan bıçağı alıp boğazını kesti. Lokanta çalışanlarının şaşkın bakışları arasında yere yığılan Demircan, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Demircan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öğretmenin cesedi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. '
otopside kendisinin yaptığı kesinleşti.içim eriyor. kimseye kızmaz incitmezdi,zararı hep kendine oldu en son canına kıydı. Allah onu bu duruma getirenlere de yaşatsın aynı acıyı.
kızlar herkesin kızgın oldugu insanlar oluyor elbet ama kızgınlık cok etkilemiyorda nefret olunca sanki insanın içi deşiliyor. ben görümcemden nefret ediyorum artık ve hep görmek zorunda kalıyorum . boyle sizde nefret uyandıran birini gorunce ne yapıyorsunuz nasıl bas ediyorsunuz bi akıl verin bana. kalbim gümgüm atıyor benim onu görünce dayanamıyorum .:18:
'Batman'da, gittiği lokantada sipariş verdikten bir süre sonra mutfakta bulunan bıçağı alan öğretmen, boğazını keserek intihar etti.
Olay, Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Çömçe Et Lokantası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev Muhsin Demircan (44) gittiği lokantada yemek siparişi verdikten sonra tezgahın üzerinde bulunan bıçağı alıp boğazını kesti. Lokanta çalışanlarının şaşkın bakışları arasında yere yığılan Demircan, yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Demircan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Öğretmenin cesedi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. '
otopside kendisinin yaptığı kesinleşti.içim eriyor. kimseye kızmaz incitmezdi,zararı hep kendine oldu en son canına kıydı. Allah onu bu duruma getirenlere de yaşatsın aynı acıyı.
ŞEMS DER Kİ...
Eğer hala KIZIYORSAN,
Kendin ile olan kavgan bitmemiş demektir.
Eğer hala KIRILIYORSAN,
Gönül evinin tuğlaları pekişmemiş demektir.
Eğer hala KINIYORSAN,
Düşüncelerin yeterince berraklaşmamış demektir.
Ilk okudugumda cok etkilenmistim paylasmak istedim :)
Yüzleşmeni tavsiye ederim,
Kısa süre öncesine kadar işyerinde amirim konumundaki bir insandan nefret ediyordum,her işimi zorlaştırmaya çalışıyor,dedikodumu yapıyordu.O adamın bulunduğu binaya hergün girmek bile bana eziyet gibi gelmeye başlamıştı ve bir gün patladım.3 yıldır arkamdan çevirdiği dolapların hepsinin farında olduğumu,arkamdan konuştuklarını enaz 20 kişiden duyduğumu ve gerekirse yüzleştireceğimi söyledim ve bunu kalabalık bir ortamda yaptım.Suçlamalarımı kabul etmedi .Ama ben içimi boşalttım.Birdaha benimle asla muhattab olmamasını söyledim.O kadar rahatladım ki anlatamam.Bir süre benimle daha fazla uğraşmaya çalıştı ama hiç takmadım.Artık o adamın varlığı beni huzursuz etmiyor,tavsiye ederim.
görmezden gelmek bazen işe yarıyor.
bende senin gibiydim ki hala izleri var.
kendi kendimi yer bitirirdim.
sevgilim bana görmezden gel dedi.
ve yaptım iş arkadaşıma çünkü bana laf sokmak için elinden geleni yapıyordu.
ben görmezden geldikçe siniri kat kat artmış ki;
adam beni kapı ile duvar arasına sıkıştırıp kolumu incitmeye çalıştı.
ben de sanki birşey olmamış gibi devam edince daha da gerildi.
her girdiği ortam da rezil oluyor kendine mukayyet olamadığı için.
bir de düşünün ki kızlar bunu yapan bir erkek
işarkadasından muzdaripte bbayagı arkadas varmıs cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?